Az MSZP egykori államfő-jelöltje, aki most miniszterelnöki megbízott, árulást és szégyent emleget. „Szégyen. Összenőtt, ami összetartozik: Strasbourgban az úgynevezett magyar baloldal az ellenőrizetlen bevándorlás híveit támogatta saját hazája ellen” - kezdi közleményét Szili Katalin, az MSZP egykori alelnöke és államfő-jelöltje, jelenleg miniszterelnöki megbízott, aki szerint rég egyértelmű, hogy a Sargentini-jelentés nem a magyar jogállamról szól, csak az EP-képviselők „mindenáron példát akartak statuálni a bevándorlásról kritikusan gondolkodókkal szemben”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Meggyőződésem, hogy 20 év múlva minden tankönyvben Orbán lesz elkönyvelve hazaárulónak. A cezaromániás kis pöcs óriási károkat okoz, a Rákosi és Kádár korszak alatt megálmodott demokráciánkat tette tönkre egyetlen okból, beteges hatalomvágyból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: Még rosszabbak is a volt mszmp. nél és sokkal kiszámíthatatlanabbak mint azok voltak !!!
Eladott Ország
@papa.49: Valóban, mert végtelenül cinikus, gátlástalan banda a fidesz.
Eladott Ország
Szili Katalinnal nem csak az a baj, hogy a közpénzfizetéséért hazudik. Utoljára írom le: aki megszavazta a Sargentini-jelentést, az nem az ellenőrizetlen bevándorlás mellett szavazott a hazája ellen, hanem Európa legkorruptabb politikai vezetésének illiberális önkényéről mondott véleményt. Szili Katalinnal következésképpen az a baj, hogy úgy tesz, mintha lenne körömfeketényi erkölcsi alapja számonkérni egykori párt- és elvtársait, bármiért. A szégyen nem az, hogy vannak magyar EP-képviselők, akik megszavazták a jelentést, ami nem Magyarországról, hanem a magyar kormány szisztematikus jogállam-romboló ténykedéséről szól, hanem az a szégyen, amikor egy jobb időket megélt politikus, aki önszántából hányta telibe az elveit, elveket kér számon másokon. Az a szégyen, amikor valakinek semmije nem marad, mint a gazdája iránti lihegő, szervilis, önkritikátlan lojalitás. Az a szégyen, amikor az áruló, aki baloldaliként alkalmatlannak bizonyult az örök hatalomban maradásra, megvilágosult jobboldaliként ítélkezik másokról, bárkiről. Hát ha innen nézzük, valóban összenőtt, ami összetartozik. A mi komcsink jó komcsi, az ő komcsijuk szar komcsi nemzeti himnusz dallamára. Ez már nem is szégyen. Annál sokkal rosszabb.
CsipkeRózsa
Szili Katalin ilyen véleményekkel dolgozik meg a havi 1 millió + autó + költségtérítés együtteséért.
papa.49
@CsipkeRózsa: Az bizony az autópályán ment neki valaki, talán meg se találták a tettest ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.