Magyarországtól el akarják venni a határőrizet jogát, Brüsszelből zsoldosokat akarnak ideküldeni, akik be fogják engedni a migránsokat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

Orbán emeli a szintet: Brüsszel migránspárti zsoldosokat küld Magyarországra

A kormányfő úgy fogalmazott: a szerdán elfogadott Sargentini-jelentés semmilyen veszélyt nem jelent Magyarország számára. Annak hátterében az áll, hogy Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia államfő találkozóján előbbi ultimátumot intézett Európához. A kancellár azt mondta, hogy a schengeni övezet külső határán található európai peremországoknak át kell adniuk határőrizetük egy részét Brüsszelnek – emlékeztetett.

A terv az, hogy ha Magyarországot nem lehet rákényszeríteni a migránsok beengedésére, akkor el kell venni tőle a határvédelem jogát. Magyarországot meg akarják bélyegezni, a magyar ellenállást meg akarják gyengíteni – értékelt a miniszterelnök. A magyar határőrök és katonák helyett, akik esküt tettek és akiknek fontos a hazájuk, zsoldosokat akarnak ideküldeni Brüsszelből, akik be fogják engedni a migránsokat – mondta.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

120 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Hányszor mondjam? A migrációs téma csak ürügy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
@durbincs: Te gyökér ! Még nem mondtam volna ma,hogy kuss?
Akkor most mondom: Coki,ne ugass !
Barom!
tulipan
@durbincs: Most mi van megint, Te narancsos agyatlan, seggnyaló Sügér?? Menj nappra kiszárardni !! Visszaadom, ami TIED...! ÉLVEZKEDJ VELE! HAHAHA

Jó hogy idejöttél Nyüves kiHerélt ?.de már mehetsz is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós. vagy?..lopott bánya Wifivel ... +a farpofa párjaid s albérlőtársaiddal ? azt kellően megy a lanygyi , nálatok a narancsputriban, 3+1-másba , töketlenek ?...
1 fél Keménylegény Pizza ? a narancsos kukabúvárokkal ? azt ne hogy má kiizzadjatok ,veremgödények ? Vashiányos zombiként kikeltél a sirodból ??
durbincs
@bakcsubakka: @tulipan: akkor maguk vashiányosak mind 2--tenn ? akkor ezért szopogatják serényen egymást ,meg a bányában heverésző vasszögeket ?
bakcsubakka
@durbincs: Rühellem a halat! Miattad nem ettem meg az ebédemet,hogy a baj jönne rád!
Apropó ! Milyen szopogatásról fantáziálsz te itt?
Ne álmodozz !
NEM ADOM ODA !
durbincs
@bakcsubakka: @tulipan: akkor maguk vashiányosak mind 2--tenn ? akkor ezért szopogatják serényen egymást ,meg a bányában heverésző vasszögeket ? dobjon má be 1 lú patkót ?
TASzSz
Hányszor mondjam? A migrációs téma csak ürügy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.