Lemond parlamenti mandátumáról Balog Zoltán, ezt a fideszes képviselő szerdán a kormánypárti frakciók velencei tanácskozásán jelentette be.

Balog Zoltán lemond mandátumáról
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Balog Zoltán az MTI-nek elmondta, mandátumáról elsősorban azért mond le, mert egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával.

Hozzátette ugyanakkor, a mandátumról lemondás nem jelenti azt, hogy elhagyná a közéletet, hiszen mind a Polgári Magyarországért Alapítvány élén, mind a miniszterelnök romaügyi biztosaként szeretne tovább dolgozni, szolgálni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mindenről lemond kivéve a SEGGNYALÁST !!!
karma1
Megcsinalta az oriasi deficitet az emmiben, most felreallitotta ot a puhos, de jobbnak latja, ha inkabb elhuz "szolgalni" a reformatus egyhazat, mint hogy valaha is dolgozzon.
Ja, a drehalashoz esz kell am, nem is keves...Az meg neki nincs
karma1
Nagyon varok peldaul palkovics es kasler lemondasara is, de a tobbiek is szobajohetnek - egyikuk utan sem fogok sirdogalni...
Desischado
@Manhattan: Nekem is rögtön ez jutott az eszembe. Felettébb gyanús! De persze a pénzről nem mond le ez a kártékony parazita!
namihami
Húúúúú, de fog hiányozni. Nélküle még a cukor is keserű lesz.
Csak az vigasztal, hogy van még ilyen a Gazdi talonjában. Az ő hülye-készlete kimeríthetetlen.
Biztos, hogy rábukkan a pótlására tökéletesen alkalmas balf@szra, méghozzá hamarabb, mint szeretnénk.
simmering73
Különösen a romaügyi biztos státusz áll jól neki. Én meg otthagynám azt a gyülekezetet, ahová ez megy.
karma1
@simmering73: Allitolag nem a hivek, hanem az egyhazi fonoksege hivta vissza,... Lehet, hogy egyedul csak a fonokenek hianyzik...:o)))
karma1
@Yoda69: Dragam, szerintem ez az egy, amire varhatunk. (Akkor orokeletuek lennenk, asszem, ha erre varnank)
dr. prédikátor
Én meg azt javaslom bádogpáter hogy a levegővételről mondj le !!! Jobban járunk!!!
RonaGyuri
Kézenfekvő megoldás

Lemondott és ebben van valami jó, még akkor is ha csak egy apró példa

Az az igazság, hogy egy kicsit méh mindig a mi derék külgarázdánk mértes agymenés hatása alatt vagyunk, amit az m1 rittyentett. Ahol az amellett, hogy azon panaszkodott, hogy a Sargentini jelentésben nincs semmi új, csupa olyan dolgot vettek elő, amit már évek óta kifogásolnak (itt ő nem ezt a kifejezést használta), számomra az igazán lenyűgöző az a téma volt, ahol arról elmélkedtek, hogy „mégis ki?’. Hogy ki adta ki a lőparancsot az országra?
Azt írja az ójság, hogy „a drága jó Balog-páter szerdán a kormánypárti frakciók velencei tanácskozásán bejelentette, hogy ő biza lemond parlamenti mandátumáról”.
No elsőre az embernek az ugrik be, hogy na és akkor mi van. Azonban indoklásul hozzátette: „egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával” és, hogy „a mandátumról lemondás nem jelenti azt, hogy elhagyná a közéletet, hiszen mind a Polgári Magyarországért Alapítvány élén, mind a miniszterelnök romaügyi biztosaként szeretne tovább dolgozni, szolgálni.”.
Nos a dologban sok izgalmas kérdés merülhet fel:
kezdve attól, hogy igen olvasván a jelentést és hallgatván az képviselőket Brüsszelben (mi? hogy Strasbourgban volt a paláver? Én tudom, de a Fityesznyikek???) a polgári Magyarországért lenni mit megcselekedni, nem is beszélve a romák helyzetérről,
az sem piskóta, hogy a derék páter, ki hosszú éveken át élharcosa volt annak, hogy a fityesznyikekre mád törvények vonatkoznak. Igaz, hogy azok csak isteni és emberi törvények, míg most és itt az egyháziakra hivatkozik =))
Az igazi gyöngyszem azonban, hogy hívták??? =))
justhpeter
Sajnálom azt a gyülekezetet, ahova ez a féreg befúrhatja magát.
Cicamama55
Annyi kárt tett ő Magyarországon élő embereknek, hogy ha élete végéig vezekelne sem menti fel őt alóla még a Jóisten sem! Hívő emberek millióit vezette meg folyamatosan, miközben az összes rábízott terület mára romokban hever?! Itt nem vallás gyakorlását segítette, hanem a hívő emberek kihasználását képviselte! Sokszor írtam már, nekem ő és a pártja volt életem legnagyobb politikai csalódása! Élősködő senkinek tekintem!
nezelodo
Mi tartott ilyen soká páterkám hogy csak most fogtad menekülőre? Vagy kihallgattad a Bp-i rendőrkapitány döntés előkészítését? Gondolom a volt gyülekezete meg szív repesve várja vissza!
szaboria1
Látszik már menekül vissza az egyházhoz, mert onnan nehezebb lesz elérni a sok disznósága miatt.
human
Mégis mit fog csinálni? Ő lesz a politikai kapcsolattartó a református egyház és a pártközpont közt? A francokat. Ez még arra is alkalmatlan. Ez egy kirakatember, ami csak utasításokat hajt végre, mint Áder János.
vacsi
@justhpeter: Én meg szégyellem, hogy református vagyok!
Nessy
@vacsi: Ne szégyelld! Ezek csak státusz keresztyének! Jó pénzért Isten helyett Orbánt szolgálják! Nem minden pap és tiszteletes hagyta el útközben a gerincét!
wagabund
..."a miniszterelnök romaügyi biztosaként szeretne tovább dolgozni, szolgálni"...

a cigányság imára kulcsolt kézzel várja ezt a szent embert, hátha jobbra fordul a sorsa...

...nem fog...
papa.49
@karma1: Arra ugyan várhatsz, ez se magától mondott le a csutigörény hátra húzta a táblán a ,,főparasztot,, )))))))))))))))))
papa.49
@wagabund: Na de ,,roma ügyi biztos,, már van a flórival akkor mi lesz, vagy eztán ketten fogják kalálkában lopni a pénzt ???
tudode
Mi történt TISZTELETES, hagyta magát elkábítani TÉKOZLÓ BARIKÉNT, mint
.
---- A tékozló pásztor – Már csak tamburmajorminiszterként funkcionál Balog Zoltán
.
168ora.hu/itthon/a-tekozlo-pasztor-mar-csak-tamburmajorminiszterkent-funkcional-balog-zoltan-5466
.
Ha egy LELKI PÁSZTORT képeSS elszédíttetni magát egy POLITIKAI SZÉLHÁMOSTÓL, akinek Isten házában 2005-ben NYALAKODVA a POLGÁRI KORMÁNY MINISZTERELNÖKÉNEK titulálták
.
Közzététel: 2013. nov. 18.

------ Orbán Viktor tanúságtétele! Ádventi beszélgetés! - 2005 ÁDVENT! - www.vargamakai.com

www.youtube.com/watch?v=xQ1MpwxqzBM&t=376s
.
""Orbán Viktor tanúságtétele! Ádventi beszélgetés! - 2005 ÁDVENT! - www.vargamakai.com """"Minden politika, de a politika nem minden...Balás Béla, Orbán Viktor, Balog Zoltán ádventi beszélgetés! Üdvözlöm kedves látogatóimat! Áldás kísérje, minden lépésüket!"""
.
Ha van Isten, MEGKAPJA MÉLTÓ BÜNTETÉSÉT amiatt, amelyet ELKÖVETETT embertelen miniszterként egy POLITIKAI SZÉLHÁMOS alárendeltségében.
Hellcat
Az első patkány jó gyorsan elhagyta a hajót.
justhpeter
@vacsi:Ne szégyelld! Nem vagyok vallásos ember - és akkor finoman fogalmaztam - de azt mondom, egyetlen tisztességes református ember ne szégyenkezzen Balog miatt.
papa.49
@vacsi: Ne szégyelld, én meg Római katolikus vagyok, és hányni tudok a mai itthoni klérustól, még se szégyellem a vallásom !!!
papa.49
A bolondbalog az életéről is lemondhatna a pokol tüze már várja a hamis, hazug papot !!!
Macskaszem
Úgy gondolja Balogh páter, idő kell ahhoz, hogy meggyónja mindazt a sok bűnt, amelyet egy dicstelen, hazug, lopós kormány élén elkövetett.
colibri
Mégis, azok a reformátusok, akik elmennek a miséjére és majd hallgatják balogot a templomukban - azok milyen emberek lehetnek?? Attól még lehet vallásos valaki, mert nem megy be a templomba. Sajnos, balog fel sem tudja fogni mit is cselekszik, első perctől, amikor politikusnak állt..
kereső
@vacsi: nincs mit szégyenlened.A te hited és vallásod nem egyenlő ezzel a hitét-és vallását megcsúfoló gerinctelennel,aki milliárdos károkat okozott az országnak.
papa.49
@m73: Az nem igazán jellemző rájuk, hogy a másikért valamit is vállaljanak, ha szopik a mutatvány a csutigörény egyből egyedül marad !!!
volvós
Csuhás gerinctelen köcsög romabalog
Ugy simán : Menj az any@d 3.14-chájába !!!
Cicamama55
Azt hittem, nem hiszek a fülemnek amikor a hírekben most azt mondták, hogy Brüsszeli képviseletbe elküldi a kormány, azért mondott le a mandátumáról...Mert most ott van szükség a hazudozására. :((((
SystemError
Nem bírja tovább a ministráns fiúcskák nélkül már..
tudode
Tehát!
.
A TISZTELETES új feladatot kapott a GAZDIJÁTÓL, mert amiatt mond le a MANDÁTUMÁRÓL, nem keresztényi megfontolásból, hogy "Brüsszelbe" -n MEGDUMÁLJA a néppártosokat, hogy SZERESSÉK Gorbánt, ill. FOGADJÁK EL ÚGY, AHOGY KIBBÚJT...vala-honnan!
tulipan
Na végre, megint 1 ostoba birkával kevesebb!
tulipan
@durbincs: ja, naramcsos segnyaló Sügér, magát meg csak a Tescos kis-balta fogja, a homlokán?50IQ fele meg 25
tulipan
@durbincs: Olyan "remek" a műved, narancsos seggnyaló Sügér, hogy nem is változtatok!

Milyen jó hogy jöttél, Te Nyüves Herélt ?de már mehetsz is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós? +a farpofa párjai s albérlőtársai ? azt megy a lanygyi ,maguknál 3-masba , töketlenek ?
1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárok ? ne hogy má kiizzadjanak ?
tulipan
@durbincs: Ballonkabátos Pedofil ? Játszóterek réme ? magát meg kiengedték ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.