A Fidesz frakcióvezetője szerint nőtt a Fidesz európai szövetségeseinek száma. Mindezt azután jelentette ki, hogy még Orbán Viktor szerint is kétharmados többséget kaphat a Sargentini-jelentés az EP-ben. Kocsis Máté szerint "csökken" Magyarország európai bírálóinak száma, a szövetségeseinek a száma pedig nő. A Fidesz frakcióvezetője mindezt az Európai Parlament keddi vitája után jelentette ki. A vitában a Fidesz európai pártcsoportja, a Néppárt tagjai is szinte kivétel nélkül a hetes cikkely szerinti, akár Magyarország szavazati jogának felfüggesztésével járó eljárás megindítását támogatták Magyarországgal szemben a jogállam rendszerszintű leépítése és a szabadságjogok korlátozása miatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
min csodálkoztok ők ennyit értettek meg az egészből! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként a nemzeti lovag is értelemzett:

Azért ez a Zsóti tényleg tud valamit

valahol rámutatott arra, ahogy az Orbán-félék és Frage-féle durva demagógok működnek

Mai vezércikkében „remek közép-európai humorával foglalta össze mindazt, amit” – szerinte – „Sargentini és az EU kutyakomédiájáról tudni kell.”!
Majd „mit számít már a beteges hisztériájuk, az összes szerencsétlen önleleplező tudatlanságuk, és mit számít leginkább az a lefegyverző bornírtság, ahogy ezek a senkik megpróbálják a beteg rögeszméikhez szabni a valóságot?”, és így tovább.
Azonban elővette a derék „Nigel Farage úr ” általa értelmezett véleményét: „mi ismerjük már ezt az eljárást, ezt a szégyenteljes kioktatást, és leginkább ismerjük az igazság nélküliek és éppen ezért mélységesen és könyörtelenül igazságtalanok oktrojált szabályait, meg az erőszakot, amellyel mindezt ránk akarják kényszeríteni”!
Igen a kettő között nagyon nagy az összhang, sőt majd azt mondanám, hogy tulajdonképp mindkettő ugyanazt mondja, gondolja, akarja. Csak az egyik kívülről, míg a másik belülről: Neki, nekik minden jár, amit az EU csak biztosítani képes, anélkül, hogy a kötelezettségekről akár csak elgondolkodni is hajlandóak lennének! =))
RonaGyuri
a cikkből egy fontos mondat kimaradt; a derék Kocsis szerint: "a brüsszeli elit kockára tette az európai emberek biztonságát és kultúráját"! =))
simmering73
Kocsin Máté az érzéki csaldásai hálójába került. Szerintem azt se tudja fiu-e vagy lány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.