Hideget-meleget kapott Orbán Viktor és a magyar kormány az Európai Parlamentben kedden a Sargentini-jelentés vitájában. Miközben Orbán szerint a jelentés a magyar nép ellen irányul, addig az Európai Bizottság és a kormányt bírálók szerint Orbán a demokrácia emlegetésével próbálja félresöpörni az érveket és azzal próbál elbújni a bírálatok elől, hogy a néppel takarózik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orbán mindig a népre hivatkozik, holott még 50%os támogatottsága sincs. Sőt csalás nélkül nyerni se tudott volna az áprilisi választáson és most elozetesben ülne a Magyar nép ellen elkövetett bunei miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
orbán mindig a népre hivatkozik, holott még 50%os támogatottsága sincs. Sőt csalás nélkül nyerni se tudott volna az áprilisi választáson és most elozetesben ülne a Magyar nép ellen elkövetett bunei miatt.
1magyar
Ennek a sok mocsok migránsdédelgető vezetőnek is a népének kellene dolgozni nem ellene!
Teleszarták a kontinest a gyilkosaikkal. Mi lesz ennek a vége?
Szerintem háborúra játszanak.
görbetükör
"Mi sohasem vetemednénk arra, hogy megbélyegezzük azokat, akik nem értenek egyet velünk
– mondta Orbán, "
Ezt inkább nem kommentálom. :(
Sámannus
Te vagy a legzavarosabb fejű, árulókám te bújsz a néped szoknyája mögé és loptok mint az állat. Ezét hazudsz ganyéj.

@1magyar: Na ne mond! Az autók ellen mikor háborodtál így fel? Nagyokos. Egy hétvégén hat halott! Álproblémát feszegetsz a migránsokat haza kell küldeni akinek nincs megfelelő kérelme.
Egyet sem kötelező befogadni, ezt csak hazudja orbányi haverod csak el kell bírálni az ügyüket. Sajnos a magyarkodók csak bomlasztani jók, bár az a sanda gyanúm valójában egyikük sem magyar, mert érzéketlenek a társadalmi problémák iránt. Ha csak kicsi kötődésük is lenne az országhoz, nem az orosz föderációt éltetné az összes orbán hívő.
1magyar
@Sámannus: Te csak magyarul beszélsz, írsz, de nem vagy az.Egyébként meg ha azt az apróságot is figyelembe vennék a vezetők, hogy mi nem akarunk helyettük és értük dolgozni.
Nekem ne szüljék a porontyaikat mint a nyúl.
Minden rendesen dolgozó embernek általában van családja akit eltartson, ne hozzák ide a négereket, muszlimokat.
Sámannus
@1magyar: Sajnos most sem a magyarok szenvedéseit látod, hanem a saját hasznodat félted.. ezért vagy elfogult. Azt már természetesnek veszed, hogy a magyarok menekülnek innen, és ez neked jó, mert nem érzed azok hiányát az országban.
Ott boldogulnak, ahol szerinted minden szar, ahol őket is befogadják.
Térj már észhez te egy hazug ellenségünk vagy aki a magyarok vesztére tör.
2RHA
@Shikari: Most pippantsd le KGBputyint, kisfiam !
2RHA
@1magyar: Igen, "migránsdédelgető", azok épp a fideSSben vannak : a bérszavazó, analfabéta, higtrágyalapátoló román és ukrán csőcselék, amelyik a Magyarországról küldött luxusjuttatásokban és luxusnyugdíjakban fetreng, az se tudja merre és hol van Magyarország. Úgy marják le a magyar adófizetők forintjait, mint sáskák a húst ! Egyelőre a magyar adófizetők dédelgtik a fajtádat közpénzeken baszod !
papa.49
Na tülökorrú dagadt törpe, ma jól helyre tettek többen is, egészségedre, meg is üthetne a gutmann, már végre !!! TE NE BÚJJÁL A NÉP MÖGÉ, MERT PONT TE LESZAROD AZ ORSZÁG NÉPÉT TETŰ !!!
Azt hiszem Moszkvában túlórázhatsz az ezredes farkán, és egyáltalán nem biztos, hogy nyeregbe maradsz !!!
RonaGyuri
Nem csak sima büdös-lábú bunkóság

