Egy újabb áldozat állítja: augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad, akit kedden egy osztrák vonaton fogtak el – tudta meg az Index.

A rendőrség korábbi közleményében azt írta, hogy

az afgán férfi szeptember kilencedikén egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében.

Egy negyedik nő állítja, őt is megerőszakolta az afgán férfi egy kebabozóban

Fotó: police.hu

Az a fiatal nő, akiről az Index cikke szól, a médiában terjesztett körözési fotók alapján ismerte fel támadóját, S. B. Ahmadot, és nincs a rendőrség által említett három áldozat között.

A 22 éves lány az Indexnek azt mondta, hogy augusztus hetedikén hajnalban egy kebabozóban megkérte a férfit, hadd töltse rövid ideig a telefonját az üzletben, mert az lemerült.

Teljesen biztos, hogy ő volt az, akit köröztek, és akit ma elkaptak. Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót és berángatott a wc-be. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt

- mondta el a fiatal nő a lapnak.

Hozzátette:

a férfi utána kinyitotta neki az ajtót és felajánlotta, hogy hív egy taxit.

A nő egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, azt mondja,

még nem heverte ki a dolgot, de a napokban megteszi a feljelentést.

Amikor az Indexnek a nő elmondta a történetet, olykor homályosan fogalmazott, a sokk és az este során elfogyasztott alkohol miatt nehezen emlékezett vissza a történtekre, nem is tudta pontosan megmondani, hol történt az eset, de számos részletet megosztott a helyszínnel kapcsolatban.

Ez a kebabos nem az, ami S. B. Ahmed szeptember 9-i szexuális kényszerítéses ügyében a sajtóban megjelent, de ugyanannak a kebabos láncnak, a Döner Kebab Expressnek az üzlete

- írja az Index.

A nő által elmondottak alapján az Index munkatársai beazonosították és felkeresték az Erzsébet körúti kebabozót, ami éppen zárva volt. Azonban egy közeli pizzázóban megmutatták S. B. Ahmad fotóját, és ott azt mondták:

a férfi valóban a kebabozóban dolgozott augusztusban.

Továbbá a Döner Kebab Express cég tulajdonosa is megerősítette az Indexnek, hogy S.B. Ahmad a 22 éves nő által említett augusztusi napon valóban az Erzsébet körúti kebabosnál dolgozott.

Nagyon sajnáljuk, hogy egyik dolgozónk ilyen gyanúba keveredett. Pár napot dolgozott az Erzsébet körúti üzletben, utána nem vette fel a telefonját, eltűnt. Később a József Attila utcai üzletben kezdett dolgozni, ott is csak három napot volt.

A lapnak hozzátette:

Az ottani üzletvezető szerint agresszív és nyers volt a vendégekkel, ezért el akarta bocsátani.

Forrás: Index

Fotó: Police.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Na Ahmed, erre rábaszol. Fog még jelentkezni baukó is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ennek a szegény lánynak mostanra jutott eszébe, hogy megerőszakolták?
Biztos nem vette észre, hogy behajt valami benne, mert túl nagy a kapu.
Nem evett, csak telefont ment tölteni? És ezt a dumát előadta a yardon? Azok biztos elhitték, hiszen éppen kapóra jött a Vezér leugatásának híre ellen.
Yeromos
Van még jelentkező, akit az elmúlt időszakban megerőszakolt, ez az ember és elfelejtett feljelentést tenni. Még most szóljon. Mert már megszavazták a jelentést, ezért kevesebb ilyen figyelem elterelő hírrel próbálják mosni az agyakat.
dr. prédikátor
Nnemsokára lesznek még vagy öten akiket megerőszakolt mert nem fizetett az afgán!!!
babp1982
Senki többet harmadszor? Ha jól fizetnek fitymáék szólok az asszonynak, hogy őt is megerőszakolhatná ez a migráncs gyerek mert kéne egy új autó a régi már húsz éves-:)))
namihami
@babp1982: Nem is rossz. Én a külsőszigetelést csináltatnám meg abból a pénzből. És ha még marad belőle,akkor jöhet egy szebb délszaki nyaralás majd a téli zimankóban.
nezelodo
Csak igyekezni kollégák a feljelentéssel, mert kifogyunk az erőszakos migrákból a jól működő kerítés miatt, aztán ugrik az üzlet, idehaza meg nincs egyetlen erőszakoló, asszonyverő, (vakkomondoros, orr és állkapocstörő, esetleg nyuggerverő) fazon sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.