A 7. cikk szerinti eljárás megindítása még nem a "nukleáris opció", mert aligha fog konkrét eredményekre jutni a 2019 májusi európai parlamenti választásokig. Mégis messzemenő következményei vannak, és fordulópontnak tekinthető Magyarország és az Európai Unió 2010 utáni kapcsolatrendszerében, hiszen előrevetíti a Fidesz és az Európai Néppárt (EPP) tényleges szakításának lehetőségét. Az EPP által eddig biztosított védelem hiánya pedig könnyen vezethet az Orbán-kormány újabb elmarasztalásához és akár szankciókhoz is a jövőben. Vélemény.

(Forrás: hvg.hu)

Itthon - 2019. February 22., 16:47
Dobrev Klára vezeti a DK EP-listáját – videó
Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Ildikó Szombati-Szabó
Bukta van. orbi még egy rendes beszédet sem tud kinyögni. Buta szlogeneket dobál egymás után. Csak ezt az EU-ban nem eszik meg. Őket nem lehet megvenni piti kis segélycsomaggal és Bözsi utalvánnyal
RonaGyuri
megint sokat képzelnek bele ebbe a dologba. Weber-ék rájöttek, hogy egyre nehezebb eladniuk a választóiknak, hogy a tőlük elvett adót ez a retardált dagadt törpe egy az egyben ellopja! =))
tulipan
Túlságosan sokáig késlekedtek ezzel, sokkal korábban kellett volna! Nem akarták elhinni,hogy egy ilyen rémalak, valóban létezik, a kulturált Európánkban, akárcsak Hirlernél!
tulipan
Túlságosan sokáig késlekedtek ezzel, sokkal korábban kellett volna! Nem akarták elhinni,hogy egy ilyen rémalak, valóban létezik, a kulturált Európánkban, akárcsak Hirlernél!
RonaGyuri
Azoknak, akik azt hiszik, hogy ennek bármi hatása is lesz ártunk és qurmányunk agybajára:

Hát mit mondjak Őfenesége sem volt piskóta,

azonban Zsóti, nos ő csúcsra járatta az elmeállapotukat jellemző bornírt arroganciájukat

A kiemelés a vezércikkből nem az én érdemem, azt a derék szerkik tették meg: „Bő fél év múlva eltakaríthatjuk az összes becstelen gazembert az EU intézményeiből, helyreállíthatjuk a demokráciát, és létrehozhatjuk a következő EU-parlament legnagyobb frakcióját is.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok