Szeptember végén távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány, Bucsek Gábor, akinek vezetői kinevezését saját kérésére vonta vissza a belügyminiszter – tudatta a Belügyminisztérium (BM) szerdán az MTI-vel.

Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány

Bucsek Gábor. Fotó: MTI/ Lakatos Péter

A tárca közleménye szerint

Pintér Sándor belügyminiszter Bucsek Gábor kérésére szeptember 30. hatállyal vonta vissza a budapesti rendőrfőkapitány vezetői kinevezését.

Csaknem három évtizedes, magas színvonalú szolgálati tevékenysége elismeréseként a tárcavezető Magyarország címerével ékesített aranygyűrű emléktárgyat adományoz Bucsek Gábornak.

A belügyminiszter – az országos rendőrfőkapitány javaslatára – a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetőjének Terdik Tamást kívánja kinevezni.

A kinevezés érdekében a belügyminiszter kikéri Budapest Főváros Önkormányzata Képviselő-testületének véleményét – olvasható a BM közleményében.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány"...

ajaj...valamit tudhat...mert egy ilyen magas beosztást csak úgy nem dob félre senki...

jó...jó... kap egy aranygyűrűt, (meg nyugalmat.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány"...

ajaj...valamit tudhat...mert egy ilyen magas beosztást csak úgy nem dob félre senki...

jó...jó... kap egy aranygyűrűt, (meg nyugalmat.)
Eladott Ország
Mára eljutottunk odáig, hogy nem maga Orbán tiporja el az ellentmondókat, hanem az önkéntes szekértolók és seggnyaló csinovnyikok hada. Házmesterország. Ideje elválasztani a szart a májtól és a család tagjait rákényszeríteni arra, hogy ha már a konyhapénzből kocsmáznak és dőzsölnek, legalább ne okádjanak rá a megterített asztalra. Ez lesz a következő évek feladata, Olajos Pintér Sanya, Polt Péter és társai eltakarításával együtt.
Ludas Matyi
Vazeg. Hogyan lehetnek en is rendörfökapitany? En nem tudok senkiröl semmit.
wagabund
@picike1: megpróbálok, de miért is?...segíts..léccí..
nezelodo
Na akkor figyelni kell a következő hetek rendőri, NAV-os, és tekes intézkedéseire és hajnali ajtóbetöréseire. Semmi nem történhet ma véletlenül.
Eladott Ország
@Ludas Matyi: Szegődj el a Pintér Sanyához.
Ludas Matyi
@Eladott Ország: akar merre nezek is az orszagban, minden Security cegnek a tulajdonosa az ö "sogora." Talan nekem is be kellett volna lepnem a 90-es evek Mafia Clanjaba? Mar kesö az orszag el van adva!
Eladott Ország
@Ludas Matyi: Az a nagyon nagy baj ebben az országban, hogy szinte mindenki tud arról, hogy Orbán rendszere korrupcióra épül. Szinte mindenki tudja, látja a hétköznapokban is, hogy a politikának nevezett maffia behálózta a gazdaságot, de behálózott minden mást is az oktatást, a tudományos életet, a kultúrát. A társadalom döntő többsége látja ezt, de valamiért elfogadta, hogy ez van. Az igazán nagy baj talán nem is maga a korrupt rendszer, hanem az, hogy ezt ilyen csendes belenyugvás övezi. Ez az igazán romboló, generációkon át pusztító hatás az, ami feltétlenül szót érdemel.Mert azok, akik szót emelhettek volna időben és akik hangját akkor még meghallották volna a mára Stockholm-szindrómába szorult emberek, azok bizony vagy kivették a részüket a rendszer előnyeiből, vagy csak lehajtották a fejüket abban a reményben, hogy úgy majd megússzák. Ezt a felelősséget lehet tagadni, de attól még létezik. Azon kevesek, akik tudták a saját felelősségüket és elmondták, elmondják, leírják, megrendezik, dalba foglalják, regénybe, versbe faragják a veszélyeket, nagyon kevesen vannak. Túlságosan kevesen a maffiát szolgáló csürhével szemben. Ezt az országot a saját értelmisége árulta el. Nem először. És félő, hogy nem is utoljára.
Ludas Matyi
@Eladott Ország: Okos. Es mi a külömbseg a Nemetorszagi es a Magyarorszagi ado penzek befektetesevel? Csak annyi ,hogy a Stasi a nemetek adopenzet nem a nyugdij emelesekre, szocialis lakasok, iskolak, ovodak epitesere hasznalja hanem a meghivott illegalisan bevandorolt bünözökre költik. Sokat azt mondjak, hogy könnyü a nemetnek, mert annyi a nyugdija, hogy jol el öregsegere. A nagy faßt. A kormanytagok, hivatalnokok, a szakmunkasok akik egy helyen lenyomtak 40 evet azoknak nincsen okuk panaszkodni. De azok akik a vendeglatoban, korhazakban, öregek otthonaban, vagy mint takaritok dolgoztak, pofan vannak 300-400 Euro nyugdijjal csapva. Menj el egy Rockfestivalra. Latni fogod, hogy hany nyugdijas gyüjtögeti a müanyag palackokat es a sörös üvegeket, hogy vissza tudjak valtani. A Tafel ahol a maradek kajakat osszak, mar ott is elönyben reszesitik a bevandorlo gyilkosokat, nemi eröszakos negereket es az arabokat. S nalatok? Nalatok egeszen mas;-) Az "elvtarsak" szetosszak egymas között az adopenzeket, vagy eppen Stadionokat epitenek. Minek? Allando jelleggel üresek a Tribünök es a foci szot a Magyar footballistak csak hirnevböl ismerik. A problema ott van ahol irod EO. Az allitolagos "atkosban" Kadar elvtarsnal volt közölve, hogy "Sem a tejnek, kenyernek, sem a pianak nem emelhetik az arat!" Miert is kerdeztek Janosom Kadarom? "azert mert ha a szegeny ember ehes, meg tudja vasarolni a tejet es a kenyeret es mar nincs miert panaszkodnia, mert tele van a hasa. A pianak meg azert nem, mert ha Magyar szomoru akkor felejtesse el banatat a piaban es masnapra jobban lesz." Ugy tudom Marx es Engels mondta. Csak egy Diktatura tudja a nepet megfelelmiteni es egy orszagot rendben tartani. Es EO, ezt talan a harmadik vagy negyedik Generatio tudja megvaltoztatni, hacsak addig nem robban ki a III. VH.
Edmond Dantes
Egy normális országban ez a hír nem hír.Nálunk azért hír,mert az olajszőke Sanyi bá' a főnöke,neki meg Orbán.
Eladott Ország
Csak nem jobb ajánlatot kapott valamelyik európai országban? Egy ragyásképű, volt MSZMP-s kommunistának és az ország egyik legnagyobb bűnözőjének én sem ugrálnék és hajtanám végre az utasításait ! Jól teszi hogy otthagyja ezeket a megélhetési, kleptokrata, politikai kurvákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.