A vizsgálatok éppen csak elkezdődtek, de a szakértő szerint a tiszaföldvári sertéstelepen az állati hullák széthagyása a hulladékgazdálkodás rendjének megsértését súrolják, ami miatt több év börtönt is kaphat a felelős – írja a hvg.hu-re hivatkozva az index.hu.

Súlyos börtönévek járhatnak a tiszaföldvári sertéshorror elkövetőjének

Szeptember kilencedikén számolt be a hírportál, hogy egy tiszaföldvári sertéstelepen több tucat disznó rothadó teteme bűzlött, a tetemekről a Facebookon terjedtek kemény fotók.

A hulladékgazdálkodás rendjének megsértése, az bűncselekmény, börtönbüntetés is járhat érte

– mondta Deim Zoltán igazságügyi állatorvos szakértő. A sok esetben eljáró szakember a sajtóban megjelenő felvételek alapján azt gondoltja, hogy az ügyben valószínűleg nehéz lesz elkerülni a büntetőeljárást.

(index.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@Sámannus: Az előbbi kommentemben a Sertéseket nem akartam disznóknak nevezni, ez a titulus az én szóhasználatomban kizárólag fideszes disznókra értendők
Sámannus
@Kookas: Én is csak reménykedek. Nem csak a SERTÉSEK, a MÉHEK is áldozatai orbányi ámokfutásának! Idén sok méhész panaszkodott 50%-s pusztulásról. A műkörmös mezőgazdák aztán értik a mészárlást. Rászabadultak az országra, mint a vaddisznók a kukoricásra. Bizony ezt szándékosan csinálták így az Unióban ezt máshol megtudják akadályozni, de mi kibaszunk magunkkal, mert a hazaárulóknak ez az érdekük erre használják a kétharmadot.
Sámannus
@Sámannus: Az előbbi kommentemben a Sertéseket nem akartam disznóknak nevezni, ez a titulus az én szóhasználatomban kizárólag fideszes disznókra értendők
papa.49
Még mindig nincs nevesítve a disznók tulajdonosa, a telephely tulaja nem is érintett ez ügyben, tartok tőle végül a nyilatkozó viszi el a balhét !!!
A nagy titkolózás felveti a fütyiszes érintettséget is !!!
Sámannus
@papa.49: Nem csodálkoznék, ha nagy sertés tenyésztő hagyományokkal bíró nyugdíjas óvónő, vagy feleség tulajdona lenne egy gazdátlannak látszó hizlalda. Vagy magas IQ-val bíró gázszerelő. tegnap épp erről tárgyaltunk az egyik olvtársunkkal, Milyen jól behatárolható, hogy egy büntető ügy milyen szinten akad el, a cselekmény típusától függ. Ha fehérgalléros, akkor a bottal ütése a lába nyomára esete forog fenn, és az ügyészek egyszerre elvesztik az érzékszerveiket, és csak a csápjaikra hagyatkoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.