Egyszer már elítélték, aztán felmentették őket, rekordkártérítést kaptak. Most a perújítás után 19 éve húzódó gyilkossági ügy ért véget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Visszafizetni nem tudják életük végéig sem.
vacsi
"idősebb Burka ügyvédje azt mondta, hogy ha beszámítják azt a közel hat évet, amit már leültek korábban, akkor az is lehet, hogy nem kell majd bevonulniuk"
Már hogy mondhat az ügyvéd ekkora marhaságot?! A 6 évért megkapták a fejenkénti 20-25 milliót., az le van tudva! Majd, ha visszafizetik, akkor lehet betudásról beszélni. Az ítélet így is szégyenletes, ezek szerint, ha elhúznak egy tárgyalást, az enyhítő körülmény?! És a szerencsétlen áldozat hozzátartozói mit szólnak ehhez?
1magyar
Amelyik bíró felmentette őket fizesse ki az államnak a kártérítést! Közpénzpazarlás. Több jutna a szociális ellátásokra az ilyenek helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.