Az RTL Klub Házon kívül című műsora rejtett kamerával vette fel a drogbizniszt a Hős utcai "gettóban", miközben az utcában ott álltak a rendőrök.

Rejtett kamerával és egy drogfogyasztó segítségével vette fel az RTL Klub Házon kívül című műsora, hogy gyakorlatilag a rendőrök orra előtt továbbra is folyamatosan zajlik a drogbiznisz a Hős utca 15 A és B épületében, vagyis a Hős utcai "gettóban".

RTL Klub: a TEK laktanyájától nem messze folyik a drogüzlet a Hős utcában

Fotó: Google Street View

Most a varázsdohány fut a placcon, ami dohányba öntött mindenféle kemikáliákat jelent (sosem lehet tudni, milyen tudatmódosító kerül rá acetontól ketaminon át bármiig). A szerért már reggeltól szabályos sorbanállás kezdődik, a rejtett kamerás felvételen az is kiderült, hogy a megvétele nem kerül többe 15-16 másodpercnél, ha az ember odajut a terjesztőhöz.

A cuccot 500 forintért árulják a gettó épületeiben, és az sem zavarja őket, hogy a Terrorelhárítási Központ laktanyájának hátsó része méterekre van az épületektől, az utca elején, vagy a hírhedt két ház előtt pedig gyakran állnak rendőrök. 

A műsorból kiderült, sokan a szájpadlásukra tapasztva viszik ki az anyagot, hogy a motozás során ne bukjanak le, elszívni pedig a közeli Kőbánya-alsó állomásra járnak ki elszívni a drogot. Pár slukktól egyébként mindenki beáll, többen elvesztik az eszméletüket – őket nevezi a környék zombinak.

A felvételek elkészítése után nem sokkal, szeptember elején a rendőrség razziázott a Hős utcában és a közeli Pillangó parkban, ahonnan drog miatt 67 embert vittek el

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.