Orbán úr, ma nem vennék fel önöket az EU-ba: lezajlott a Sargentini-jelentés vitája az EP-ben. Sokan kiálltak a miniszterelnök mellett, de elég kemény kritikákat is kapott.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat igen, ez nem volt semmi.
Azert kivancsi vagyok, hogy az a ket ember, aki orban mellett szolt, es megkoszonte neki, hogy 2015-ben "megallitotta" (tenyleg? MEGALLITOTTA? MIT? Mert a migransok csak atmentek rajtunk Nemetorszagba, tehat o semmit nem allitott meg), azok tudjak-e, hogy a letelepedesi kotvenyekkel mar 40 ezer migranst fogadtunk be, raadasul az egesz Uniora nezve veszelyesen - atvilagitas nelkul?
Tudnak ezek a bosz migransellenesek errol a TENYROL, - na es persze arrol., hogy ezeket a kotveny-ugyleteket csak ket,. orbanhoz kozeli ember vegezhette - , plane ismerik a szamokat???

Ujhelyi elott le a kalapot
papa.49
Kár volt odamennie, még nagyobb kár volt védenie a VÉDHETETLENT !!!
karma1
@papa.49: Sajnos, ez az o kanosszaja volt, muszaj volt neki odamennie... Az, hogy eddig minden unios jelentest - foleg a nagyon kritikus OLAF jelenteseket - teljesen figyelmen kivul hagyta, polt peternek meg esze agaban sem volt elinditani az OLAF altal javasolt vizsgalatokat, azzal mar kihuzta a gyufat egy bizonyos fokig. Ha most erre nem ment volna el, akkor az meg gyavabb megfutamodast jelentett volna, es azzal kezzelfoghato bizonyossagat adta volna annak, hogy teljesen alkalmatlan a miniszterelnoki posztra.
papa.49
@karma1: Ez nem ME. lókupecnek is alkalmatlan, igaz hazudni úgy tud mint a vízfolyás ))))))))
karma1
@papa.49: En ismertem ciganyembereket, olyat is, aki nem kispalyas volt, neha osszeutkozott a torvennyel is. De meg az sem volt ilyen romlott, mint ez a nagypalyas maffiozo, mert a betyarbecsulet dolgozott benne is.
Ez meg nem ismer hatarokat, es a szelkakas egy massziv alappiller hozza kepest...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.