Az International Visitors Leadership programmal korábban olyanok utazhattak ki az Egyesült Államokba, mint Antall József vagy Horn Gyula.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Commenter: Multumesc domnule. FIAT PAX. EX ORIENTE LUX.
Commenter
LÁTOM TE SEM FELEJTENI vietnámi és romány mocsár. Megértetted a végzetüket. Aljas elveikért nekik járt élve kettéshasítás azaz SECTUMSEMPRA. Szélkakas Berni volt a mi BELLATRIX LESTRANGE_uNK. A MALFOY FAM a Csutigeci és co. Nekem te Harry és Ron is vagy. Egyetlen percre sem felejtettelek el. Elhűltem amikor megláttam hogy veled is reklámozza a romány szavazatszerzést a fidesz. ÉS NEM nem látták még akkor sem hogy TKP. Gyurcsány Ferenc miatt mint ellenpólus vagy ott. Birka nép tényleg. Ez bedarált volna minket. Isten nyugosztalja Göncz Árpádot és Horn Gyulát. Pokoli kín volt. de visszakaptalak. Megérte
Commenter
a pedo ungvárral és a k. anyjával mit tettél ezt nagyon szeretném tudni Nikolasha...
Commenter
@Commenter: ezt kapta ez a vadállat amiért mindent széttiport, a kismacskát ennek a dögnek a még mindig itt lévő szelleme a nyakánál fogva hejította el. nem akarok ott élni ahol a tárgy többet ér mint az ember vagy az állat hiányod jobban pusztít mint valaha. Igen elégtételt vettünk. Ugye a zugügyvéd és a családja is kapott a DIOR parfümből (gyerekestül) meg a mogyi-csokiból? Mondd hogy iegen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.