Lassan mondom, hogy még ők is értsék

Orbán Viktornak, úgy is mint a nem köztársaság Magyarország ME-jének nem sikerült időben megérkezni a Strasbourg -i meghallgatásra. Viccel is elüthetnénk, hogy
persze hisz Brüsszelbe készült,
meg, hogy a pontosság a királyok udvariassága,
etc.
Azonban maradjunk a tényeknél: Lehetőséget kért és kapott, hogy részt-vehessen és felszólalhasson a vitában! Amit ráadásul meg is morogtak, mert a mocskok csak 7 percet adtak neki.
Ezek mellett az, hogy nem sikerült, vagy nem akart időben az ülésterembe érni, több mint büdös-lábú rühes paraszt bunkóság, karakteres helyzetkép! =))
nevemnick
@RonaGyuri: nem tehetett róla, rájött a vékony... még büdösebben nem ülhetett be a terembe.
Sámannus
Azt hiszem orbánnak mára csak olyan hívei maradtak, akik leszarják, hogy a félország menekül innen, és közömbösen hazudják a pofájukba hogy őket védik, amikor elüldözik őket a hazájukból. Szarember minden fideszes, és hazaáruló.
tulipan
Nagyon igazuk van! A Dagadék meg, csak hápohatott, hisz már rég elvesztette a vitakészségét, ez már 8 éve a Gyurcsány-vitában jól megmutatkozott! Itthon meg, a bírka-barom hívek bárrmilyen hülyesésget is mond, mindent megtapsolnak, mégpedig Rákosi-féle ütemes vastapssal!!!
tulipan
@RonaGyuri: Ez tényleg egy zavarodott HÜLYE!!

Ezek mellett az, hogy nem sikerült, vagy nem akart időben az ülésterembe érni, több mint büdös-lábú rühes paraszt bunkóság, karakteres helyzetkép! =))
tulipan
@Shikari: Mi van, narancsos Te seggfej, fáj a a igazság, ugye???
tulipan
Nagyon igazuk van! A Dagadék meg, csak hápohatott, hisz már rég elvesztette a vitakészségét, ez már 8 éve a Gyurcsány-vitában jól megmutatkozott! AZT se tudja, hogy kell érveket felsorakoztatni, csak a saját hülyeségeit képes felmondai, azt is csak papírból!!! !Itthon meg, a bírka-barom hívek bárrmilyen hülyeséget is mond, mindent megtapsolnak, mégpedig Rákosi-féle ütemes vastapssal!!!
tulipan
Nagyon igazuk van! A Dagadék meg, csak hápohatott, hisz már rég elvesztette a vitakészségét, ez már 8 éve a Gyurcsány-vitában jól megmutatkozott! AZT se tudja, hogy kell érveket felsorakoztatni, csak a saját hülyeségeit képes felmondai, azt is csak papírból!!! !Itthon meg, a bírka-barom hívek bárrmilyen hülyeséget is mond, mindent megtapsolnak, mégpedig Rákosi-féle ütemes vastapssal!!!
Hellcat
"Ez a seggfejek vádaskodása. Alaptalan, fasiszta tempójú, hazug és becstelen! Mint egy liberális!" Mekkora balfasz vagy csicskari...a gazdádat kiröhögték a faszba..."faszista tempó"...megsúgom, hogy tegnap csak a fasiszták védték meg a gazdádat...fogadni mernék ,hogy nem is nézted csak keltek az indulatok meg uszítasz illibsi módra.
Clavigo
@Shikari: " buzi,,migráncs, hazudozó,bűnöző ",,,,, Kijafaszom kíváncsi az önéletrajzodra,baromarcú ?
Aki Én
@Clavigo: 09:20 ...kár, hogy nem lehet többször teccikelni :))
Aki Én
Ismerős a tempó. A családon belüli erőszaktevők is az áldozattól várják a védőbeszédet. Mindig azt hangoztatják, hogy ők csak a családért élnek.
tudode
Sajnálatos, de HAZAÁRULÁSNAK "is" beillik az, ha BÁRKI, jelen esetben az AKÁRKI visszaél azzal a tanulmányával, amelyet NEM SAJÁT EREJÉBŐL, hanem az un. az ÁTKOSBAN
egy disszidens lóvéjából perkáltak le!!!
.
Hogy jön ez ide?
.
Úgy, hogy a Soros lóvéján KIKUPÁLÓDOTT "falusi gyerek" semmit sem változott 1988-as ÖNMAGÁHOZ, hiszen
.
--- 1988. április 30-án kibérelték a NYIKHAJOK a Tinódi mozit, tagszervezés céljából
.
--- potom 316 fő, részére 8768 forintért készpénzben!!
.
Ennek az a BUKÉJA, hogy MÁR MEGSZÜLETÉSÜKKOR az átkosban is u.a. SZÉLHÁMOSOK, ingyenélők VOLTAK, mint amilyen módon MA MÁR törvényesítetten, na nem a 87 éves honfitársuk, az EGÉSZ ORSZÁG VÉRÉT szívja az a DUO, amely még az ŐSKORI Fityiszból a nyakunkon maradt!!!
.
Hivatkozási alap ahhoz, hogy NA NEM Gorbánt, HUNGARY lopja MEG SAJÁT MAGÁT szinte minden szinten, az ALAPJOGOKTÓL KEZDVE, mindent, amely ÉRTÉK!
.
Részlet EZEKNEK a múltjáról, ill. arról, milyen módon KEZDTÉK POLITIKAI SZÉLHÁMOSSÁGUKAT!
.
------- Szeplőtelen fogantatás 6.
nol.hu/archivum/archiv-6406-2435
.
""""Csodaszekér
A rendőrség jóvoltából fennmaradt a Főmo (Fővárosi Moziüzemi Vállalat) Fidesz nevére kiállított csoportos jegye a Tinódi filmszínházba 1988. április 30-án fél tíztől fél kettőig (!), a vetített film címe: Csodaszekér, 316 fő, 8768 forint készpénzben kifizetve, aláírás: dr. Fodor Gábor."""
.
A tiszteletre méltó Soros Györgyöt azért lehetne KÁRHOZTATNI, mi a fenének KUPÁLTA KI ezt a rafinál, ma már KIVÉNHEDT, rafinált "falusi gyereket".
.
A nyakunkon MARAD addig, amíg valami CSODASZEKÉR nem viszi el oda, AHOVA VALÓ!
Eriksson
@tulipan: A kígyók kígyóznak, a legkisebb prímszám körül.
papa.49
Azért a 447 igen szavazattal szemben 147 nem szavazat, ezt akárhogy is nézzük, durván 4 az 1 hez arányba maradt alul a püffedt törpe, ez még több is mint 2/3 !!!
Ebből a fasziból lesz Európa új vezetője KAC.KAC.KAC. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Desischado
Végre elhegedülték a nótáját ennek a csuti parazitának! (örömködik) Sopach van, orbán csicskák?
dr. prédikátor
@Shikari: Tegnap 9.5 re: nem hagytál ki semmit az önéletrajzodból???pl: takony fityfaszos náci,seggnyaló, stb!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Beszoptad vagy leszoptad már a végét lustknabe???Jól esett dickmann??Szerencsétlen fityfaszjugend!!!Takonytibi!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Ondó korodban kár hogy nem ment végig rajtad az úthenger, most legalább be lennél betonozva, Náci takony fityfaszjugend!!!
Rockxy
Aki nem olvasta a jelentést:
***
"Kell még idő a Sargentini-jelentés elfogadásával előállott helyzet értelmezéséhez.

