A Corvinus tényleg közalapítványi tulajdonba kerül, de Gulyás Gergely kancelláriaminiszter reagált Lázár János futballkritikus nyilatkozatára is. Kormányinfó.

(Forrás: 168 óra)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az országgyűlési választásnál a fidesznél 49 % = kétharmaddal ?! ez nekik természetes, a rendszerszintű csalással együt. Továbbá természetes a politikai prostituált bűnbandának a permanens lopás, az ország totális kifosztása. Orbán Viktor nem Magyarországért harcol sem az Európai Parlamentben, sem sehol máshol. Ő kizárólag önmagáért harcol. A saját hatalmát, saját vagyonát és saját udvartartását védi. Nem Magyarországot képviseli, hanem elsősorban önmagát, azon túl Ráhelt, Tiborczot, Rogánt, Szijjártót, Matolcsyt és mindazokat, akik részt vállaltak az ország kifosztásában. Nem az ország becsületét védi, mert az egy nem létező fogalom. Ő a saját önös érdekeit védi, a pénzét és a hatalmát. Semmi mást. Azt reméli, meg lehet úszni mindazokat a disznóságokat, amiket elkövetett ő személyesen és a holdudvarához tartozók, hogy az ország népének háta mögé bújva el tudja sunnyogni azt a rablást és rombolást, amit véghezvittek ebben az országban. Nem lehet megúszni. Akkor sem, ha sokszor úgy tűnik.
Peller Anikó
Igen mert ezek a büdös gecik elcsalták a szavazást, mert azokat akik nem jelentek meg a szavazáson, azok szavazatait nem számolták bele az őket támogató szavazatok közé.

Azért mert előre le volt zsírozva a szavazás végeredménye és ez egy koncekszpciós szavazás volt Magyarország megtámadására. Ezért nem számolták bele aki nem savazott.

Áááá nem, nem a kormányzat demokrácia széttaposó gazságairól szólt a szavazás, hanem a migrácsok (ami természetesen rendben van, nem ez a bűne a cigókormánynak).

Ezér hát. Választási csalás! Választási csalás! (Jaaa, nem is választás volt? Sebaj, Választási csalás!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok