Sólyom László legutóbb a CEU-törvényről mondta azt, hogy szerinte alkotmányellenes. A volt köztársasági elnök most a keresztény Magyarország vonatkozó passzusa ellen emelt szót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Óhh őneki nagyon nagy érdemei vannak hogy idáig fajultak a dolgok, akkor most talán nem kéne pofáznia !!!
tudode
A "bazarózsa" volt védelmezője, ha megszólal, annak NYOMÓS OKA volt egy évvel ez előtt, és jelen esetben is, annál is inkább, mivel a fideSS támogatta annó elég fura módon, mint SZAKMAISÁGÁRA adó, nem ALAPTÖRVÉNY-, ALKOTMÁNY JOG-ÁSZ !
.
---- Az Alaptörvény nem fejez ki közakaratot – Interjú Sólyom Lászlóval
..
jogaszvilag.hu/napi/az-alaptorveny-nem-fejez-ki-kozakaratot-interju-solyom-laszloval/
.
Megelőzve Solyom Lászlót Vörös Imre alkotmányjogász, aki RÖGVEST megkongatta a VÉSZHARANGOT:
.
www.google.hu/search?q=v%C3%B6r%C3%B6s+imre+alkotm%C3%A1nyellenes+puccsal+%C3%A9lnek+orb%C3%A1n%C3%A9k&oq=V%C3%B6r%C3%B6s+Imre+&aqs=chrome.3.69i57j69i60j69i61j69i59j35i39j0.10113j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Nem nagy ügy!
.
Mik vagymuk mik (ezekhez képest), homou és pour leszmük vélük egymüt!!!
dr. prédikátor
A bazsarózsás faszjankó is megszólalt??? Inkább kergesd a lepkéket a Mecsekbe !!!
relatív
Sólyom azt az ellentmondást emelte ki a mai regnáló gyakorlatából - igen helyesen - ami a kereszténységgel való handabandázása, és a mások kiszorítása közt húzódik a politikai gyakorlatában !

Ez a Janus arcúság húzódik meg a regnáló politikájának gyakorlatában mindig, és minden vonatkozásban, ezért nem lehet támogatni ezt a politikát. ( sem Isten, sem ember .. )

Lassan azok Is rádöbbennek - mind belföldön, mind külföldön - akik az egyes elszólásokban még támogatásukat vélik felfedezni a helyes törekvéseknek...

A magyar állampolgárok azonban mindennek csak a hátrányát érzik, és főleg megfizetik !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.