A jelentésből fél mondat azonban csak nem hagy nyugodni.

Így szól: „…visszatérő probléma az antiszemitizmus, amely gyűlöletbeszéd, valamint a zsidók és a zsidó tulajdon ellen elkövetett erőszakos cselekmények formájában nyilvánul meg.”

A „gyűlöletbeszéd”-re csak legyint az ember, az antiszemitizmus vádja sem mozgat meg senkit. Még csak nem is az „erőszakos cselekmények”, ami megdöbbent, ez egyszerű hazugság, láttunk már ilyet.
Hanem a „zsidó tulajdon” kifejezés.

Mi az, hogy zsidó tulajdon?
A jelentéstevő (Sargentini) szerint Magyarországon van külön magyar tulajdon és zsidó tulajdon?
Ezt a fél mondatot így le lehetett írni, ki lehetett nyomtatni, meg lehetett vitatni, és meg lehetett szavazni?"
***
Tudom ez nem számít, csak a bugyuta szófosás a fontos, meg a melléduma.
dr. prédikátor
@Shikari: Az a te műfajod kis náci köcsög, szopóágra kerültél megint törpemajom!!!Fityfasz takony!!!
tulipan
@Shikari: Igen sok kényelmetlenségtől megkímélt volna bennünket, ha a lepedőn végzed, de most sem késő még egy ilyen fekáliát eltakarítani! Csak lehúzunk sok vízzel ás már el is tűntél lehetőleg minél előbb!!! :-))))))
tulipan
@Shikari: Más méretre vártál, Te seggnyaló??
tulipan
@Shikari: Milyen nagy kár, hogy nem a lepedőn végzed, de most sem késő még egy ilyen fekáliát eltakarítani! Csak lehúzunk sok vízzel ás már el is tűntél lehetőleg minél előbb!!! Ideje lenne már, mert az ilyen náci narancsos, seggnyaló szemetek rongálják a világot!!!
tulipan
@Shikari: Sötét, bunkó, narancsos seggnyaló és még schmitel is!! Hahaha
tulipan
Rinyálni, nyüszitenI, nyavalyogni! Ez tműveli minden nemzetközi szinten,az összes "jobbosnak" tekintett, nemzetinek elkeresztel magyarkodó "politikus", legalább 100 éve, érvelés és gondolatok helyett!!!
dr. prédikátor
@Shikari: ne szopjál már olyan hangosan, idáig hallatszik a cuppogásod! valami kemény faszt sikerül bekapnod???Takonynáci fityfaszjugend!!!
kokopelli
@dr. prédikátor: ...miért ne? Az Orbán is Brüsszelbe indult,de a végén
Straßburg-ban ßopott! Ott jobban fizetik a "Lustknabe"-kat? Kevés a napidíja
az egyesharcosnak?? ;-(
...mint a Ványa-bácsi a tajgán állig felfegykezve kérdezi:
-Gyerekek!Messze vannak még a nácik?
-Tyatya!Már 40 éve vége a háborúnak!!
-Baßki gyétyi! Én meg itt feleslegesen robbantgatom a vonatokat?
Rockxy
@Shikari: Megy a mellébeszélés ezerrel, mert nincs mit mondani arra, amit a sargentini elkottyantott.
Erről nem cikkez senki, hogy !áááááááááááááá! elszólta magát sargentini, létezik Magyarországon zsidó vagyon!

