Strasbourgban azt tudtuk meg Orbán Viktortól, hogy soha nem vetemednének a másként gondolkodók elhallgattatására, a kioktatás pedig kommunista tempó. Valóban?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
“Újabb magyar siker! A Fidesz-KDNP ezúttal az Európai Parlamentben szerzett kétharmadot. Gratulálunk, miniszterelnök úr!” (Magyar Kétfarkú Kutyapárt)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@papa.49: mikor megtudták a karbantartók, hogy az ember, aki még sohasem hazudott engedélyt kért és kapott a hozzászólásra: megerősítették! =))
dr. prédikátor
@division: Bízom benne hogy lassan megvilágosodsz! A papnak meg biztos nem Isten a barátja hanem a geci viktor szopkin!!!
papa.49
@RonaGyuri: Gondolom nem cigányosan lett építve se !!!
Mobil123
@division: Látom megint besokaltál ... ezt mondtunk Neked már evek óta de csak védtek őket. (persze a másik fele sem jobb ...)
division
@Mobil123: Vannak ilyen napjaim:-)) Egyébként meg túl sok olyan történt errefelé is az utóbbi időben, amiket már egy Fidesz párti ember sem képes jó szemmel nézni.
division
@dr. prédikátor: Mindig van amivel nem értek egyet, főleg újabban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.