Egy résztvevő szerint a miniszterelnök a kihelyezett frakcióülésen arról beszélt, hogy szerinte az EP azért szavazta meg a Sargentini-jelentést, mert Angela Merkel német kancellár büntetni akarja a magyar kormányt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ebbe is ugyabúgy beletrafál, mint ahogy előre megmondta, hogy el fogják fogadni a Sargentini-jelentést? Tudja előre? ...Merkellel akarja elvitetni a saját balhéját. Szerinte/tük mindenki hibás, csak orbán / fidesz SOHA!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kookas
először a népet most a kormányt alig várom hogy téged és a neres brancsot mikor?
RonaGyuri
ne már s erre egyedül jöttél rá? évek óta kedvesen udvariasan figyelmeztettek, de te csak tovább játszottad kisded disznóságaidat, sőt egyre pofátlanabb lettél; ELUNTÁK! =))
Peller Anikó
TúltoltáTEK a biciglit? Van még olyan bicigli amit nem túltoltátok tök?
colibri
Ebbe is ugyabúgy beletrafál, mint ahogy előre megmondta, hogy el fogják fogadni a Sargentini-jelentést? Tudja előre? ...Merkellel akarja elvitetni a saját balhéját. Szerinte/tük mindenki hibás, csak orbán / fidesz SOHA!
SystemError
Esélyesnek... Már régen a radikál jobb pár fős klubbjában kéne ülnie. Orbán szeret másokat hamisan megbélyegezni. Azért, ha róla van szó, akkor még azt sem vállalja fel ami valójában. Nyilván manipulatívabb a fasiszta eszméit egy alapvetően és európai értelemben sokkal demokratikusabb közegből szalonnáciskodni. Mondhatja, hogy pávatánc és, hogy melyik kezét nézzük. Tegyük fel a kérdést, ha mi a munkahelyünkön vagy a napi életben ilyeneket mondanánk, ha rajtakapnak csaláson, lopáson, akkor elnéző lenne a bíróság. Valamint a pávatáncot és a, hogy melyik kezét nézzük miként nevezné meg a bíróság? Pávatáncnak, vagy valótlanság állításnak..:) Játszhatunk a szavakkal és a társadalmi tolerancia határok kinyújtásával, de ettől a tolvaj tolvaj marad és a hazug ember is az marad, hiába van már szinte teljes társadalmi apátia ezen értékek képviselésére... Mocskos hazádat meglopó és megvezető hulladék geci vagy Viktor, aki a családját is összeszarozta..(Ezt még egy mezei maffiózó sem teszi meg a lányával...)
Grafix69
Egy faszt azért szavazta meg . Azért szavazta meg mert nem akar támogatni egy fasiszta berendezkedésre szakosodott önkényuralmi rendszert . Na azért . Tudósnak nem kell hozzá lenni .
simmering73
@bakcsubakka: Nem lehet hülye? Nyolc éve egy hülye vezeti az országot.
CsipkeRózsa
A sajátjait is ennyire hülyíti, miért nem ajánlotta közülük senki, hogy lépjen ki?
Rockxy
Navégre!
"Esélyesnek tartja Orbán Viktor, hogy a Fideszt kizárják az Európai Néppártból"
HAZUDIK! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.