Hát hogyhogy is van ez?
A cigány vagyon, a sváb vagyon, a szlovák vagyon, a lengyel és görög vagyon az nem számít?
Ha nem, akkor miért nem?
És miért csak a Magyarországon tárolt zsidó vagyont akarják a magyarok elrabolni?

Itt a jelentés, tessék olvasgatni, tele van valósággal és tele van hazugsággal is, ez az igazi kettős mérce:
szabadmagyarszo.com/wp-content/uploads/2018/09/20180704_EP_SargentiniJelent%C3%A9s_HU.pdf
Sámannus
@Shikari: Te mocsok szarházi, előbb nézd meg mire költöttétek az állatjólétre kapott pénzt, és ha megmerültetek benne és eltakarítottátok azt a ganyéjságot Tiszaföldváron, akkor gyere ide az orrodat fújni. Ti még kondásnak is hitványak vagytok, mert nem tiszteltek semmit.
Sámannus
@Shikari: Nem vagyok liberális, csak érzékeny hazugságokra. Te viszont egy gennyes fekély vagy a nemzetünk testében és hordd el magad innen!
tulipan
@Shikari: : Takarodj már Te anyádba nyáladzani, seggnyaló patkány!!
tulipan
@Shikari: Te viszont egy gennyes narancsos seggnyaló fekély vagy a nemzetünk testében és hordd el magad innen!
Sámannus
@Shikari: Te csak fröcsögni vagy itt, azért csesztetlek, mert megérdemled.
tulipan
@Shikari: Te azt a kedves narancsos mamát csesztesd! Mi a szösz, csak nem érzékeny vagy narancsos seggnyalókám??
tulipan
@Shikari: Te csak fröcsögni vagy itt, azért csesztetlek, mert megérdemled.
Micsoda önkritika! Gratulálok!
tulipan
@Shikari: Mi van, már szavaid sincsenek? Már átmentél hallgatag Sügérbe, narancso sseggnyalókám???
Sámannus
@Shikari: Végre megérted a helyzetedet. szar lehet kétharmados sallert kapni. A hazaáruló haverod is köpni nyelni nem tudott, de néked a júdáspénz veszélybe került látom úgy teszel mint aki érdemi munkát szeretne végezni érte, de sajnos le kell hogy lombozódjál holnap lehet, hogy magadat fogod szembeköpni, ha őszinteségi rohamot kapsz.
Ha értetted amit mondtam már ne ismételd leléphetsz!
tulipan
@Sámannus: Ez az agyatlan narancsos geci Shikari, "őszinteségi rohamot"?? Ugyan...! Majd ha éhezni fog..., talán..?
tulipan
@Shikari: 50 évi börtön után??? Hahaha! Ábrándozz csak!
Rockxy
@Shikari: Nem magyarok ők, csak beszélik a nyelvünket.
Jól elvannak egymással is, áldás rájuk!
De ha netán van közöttük magyar, akkor:
1 naiv és rosszindulatú
2 csak naiv
3 csak rosszindulatú
görbetükör
@Shikari: Van két nagy és tényleg komoly kérésem hozzád.
A fogalmakkal manapság nem vagyok teljesen tisztában.
Írd már le nekem légy szíves, hogy a te értelmezésedben mit is jelent a hazaáruló és a liberális.
Tényleg, komolyan érdekel!
görbetükör
@Shikari: Sajnálom, én tisztességgel kérdeztelek. Hasonló választ vártam volna.
De igazad van, számomra tényleg kiderült, hogy a te értelmezésedben mit jelentenek ezek a fogalmak.
Nem más, mint szalonképes szitkozódás. Ami arra enged következtetni, hogy neked nincs se elved, se hited, csak önös érdeked.
Kár. :(
CsipkeRózsa
@Rockxy: Nem a zsidó vagyonok elrablásáról szól a jelentés, hanem a zsidók és a zsidó tulajdon elleni erőszakról.

Mivel antiszemitizmus a téma, itt csak a zsidó tulajdont említi, ami abból is adódik, hogy az antiszemitizmus tényét lehetett megállapítani azoknál a tulajdon elleni erőszaknál.
görbetükör
@Shikari: Ha minden megállapítás szubjektív, milyen alapon büntetnétek, akit hazaárulónak tartotok? Erre lettem volna kíváncsi.
Mert ha szankcionálás lesz, akkor bizony kell hogy legyen hivatalos álláspont. Erre lettem volna kíváncsi.
De a válaszod alapján egyértelmű, hogy arról van szó, hogy bárkire rásüthetitek, akit félre akartok állítani. Függetlenül attól, hogy az illető hazaáruló, vagy sem.
görbetükör
@Shikari: Tehát ha valaki olyan nemzetközi gazdasági szerződést köt, ami bizonyíthatóan az ország veszteségével jár, vagy gazdaságilag kiszolgáltatottá, függővé teszi az osztágot, vagy olyan korrupt tevékenységet folytat, amivel az országot megkárosítja, ugye lehet hazaárulónak tekinteni?
Azonban egy olyan vélemény, amit olyasvalaki alkot, aki sem nem üzletember, sem nem politikus, sem semmilyen hatalma nincs - vajon milyen bizonyítható kárt okozhat az országnak?
Rockxy
@CsipkeRózsa: Kedves Rózsa, a jelentésben zsidó vagyonról van szó.
Olyan zsidó vagyonról, ami Magyarországon van.

A kérdés az, hogyan került a zsidók vagyona Magyarországra, mekkora mértékű ez a vagyon és ki profitál belőle?
Ja, és ha volt már rá példa, hogy erőszakkal akarta valaki megszerezni a zsidó vagyont, akkor ki volt az, és mikor történt az eset?
És megint, a többi nemzetiség vagyona az nem fontos?
Azt senki nem akarta még ellopni?
És a magyarok vagyonát a 90es években el lehetett lopni büntetlenül?
görbetükör
@Shikari: Valóban nem vagy büntetőjogász. Viszont előszeretettel hazaárulózol ezen a fórumon. Milyen alapon? Ezt szerettem volna kideríteni. Kire, mit tudsz itt bizonyítani, hogy árt az országnak?
görbetükör
@Shikari: A hazaárulás nagyon komoly vád. Én legalábbis így érzem. Nem lenne szabad könnyedén és sűrűn vagdalkozni vele megalapozatlanul.
Ami meg Orbánt illeti - tény, hogy rengeteg támogatást kaptunk az Eu-tól, aminek semmi, de semmi látszata nincs. Csak az épül és szépül, ami az ő hobbija, azok nyerik a pályázatokat, akik a sleppje. A vád igencsak érthető. De ismétlem, a tolvaj és a hazaáruló azért nem ugyanaz a súlycsoport.
Jó lenne a fogalmakat felelősségteljesebben, megalapozottabban használni - és főleg a helyükön. Ehhez persze az kellene, hogy legyen saját ideológia, ami nem hasonló a szélkakashoz, nem fordítható tetszés szerint. Hiszen: "a lét dadog, csak a törvény a tiszta beszéd!"
görbetükör
@Shikari: - csakhogy amíg a valóságban következmény nélkül tolvajoznak, addig a hazaárulózással bizony fenyegetődzöl, hogy nem marad következmény nélkül.
görbetükör
@Shikari: akasztani nyíltan Gyurcsányt akarták. Ne kelts álhíreket Orbánnal kapcsolatban! Minden tüntetés békés volt ezidáig!
Ami meg a szabálytalanságokat illeti, olvasd csak:
"A megállapítások forrásai a GRECO, az EBESZ, a Nyílt Kormányzati Együttműködés, az OLAF. A főbb kritikák vegyesen:

A képviselői vagyonnyilatkozatokkal kapcsolatos valós szankciók nincsenek, ahogy azok online átláthatósága és kereshetősége is hiányos.

A választásokra felhasznált kampánypénzek forrásáról csak a választások után kell nyilatkozni, ami lehetetlenné teszi, hogy a választók a választáskor tudják, jogszerű vagy jogellenes kampány után mennek-e szavazni.
A magyar kormány 2016 decemberében kilépett a Nyílt Kormányzati Együttműködésből, amely mintegy 75 országot és több száz civil társadalmi szervezetet fog össze, de annak nem tagja az összes uniós tagállam.

A korrupció kapcsán tett megállapítások

Magyarország a GDP-je 4,4%-át vagy az állami beruházásainak több mint felét kitevő uniós finanszírozásban részesül

2016-ban a közbeszerzési eljárások 36%-án egyetlen érvényes pályázat volt

A 2013 és 2017 közötti időszak vonatkozásában az Unión belül Magyarország tekintetében a legmagasabb az OLAF strukturális alapokkal és mezőgazdasággal kapcsolatos pénzügyi ajánlásainak százalékos aránya

2017-ben az OLAF „súlyos szabálytalanságokat” és „összeférhetetlenségeket” állapított meg 35 olyan közvilágítási tárgyú szerződést illetően, amelyeket egy, akkoriban a magyar miniszterelnök veje által irányított vállalkozásnak ítéltek oda. Az OLAF a pénzügyi ajánlásaival együtt megküldte végleges jelentését a Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatóságának azzal, hogy az 43,7 millió EUR-t fizettessen vissza, illetve igazságügyi ajánlásokat tett a legfőbb ügyésznek."
propeller.hu/itthon/3374272-magyarul-kozerthetoen-sokat-biralt-sargentini-jelentes#v2255118
Pálinkás Pál
@Sámannus: Nos..áruld el miért is kéne elbÍrálni??? Miért nem lehet elfogadni,ha csak szimplán kijelented,nem akarjuk őket...van nekünk már közel 1 millió "arabféle"...velük is csak a gond van állandóan...
görbetükör
@Shikari: Értettem. Csak az a lista érvényes, amit te fentről kapsz. Ennyi.
SystemError
@Shikari: Tényleg olyan stílusban írod ezeket a napi propagandákat le, mint egy az egyben felolvasnád a Kubatov napi instrukcióit. Legalább ne ilyen levágósan told már papagáj kommandót...!:)
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ne sajnáltasd magad az az egész társadalom sara, nem csak az övék. Itt arról van szó, hogy a mi kétharmadunk szét lopja az országot, és elüldözi polgárait. A te májadat igazából nem az a pár elbírálás nyomja hanem az az iszonyat ami a munkakerülésetekből adódik. Az ország bajait ugyanis le sem szarjátok. Ezt az iszonyatos bűnt hárítjátok el migránsozással magatokról.
Sámannus
@Shikari: Hogy ebből orbányi hogy jön ki, én teljesen leszarom. Engem az ország érdekel és leszarom te sanda nyomulásodat is a témában, lelked rajta. Ha még putyin bérence vagy akkor is magatok alatt vágjátok a fát, de előttem ezek is szaralakok.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Hát ezt benézted hogy nekem mondod,hiszen utálom a narancshordát...legalább annyira mint a sáskákat...Mint már írtam,egy dolog volt gusztustalan ebben a jelentésben,az hogy a népnyúzó dolgokat összemosták a migránsokkal!! Orbán megérdemli hogy eltakarítsák,de az is aki a söpredéket számolatlanul akarja Európába hozni!! kis költség lenne visszaállítani a határellenőrzést...a szabad mozgás maradna,de csak papírokkal...és akkor azok akik szeretik az afrikaiakat,megtarthatják masguknak,a többit meg nem zavarja!!! ja ...hogy ez nem tetszene a libsi lelkednek?? És van egy olyan érzésem,pont a ti hülye filantrópiátok miatt fog szétesni az unió!!!Egyre több helyen van elege az embereknek a migrikből...ha ügyes vagy a neten megtalálod a valós helyzetet!!
CsipkeRózsa
@Rockxy: Nem olvastad el az előző válaszomat, ne magyarázd félre a mondat lényegét.
Sámannus
@Pálinkás Pál: Valóban benéztem, hogy te jobbéros, vagy lelemplés lehetsz,bocs a probléma kezelése is egy táborból indul nem különösen változatos a retorika.. A nyomorékok kirekesztésével. egy álláspontra jutsz orbánnal, és akire ő támaszkodik. Az oroszok mára nálunk több párt vezetésébe is beleszólnak. (persze ne legyünk naivak, és ezt megteszik a paraván mögül, és ugrálhattok mind mint a Parika Jancsi, egy bábjátékban, de a magyar közszolgálati műsorszórók is a moszkvai idő szerint verik a tamtamot)
A gyengébbek felkarolása nem is a filantrópok szemléletéből fakad, hanem nagyobb méretű akár globális problémák felvállalására is. Ez ugyan nem azt jelenti hogy ide kell fogadni mindenkit, hanem megoldani a problémákat annyira, hogy ne alakuljanak ki kontinensméretű tragédiák. A józan ész ugyanis nem alapulhat mindenki kitagadásán, mert ilyen kérdésekben közösen kell keresnünk a válaszokat. Ha ezt meglátjuk az uniós törekvésekben látható ki az aki az emberiséget veszélyezteti. Ha felrúgjuk a közös szabályokat, a miénket is felrúgják, mint a büdös szart. Putyin farkán hiába evickéltek azzal csak ő jár jól. A mi sorsunk nem érdekli Orosz országot ha nekik gazsulálsz akkor téged sem.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Putyint elfelejtheted,tegnap óta neki nem tényező orbán...szavazati ,vétójog nélkül csak kolonc lenne a nyakán...se politikailag se gazdaságilag nem vagyunk tényező...Ami meg az afrikai problémát illeti...mintha ők akarták volna a függetlenségüket...meg is lett az eredménye...és semmi bajom nincs azzal aki segíteni akar nekik,de ott tegye,és a saját pénzéből,ne a közösből,mert abban benne van azoké is,akik ki nem állják őket!!! jelen pillanatban az Európai embereket a muszlim,néger horda veszélyezteti...hazudik aki mást állít...itthon is a cigókkal ,meg a fidesznyikekkel van a baj...
Sámannus
Miután szépen kifejtetted, hogy mivel van bajod, arra nem tudok jó megoldást, bár tudnék.. Azt viszont tudomásul kell venni, hogy Magyarországot nem vihetjük magunkkal a Holdra vagy a Marsra. A mi földünk a Föld egy része, ezt már nagyobb közösségek nélkül nem tudjuk magunkénak sem tudni. Orbán, és más magyar erőszakos irányváltása már a szomszédainkra sem hat védi őket a nemzetközi jog, sőt a kisebbségeinket is ugyanúgy védi. Orbán az ENSZ-el szembeni politikájával az országot teljesen lemezteleníti, kiszolgáltatva minket akármilyen nemzetközi támadásnak. Ahogyan mondtad. a kerti törpévé zsugorodó orbán, putyinnak csak egy légyszar a papírokon.
Rockxy
@CsipkeRózsa: Nem tudsz válaszolni a kérdésekre és így a legkönnyebb ha azt írod, én magyarázom félre.
Az antiszemitizmus az nem egy tény, az egy vélemény.
Érdekes módon a magyargyalázóknak nincs semmilyen becenevük, sőt, a magyarok nem veszik sértésnek, ha magyarnak nevezik őket.
A parazita hulladékok akkor is ártó szándékú gazemberek, ha magyarok, és akkor is ha zsidók.
A zorbánra rá lehet ordibálni, hogy lop?
A rabló zsidókra nem?
És miért nem?
bencemacska
@RonaGyuri: tegnap,08:09
Ha időben érkezik nem mindenki figyel fel rá egyszerre. De mivel már tartott az előterjesztés, mindenki odanézett kik azok a tahók, akik zavarják az ülést.
Azt képzelte úgy vonul be a sleppjével, mint egy király az udvartartásával.
A normálisabbja viszont úgy látta megjött a TAHÓK VEZÍRE!!
JAJMÁR
@Rockxy: A zsidó egy nép! Egy népre bármiféle bűnt, stigmát kiterjeszteni, pl. a zsidó nép egészére, lehet vélemény, de antiszemita, és hamis, rosszhiszemű! (Szerintem bűncselekmény, közösség ellenes, hivatalból üldözendő! ) Persze, a hülyéket nem fogja vissza, és nem is okosítja meg! Mégis szükséges.

minden népben van mindenféle ember! Ha valakit nevén nevezel és melléraksz egy jelzőt, az nyilván neki szól, nem egy egész nemzetnek.
Persze ez is lehet hamis, akkor rágalom.
A megnevezett személynek viszont joga és lehetősége van tisztáznia magát! Perelhet, és érvényesítheti a jogait.m
Érted ezt ember?
JAJMÁR
@1magyar: Olvasni remélem tudsz. Olvasd már el a Sargentini jelentést, ne a szíjgyártót figyeld, hanem a valóságot. Akkor tán nem halsz meg hülyén...
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 22:02
Ha értené, nem gyakorolná!
Nem tudom mi történt, de úgy érzem, mintha elszaporodott volna az antiszemitizmus. És szerintem ez is OV-től terjed, mint az illiberalizmus!
csipetke
Ha engem a szar politikámért,lopásért,a demokrácia földbetiprásáért,és a fene tudja még hány vádpontja volt a jelentésnek,az egész világ előtt a porig aláznának,fejemre olvasnák azt a sok bűnt,amit az emberek ellen elkövettem,a tíz körmömmel ásnék egy gödröt,belefeküdnék,és magamra húznám a földet.Ezzel szemben vergődik orbán a fidesszel együtt,és még jobban lejáratják magukat.Valahol azt mondta orbán,hogy az az igazi elismerés egy politikus számára,ha még nyolcvanegynéhány évesen is elismerik,szeretik.Nos,ez orbánnal nem fog előfordulni,olyannyian gyűlöljük ebben az országban.A történelemkönyvekben valószínűleg a legnagyobb tolvajok közt fog szerepelni,és aki a legnagyobb károkat tudta okozni az országnak.
kereső
@SystemError: 16:27 "kis kockás" papirlapon a klisé.
JAJMÁR
@bencemacska: Igen. A migráncs - terrorizmus, a szegény - lusta, a beteg - tehet róla... stb.. egyenes következménye és tragédia.
1magyar
@JAJMÁR: Na hess már vén hülye tyúk! Te már hülyén fogsz meghalni akkor is ha éjjel-nappal olvasol.
SystemError
@Shikari: " Pedig Orbán nyer. Szar az Eu nak ez." Nana ne tematizáld ezt valamiféle versenynek.. Orbán azt hitte, hogy a nekünk adott pénzzel felénk nem kell elszámolni. Azzal viszont nem számolt, hogy aki adta az fog berágni... Itt nincs nyertes..a pénz tulajdonosa most számonkér. Orbán meg szépen elkezd fiktív számlákat gyártani. Ha ügyes, akkor nyalhat még egy kicsit, hogy kapjon pénzt a maffia rendszerére. Ismerjük ezt a proli, semmirekellő hozzálást, hogy elbaszom a pénzedet és még le is ugatlak. Ezzel viselkedéssel vége lesz a fidesznek viszont.. Kurvára fosnak, ez minden fidesz politikus arcára volt írva. Ha kis világotokban ez így jobban átmegy, akkor elég vesztes feje volt mindenkinek. Főleg Rogánon látszott, hogy 200 milliárdnyi, teljesen egyértelműen az állam számára is szar üzletet, hogy fog megmagyarázni.. Ez pont nem EU-s pénz, csak az EU-s állampolgárság elárulása...amiért biztosan száon lesz kérve. Szóval sok ezermilliárddal kell most elszámolni a jogállamiságon kívül akárhogyan is kommunikáljátok a tolvaj, nemzetáruló most magyarázkodni fog..mert kell a pénz neki a náci gépezethez
CsipkeRózsa
@Rockxy: 20:49

Az antiszemiták általában utálják a zsidókat, nem kell ahhoz még ismerniük sem, a mások "lezsidózása" egyértelműen ezt fejezi ki, hiszen nem azért utálják, mert egy ember a sok közül, hanem kizárólag azért, mert zsidó. A magyarokat nem általában utálják, nem is szoktak "lemagyarozni" senkit, csak utálhatnak valakit közülük, függetlenül attól, hogy magyar.

Aki lop, v egyéb rossz tulajdonsága van, nem a magyarsága, vagy a zsidósága miatt teszi, nevezd meg név szerint, hogy XY lop, hazudik, stb. a kormány lop, hazudik, stb.

Ezt te is nagyon jól tudod, nem kell mástól magyarázatot várnod.
csipetke
@Shikari: szept.12. 8:44 Abszolut jó jellemzést írtál orbánról...
csipetke
@Rockxy: Tegnap 15:41 Mit rugózol a zsidó vagyonon?Minden egyháznak van saját vagyona,a katolikusnak,a reformátusnak,a baptistának,sőt,még a hit gyülinek is.Még azt is el tudom képzelni,hogy még a kis nyikhaj "egyházának"(ami szekta) orbán gazsi egyházának is van saját vagyona.Mi nem világos?
SystemError
@csipetke: De ilyet írni a gazdájáról, na de Shikari!
tulipan
durbincs: Ahányszor csak akarod, hülye narancsos seggnyaldosó, hallgatag Sügér?

Jó hogy jöttél Nyüves Herélt ?de már mehet is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós?
+a farpofa párja s albérlőtársa ? azt megy a lanygyi , nálatpl 3-masba , töketlenek ?
1 fél Keménylegény Pizza ? narancsos kukabúvár ? ne hogy má kiizzadjál túlzottan ?
tulipan
durbincs: Ahányszor csak akarod, hülye narancsos seggnyaldosó, hallgatag Sügér?

Jó hogy jöttél Nyüves Herélt ?de már mehet is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós?
+a farpofa párja s albérlőtársa ? azt megy a lanygyi , nálatpl 3-masba , töketlenek ?
1 fél Keménylegény Pizza ? narancsos kukabúvár ? ne hogy má kiizzadjál túlzottan ?
tulipan
durbincs: Ahányszor csak akarod, hülye narancsos seggnyaldosó, hallgatag Sügér?

Jó hogy jöttél Nyüves Herélt ?de már mehet is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós?
+a farpofa párja s albérlőtársa ? azt megy a lanygyi , nálatpl 3-masba , töketlenek ?
1 fél Keménylegény Pizza ? narancsos kukabúvár ? ne hogy má kiizzadjál túlzottan ?
tulipan
durbincs: Ahányszor csak akarod, hülye narancsos seggnyaldosó, hallgatag Sügér?

Jó hogy jöttél Nyüves Herélt ?de már mehet is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós?
+a farpofa párja s albérlőtársa ? azt megy a lanygyi , nálatpl 3-masba , töketlenek ?
1 fél Keménylegény Pizza ? narancsos kukabúvár ? ne hogy má kiizzadjál túlzottan ?
tulipan
@csipetke: Há', naná, mi az hogy! Évszázadok óta! Nézd meg a Vatikánt! :)
Rockxy
@csipetke: Az nem vili, hogy a Judit mér nem írta bele mindet a jelentésbe?
Meg aztán, Magyarország kirablásáról nem írt egy szót sem.
komlomedia.hu/videok/video/2016052301
De nem kell hogy válaszolj, megvannak a információs csatornáim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.