De aki Csepelről próbál kijutni, annak még ennél is több menetidővel kell számolnia.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Lelassul a közlekedés az M0-s autóút déli szektorában az áttereléses szakaszokon, az M1-es felé akár 30-50 perccel is hosszabb lehet a menetidő, a másik oldalon az M5-ös felé pedig 10-15 perccel hosszabb az utazás. A Csepel sziget irányából érkezők ennél is hosszabb menetidő veszteséggel számoljanak, mert a halásztelki csomópont felől már mindkét irányból araszol a kocsisor.

Útinform: az M0-s déli szakaszán 30-50 perccel nőhet a menetidő a torlódások miatt

Fotó: pixabay.com CCO

- A 8-as főúton Kisberzseny közelében, a 105-ös km-nél vadelütés miatt félpályán halad a forgalom.

- Hegyeshalomnál az M1-es autópályán a határátkelőnél mindkét irányban zavartalan a forgalom.

Szeptember végéig biztos eltart a káosz Csepelen

Szeptember végéig lezárták az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 19-es km-nél levő szigetszentmiklósi csomópont le- és felhajtó ágát, ezért a Csepeli útról és Szigetszentmiklós felől nem lehet fel- és lehajtani az M1-es irányába. Aki csúcsforgalmú időszakban közlekedik az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából Csepel felé, az lehetőleg a 19-es jelű szigetszentmiklósi csomópontban térjen le az autóútról a Csepeli útra. Ezzel csökkenthető a halásztelki csomóponton áthaladó forgalom. A lezárás idejére a közeli 16-os km-nél lévő halásztelki csomópont használható, ezt sárga táblák is jelzik. A reggeli és délutáni órákban a környéken autózók jelentős menetidő növekedéssel számoljanak!

Indulás előtt: Útinform szolgálat diszpécserei 0-24 órában fogadják hívásukat a +36-1-336-2400-s telefonszámon, ezen kívül a www.utinform.hu-n is számos hasznos információt találhatnak. Ha Budapesten belül indulnak útnak, a BKK Infó segítségét kérhetik, elérhetőségeiket megtalálják a www.bkkinfo.hu oldalon, illetve a BKK Infó mobil applikációt is igénybe vehetik. Tervezzék még optimális útvonalukat még mielőtt útra kelnek, induljanak el időben!

Ha már úton vannak: ha tehetik, használjanak autós navigációs applikációkat. A WAZE és a Google Maps iOS és Android készülékekre is elérhető. Mindkét alkalmazás hasznos segítséget nyújthat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.