Gulyás Gergely belengette, hogy idén is lesz extra juttatás. Mint lapunk elsőként megírta - majd más portálok, televíziók saját feldolgozásként átvették -, az idei első nyolchavi inflációs adat alapján nem járna kiegészítés a nyugdíjasoknak. A Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint 2,6 százalék volt az infláció, márpedig a kormánynak a január és augusztus közötti időszak áremelkedését kell figyelembe vennie a nyugdíjkorrekció megállapítása során. Mivel év elején 3 százalékkal nőttek a járandóságok, nincs ok arra, hogy ezen a jogcímen emeljék a nyugdíjakat. Lesz viszont prémium, mivel a gazdasági növekedés üteme meghaladja a törvényben rögzített 3,5 százalékot. Gulyás Gergely miniszter a tegnapi Kormányinfón azt mondta, hogy 4 százalék feletti, sőt, annál jóval magasabb bővülés sem kizárt idén a gazdaságban.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Olyan csoro meg sose vo't a duce, hogy igerni ne tudjon...
A 87 eves Marika neni Csenye'trol nem fogja szamonkerni, ha megse jon az a potlas. Legfeljebb nem ken vajat arra a napi egy szelet kenyerkejere...:o(((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Azt hiszem, hogy nagyon sokan várják a 13-14. havi nyugdíjat.

De úgy látszik, hogy még a Nemzethy Trutymó Zrt. sem tudta bevezettetni az év meghosszabbítását, hónapjainak kibővítését.

Pedig kétharmada van, azzal minden lehetséges... kivéve...
szaboria1
Érdekes dolgot hallottam nálunk a nyugdíjas klubban már agitálnak a jövő évi EP választáshoz a fidesz javára. Már fűt fát ígérgetnek.
kereső
@RonaGyuri: ilyen könnyedén senki emberfia nem tud megkeresni 6-7 milliárdot,mint a kibocsájtó és forgalmazó.Aki nálunk egy és ugyanaz.
kereső
@karma1: tudod,eladják- 70-50 % áron, mert akkor még egy kis tüzelőre futja, vagy éppen az unokának a téli cipőjébe be tud segiteni.
Nessy
Szegénységi bizonyítvány a kormányra nézve, hogy 800 Ft/ hó százezreket meg lehet "vásárolni"!
Miközben milliárdokat költ ostobaságokra, határon túliakra, urizálásra!
karma1
@szaboria1: Hat ez az... Bar minden idegszalammal utalom a fideszt, de ezt azert az ellenzek utanuk csinalhatna: az osszecsalt 2/3-os tobbseg ellenere sem ulnek a baberjaikon, hanem mennek, hazudnak, igergetnek, zsarolnak, a jovo evi valasztasok erdekeben, de konyorgom; TESZNEK VALAMIT ( ha rosszat is) de TESZNEK!
Hol van ekozben az ellenzek?
Szabo Gabor Tuareg meghirdetett egy egyhonapos folyamatos tuntetest a Kossuth teren, ahonnan akciokat akar inditani (mar inditott is), es ekkor, ezt TUDVA, Karacsony Gergo meghirdet egy tomegdemonstraciot a Nyugati terre...
Ahelyett, hogy osszefognanak, egymast erositenek - mert az alapveto celjaik teljesen egyformak - akkor miert ilyen toketlenek? Miert nem probalnak egymassal szot erteni, pont a VALASZTOK erdekeben???
Mi a franctol lett ilyen tutyi-mutyi, gyava nepseg a magyar?
Mikozben a hulye felrevezetett fideszes polgar varja Sargentinitol az atombombat... Mert hallotta a TV=ben, hogy azt fogja ledobni Magyarorszagra...
Kesz vagyok...:o((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.