A Debreceni Egyetem tanévnyitójának kiemelt vendége és szónoka volt Kósa Lajos fideszes politikus. De miért?

Kósa Lajost kivonják a forgalomból: hazaküldik Debrecenbe

A cívisvárosi közéleti pletykák szerint nem véletlen, hogy Kósa nyitotta meg a tanévet a Debreceni Egyetemen: a magyarnarancs.hu több forrásból úgy értesült, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon a Fidesz megint őt jelölné a debreceni polgármesteri posztra.

A helyi ügyekben rendszerint tájékozott Facebook-oldal, a Debreciner azt írja: Kósát a Fidesz-vezetés

hazaküldi Debrecenbe, hogy ott húzza ki a nyugdíjas évekig.

(magyarnarancs.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szerintem inkább előre tolták...Nekem olyan érzésem van, hogy ez az egész Kósa-Semjén műsor az Elios bulit hivatott háttérbe szorítani...Az Elios botrányon Viktor is nagyot hasalhat, míg Kósa milliárdjain, és Semjén illegális vadászatain csak ők bukhatnak. Ha az Elios buliba, meg ebe a fergeteges kormányzásba nem bukik bele Viktor, akkor 100 évig marad, jön a legsötétebb középkor...de ne legyen igazam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Commenter: látod te szerencsétlen hova vezet a jóság! Mi a picsának engedted a geci orsóst oda? Láthatod kik vannak a 6. koporsóban!!!Az temetetlen halottak a szétbaszott ország! A nyelv nem a nép ellensége! Nem az orosz nyelv volt a hibás te okostojás...jó tudom ilyen volt a közhagulat Jöttél, láttál győztél és egy rakás kriptofasisztának adtad át a hatalamat! No thank you, no, merci, no danke ha csak egy percig is tovább puffogtál volna Ho apó kinyírt volna minket!!!Meg a geci.
advocat
És miért nem lehet kultúráltan - úgy ember módjára - vitatkozni? Lehet viccesebben, komolyabba, de emberhez méltóan. Persze a net mindent elbír. És Debrecenben könnyebb az 1300 milliárdnak helyet találni, mert közelebb a "hitelező".
durbincs
@Yoda69: Buckalakó Űrtakony, azt magát ki fújta ki ?
Lepényleső
A küldés jó,az irányával nem értek egyet,persze teljes vagyonelkobzás mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél