Józusef úgy látja, a jelentés azon részte, miszerint Magyarország veszélyezteti a jogállamiságot, egyszerűen hazugság. 

A magyarországi jogállamisági helyzetről szóló jelentés bosszú a tömeges bevándorlást ellenző magyar embereken és a migránsáradatot megállító határkerítést felépítő Orbán Viktor kormányfőn – jelentette ki Szájer József fideszes képviselő az Európai Parlament (EP-) keddi vitáján.

A strasbourgi ülésen Szájer József hazugságnak nevezte, hogy Magyarország veszélyezteti a jogállamiságot, és úgy vélekedett, hogy ez éppen azokra igaz, akik a kormányt bírálják, például a különjelentést összeállító Judith Sargentinire, illetve az EP illetékes szakbizottságára, amely elfogadta a dokumentumot.

Kifogásolta, hogy "önkényesen" olyan kérdéseket is vizsgáltak a jelentésben, amelyek nem tartoznak az uniós szerződések hatálya alá.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen az, hogy "Magyarország veszélyezteti a jogállamiságot, egyszerűen hazugság." igaz! Mert ezt ti hazudjátok. Ezt senki sem mondta. A tény, hogy ti Magyarországon veszélyeztetitek - többek között - a jogállamiságot! =))
kissé felnőttem
sokat felejtettél gondolj a szülőkre akik neveltek, netán a pártkönyv elveszett azóta? 10 millióból 2,5 milliótok van ám. azt meg bedarálja a bizalmatlanság,már a nép is látja milyen a vezetés. Sopron Sopron sáros Sopron te vagy az oka mindennek...
balos
Van olyan "Ember",aki még hisz ezeknek a szarszájereknek?Van,de azok gén hibás "alomba" születtek!
kereső
Hé Jozefina, ezért kár volt az Elte padjait koptatnod.Sürgősen töröld el a neved elől azt a kis "piszkot".Nem érdemled meg.Menj vissza az általánosba- hogyan veszélyezteti egy álllam, történetesen Magyarország a jogállamiságot? Hol,kiét? Azt csak ti veszélyeztetitek-itthon már lebontottátok, és most jönne az export? Nem is tudtam, hogy orbán és a fidesz =Magyarországgal.
volvós
A fura az, hogy ez a beszédhibás szájer-kislány hogy jutott szóhoz.
Nem az identitással van bajom, hanem a s.ggnyaló stilusával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.