5,7 milliárd forinttal beugrott az üzletbe ő is.

A Budapesti Értéktőzsde oldalán jelent meg a közlemény, amely szerint a Mészáros Lőrinc felcsúti gázszerelőből lett multitalentum milliárdos érdekeltségébe tartozó Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. 5,7 milliárd forintért 10 százalékos részesedést szerzett részvényvásárlással a Schmidt Mária fideszes háttérember és fia, az LMP-s országgyűlési képviselő Ungár Péter érdekeltségébe tartozó Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt-ben.

Hoppá: Mészáros Lőrinc beszállt Schmidt Mária és Ungár Péter közös cégébe

Fotó, címlapi kép: MTI/Komka Péter

"Az utóbbi Schmidt és fia, Ungár Péter családi vállalkozásának érdekeltségébe tartozik, számos bérbe adott ingatlannal rendelkezik Budapest több pontján. Korábban Spéder Zoltán cégeként tartották számon, de az Orbán-kormány támogatását elvesztő – ügyészségi vizsgálat alatt álló – üzletember az utóbbi két évben meghátrált és szinte minden érdekeltségéről lemondott.

Mai hír szintén, hogy Spéder nekiállt a maradék érdekeltségét átszervezni, így az Index reklámbevételeit kezelő CEMP nevű kereskedőház is átkerült egy frissen alapított cégébe" – olvasható a Magyar Narancs cikkében.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ungár Péter, mint ellenzék! Na, ez még viccnek is rossz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Nessy: Az LMP nem is szavazza meg a Sargentini jelentést. Eddig is tudtuk,hogy az LMP csak látszat ellenzék,de most már zoknak is látni kéne akik eddig védték őket.
evacica
AZ LMP a fidesz szatellit pártja.Ungár csak azért van ott, hogy érvényesítse a fidesz érdekeit! Remélem a szavazói is rájönnek, hogy kik is ők!
namihami
Leapadt az LMP kassza, eljött az idő feltölteni.
Egy a zászló, egy a kassza.
cikicakk55
@bakcsubakka: Most aztán azok is rájöttek,akik eddig annyira ajnározták a LMP-t Bernike vajon erre mit habogna. Kálmán Olgának még azt nyilatkozta az akkor még létező Hír tv-ben,hogy nagyon jó,hogy az LMP fegyelmi bizottsága őt elítélte,mert így legalább beszélhetett,volt rá módja elmondani a saját véleményét.Később már pont arról beszélt,hogy mennyire aljas húzás volt,hogy fegyelmit indítottak pont Ő ellene,mikor Ő a legnagyobb húzó erő az egész pártban .Bernike pont olyan szélkakas,mint a csuti csüngőhasú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.