Kormányinfót tart Gulyás Gergely miniszter, tovább színezi a Fidesz a valóságot, mondván, semmi nem történt, csak a bevándorlást támogató erők többségben vannak az EP-ben, ezért megbüntették Magyarországot. Eldőlt az is: magánegyetem lesz a Corvinus.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tudjuk, nektek az érvénytelen szavazások számítanak 98 %-os sikernek, amitől aztán a propaganda sajtó is hangos.
Most attól hangos, hogy ez nem is számít, nincs is eredmény.
Különben is, orbán az Eu vezetője lesz, ahhoz meg mégiscsak jól jön egy kétharmad.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Gulyásrezsirizaleves nem pofázik, qssban marad.
Aki Én
Tudjuk, nektek az érvénytelen szavazások számítanak 98 %-os sikernek, amitől aztán a propaganda sajtó is hangos.
Most attól hangos, hogy ez nem is számít, nincs is eredmény.
Különben is, orbán az Eu vezetője lesz, ahhoz meg mégiscsak jól jön egy kétharmad.
iluminati
Nem a bevándolásról volt szó!!! Már megint etetik a népet
Aki Én
@Shikari a nemzet bolondja: nyugi, lélegezz papírzacskóba.
RonaGyuri
@Aki Én: ez a barom elbújhat a lovag mellett, aki szerint: " „Bő fél év múlva eltakaríthatjuk az összes becstelen gazembert az EU intézményeiből, helyreállíthatjuk a demokráciát, és létrehozhatjuk a következő EU-parlament legnagyobb frakcióját is.”"
Commenter
@kokopelli: a vak komondornak nehogy adjanak belőle!
kereső
Miért is semmis? Mert a 751 eu-s parlamenti képviselőből jelen voltak a szavazásnál 693-an,és abból igennel szavazott 448. Ez akárhogy is nézem! a többség döntött. Úgyhogy kéretik meghunyászkodni,és pofa súlyba.A többség döntött ezt mindenkinek tudomásul kell venni kérem szépen, és a kissebbségnek kuss van.Ez a demokrácia- legalábbis Magyarországon igy műkszik.Akkor ehhez kéne tartani magukat a kormány tagjainak és a fidesznek most is!,amikor a demokrácia visszanyal.
kereső
Ami meg a Corvinust illeti- igy legyen ötösöm a lottón.Az MTA közgazdasági kuatatásokkal foglakozó intézetét meg meg kivánják szüntetni.Meneküljön mindenki.
Klubtag
@kereső: ...mert a nyikhaj politikai pályára tévedt jogászok és selejtes marketingesek jobban értenek hozzá, mint a közgáz egyetemet kínkeservvel végigküzdő, több tízezer oldalas szakirodalmon átrágódó, sok-sok külföldi példával és ellenpéldával megbirkózó, nemzetközi kitekintésre szert tevő közgazda.
Ennek a hülye - fidesz-kdnp-s - felsőbbrendűségi hamis tudatnak a következménye a lezüllesztett KLIK, a tönkrerongyolt egészségügy, a minimál-igények kielégítésére sem alkalmas közigazgatás, a közröhejjé "nemesült" népnemzethy külügy, stb., stb., stb...
kereső
@Klubtag: Tökéletesen egyet értünk.Kivéve egy apróságot- az az egyén aki elvégezte a jogot,de egy percet nem gyakorolta a szakmáját, az nem jogász,nem jogvégzett, csak jogot végzett.
Sajnálom most Berend T.Iván és Kornai János professzorokat,/és természetesen a többi nagyszerű előadót is/ hogy mivé lesz az amit a Közgázért! tettek.
nezelodo
Így van ez a fiúknál, ha ők mondanak véleményt, bármekkora rágalom is, az megfellebbezhetetlen végítélet, ha meg róluk mondanak véleményt, az a magyar emberek elleni támadás, és a szőnyeg alá söpörendő bolhafing.
kereső
hvg.hu/gazdasag/20180910_Sargentinijelentes_nem_jott_be_a_Fidesz_vezercsele_a_szavazasnal
Úgy vélem,nem ártana egy kicsit visszavenni a fiúknak. Kancellária szinten csalással megvádolni az európai országok parlamentjét, az európai bizottságot-és ezeken keresztül azoknak az országoknak kormányait,állampolgárait akik igennel szavaztak,ez olyan útszéli qrvás.Nem lesz ennek jó vége. Orbán- Weber elmondása szerint -maga igért meg dolgokat,már évekkel ezelőtt,amikor figyelmeztették.Semmit nem tett-sőt- meghosszabitjuK!!!ez volt a jelszó.Mocskolta az eu-t,Merkelt, a németeket, a franciákat, a hollandokat.Túltolta-most meg mögénk bújik?Velünk ,az ország népével takarózik a gyáva?
És most se az ország érdekeit nélzi, ahogyan ráusztja a csahosokat az eu parlamentjére,hanem csak a saját érdekeit.Azok a képviselők akik igennel szavaztak minimum 380 millió embert képviselnek .Ennyit sértegenek,csalónak kiáltanak ki? Egy jobb kocsmából is kirúgnák ezért őket .
verőce21
Olyan volt ez a Strasbourg szegény hazai lipsiknek, mint a kora tavaszi hódmezővásárhelyi gyereknap.
Várhatóan ugyanaz fog történni most Magyarországon mint akkor, a Fidesz támogatottsága újabb 4,5 százalékot emelkedik hirtelen.
simmering73
"Érthetetlen, miért nem sérti a magyarok önérzetét ez az ember, aki odamegy az Európai Parlamentbe, és az egész országra szégyent hoz a hazudozásával. Mindezt a magyarok nevében, az ő személyes felelősségét a magyar népre hárítja. Mert ez az ügy nem rólunk, magyarokról, hanem egyedül Orbánról szól. A fejére olvasott bűnöket ő követte el, nem a magyarok. A magyaroknak pedig megtiltotta, hogy szabadon válasszanak rajta kívül mást."
nepszava.us/bartus-laszlo-szegyen-ez-az-ember/
kokopelli
@Commenter: Nein! A Knorr nem égeti magát,még egy rántottlevessel sem az ilyenek
nevével!! Inkább egy "becsinált-leves a'la mádzsár" módra az aktuális!? ;-))))
Commenter
@kokopelli: Nagyon helyes Borcs Korsch á la vengerszkij cu ne? risten megkorra kibaszott trollok vagyunk és tudod mi a szomorú A sógorom ebben a hangnemben imád minket. lehet két gyökérrel több?
papa.49
Kimondta ezt EGY NAGY SENKI !!!
Gulyás az szed a nevedre utaló foglalkozáshoz is NAGYON KEVÉS JÓ LENNE HA NEM UGATNÁL TOVÁBB !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.