Egyre ingerültebben viselkedik Peller Károly zaklatója. Most a Facebookon fenyegette meg halálosan.

Bár korábban már letartoztatták emiatt, mégsem hagy fel a fenyegetőzéssel – írja a Bors.

„Kinyírom a Pellert, becicázott a Bókay-napokon. Én kinyírom a Pellert az biztos”

– írta egy Facebook-bejegyzéshez a nő. A zaklatások évek óta tartanak.

„Egyszer már feljelentettem, bírósági tárgyalás is volt. Ám a júniusi ítélethirdetés után, ahol megrovásban részesült, egyből el­kezd­te újra a zaklatást”

– nyilatkozta a lapnak a színész az üggyel kapcsolatban, és mint mondja, nem ő az egyetlen célpont, így megpróbálták többen felvenni a zaklató ellen a harcot.

„Nemcsak engem zaklat, gyakorlatilag az Operett teljes társulata megkapja a magáét tőle. Így például Peller Anna is a zaklatások alanya. Közösen gyűjtjük ezeket a beírásokat, perújrafelvételt fontolgatunk.  – árulta el.”

Nem csak az interneten keresztül zaklatja kedvencét a nő, az otthonánál is felkereste korábban. A szomszédoknak a színész feleségeként mutatkozott be, ráadásul a kertbe is bemászott egyszer.

A Bors megpróbálta megkeresni az őrült rajongót, de nem találta otthon, azonban kiderült, hogy a nőtől a lakóhelyén félnek tőle, a helyi tiszteletest és a polgármestert is állítólag zaklatja a szerelmével.

Cikk- és címlapkép: Facenook/ Peller Károly

(Bors)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hazugság Bors módra. A valódi zaklatót már hónapokkal ezelőtt elkapták.
Commenter
@Commenter: Az azonos vezetéknevű Pellerektől Annától és Károlytól akik nem testvérek,azt kérem kezdeményezzék a perújrafelvételt én pedig köszönöm nekik a sok szép színházi estét és további sok sikert kívánok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.