Magyarországtól el akarják venni a határőrizet jogát, Brüsszelből zsoldosokat akarnak ideküldeni, akik be fogják engedni a migránsokat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

Orbán emeli a szintet: Brüsszel migránspárti zsoldosokat küld Magyarországra

A kormányfő úgy fogalmazott: a szerdán elfogadott Sargentini-jelentés semmilyen veszélyt nem jelent Magyarország számára. Annak hátterében az áll, hogy Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia államfő találkozóján előbbi ultimátumot intézett Európához. A kancellár azt mondta, hogy a schengeni övezet külső határán található európai peremországoknak át kell adniuk határőrizetük egy részét Brüsszelnek – emlékeztetett.

A terv az, hogy ha Magyarországot nem lehet rákényszeríteni a migránsok beengedésére, akkor el kell venni tőle a határvédelem jogát. Magyarországot meg akarják bélyegezni, a magyar ellenállást meg akarják gyengíteni – értékelt a miniszterelnök. A magyar határőrök és katonák helyett, akik esküt tettek és akiknek fontos a hazájuk, zsoldosokat akarnak ideküldeni Brüsszelből, akik be fogják engedni a migránsokat – mondta.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Hányszor mondjam? A migrációs téma csak ürügy!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
X-ray
A vécében erőszakoló afgán migráncsot ki engedte be?
wagabund
már látom is, amint Belga-Kongóból a Szerb határra vezényelt idegenlégiósok tárt karokkal várják a fizikusokat, és családjaikat...mi meg csak állunk, és nézünk...

érdekes lesz...
kereső
@wagabund: nem erről szól ez,Te is tudod.Hogyne tudnád.
silber13
Ideje lenne a csúti szélhámost , hosszabb időre Grazban tartani!
RonaGyuri
na kérem ennyit "értett meg" ebből is! =))
RonaGyuri
azoknak, akik nem értik, mire ez a nagy rinya?
az EU rálátna arra, hogy a határőrizetre költött milliárdok valójában sohasem kerülnek a helyükre! Zöme eltűnik a csókosok zsebeiben!
tudode
Az un. az OBJEKTIVITÁSTÓL olyan távol lévő KÖZTÉVÉ, mint a VALÓVILÁGOT elferdítő Magyarország hangja szólalt meg, előre lepacsizott kérdésekkel, mintha nem is Brüsszelben, azaz Strasbourgban, az Európai Unió megalakulása óta, ELSŐK között emelték volna "piedestára" = szégyenpadra a MINDENRE HATÓT, saját országa ELLENI HADICSELEI MIATT!
.
Borzasztó! Megtámadták Magyarországot a NAKI, 2010 ÓTA saját országa ellen elkövetett, HADICSELEI MIATT, amúgy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN félcédulával!
.
Klubtag
Orbán nem értett meg az egész herce-hurcából semmit...ilyen elfuserált emberpéldányt (csíra formában) szinte naponta látok a közértben, mikor az elgyötört, kizsigerelt anyuka fásultan szemléli toporzékoló, hisztis porontyát, aki - mivel nem az ő akarata érvényesül - már a debilitás jeleit mutató műsorszámot ad elő. Na itt van a liberalizmus egyik vakvágánya, hogy az ilyen élősködő, potenciális gazember-példányt nem rúgják jól sejhajon még idejekorán. Sőt: néhány torz értékrendű illetékes mondjuk a Bibó kollégiumba dugja és kiválassza a jövő vezető "káderének".
papa.49
@volvós: Nem rugdosta meg eléggé az ,,apja,, !!!
Nessy
Talán, ha értené, miről is van szó! A közös határvédelem minden tagállam kötelessége lenne. Azaz mi is küldenénk katonákat!
Azt hiszem, ez a migráns téma már teljesen az agyára ment, másra nem is tud gondolni. Vagy csak nem akar? Egyik rosszabb, mint a másik. Jó, azt elhiszem, hogy a veje bizniszéről nem akar beszélni, de van ott még téma bőven abban a jelentésben, amikben egy árva vak nincs a migráncsokról, annál több a kormány disznóságairól!
De a híveket ezzel lehet teljesen megszédíteni.
Klubtag
@papa.49: ...vagy éppen rossz időben rugdosta...az a baj, hogy nem lehet tudni előre mi mit vált ki. Manapság már mindenhez kell hivatalos szakképesítés, de szülő - túl a normális, vágyva-vágyott eseteken túl - bármely "dilettáns", sötét alakból is lehet.
Aki Én
A Soros emlőin nevelkedett migráspártiak már rég itt vannak. Sőt, ők kormányoznak.
A sokmilliárdos megtévesztő propaganda ellenére, amiben azt állítják, hogy megvédik a magyar embereket a bevándorlástól és a vele járó bűntől, ezrével engedik be őket TITOKBAN!!!
Ott tartunk, hogy lányainkat, asszonyainkat erőszakolják éttermi mosdókban az általuk ellenőrizetlenül beengedett vadak..
görbetükör
Katonai megszállás inkább az oroszok részéről divat... :(
Bár lehet, hogy behívjuk őket megvédeni az országot Brüsszeltől?
tothjani
Mert Európa minden évszázadban kinevel egy elmebeteg Fasiszta állatott, aki háborúba akarja dönteni a világot.
kokopelli
@silber13: (09:06)
...és a kulcsot eldobni!? ;-)
Macskaszem
Szerintem migránspárti emberek nincsenek. Csak olyanok, akik embernek tekintik őket, és próbálnak segíteni, meg olyanok, akik sz@rnak se nézik, és halomra lőnék mindet. Ennyi a különbség.
magyarbakancs
"A terv az, hogy ha Magyarországot nem lehet rákényszeríteni a minoránsok beengedésére, akkor el kell venni tőle a határvédelem jogát. "
1297-1320 Letelepedési kötvényest kit nem vizsgáltunk csak úgy adtunk nekik letelepedési kötvényt pénzért és evvel kószálhatnak Európában.
Tehát a a legnagyobb migráns be engedő a kormány.
csak úgy....
"A terv az, hogy ha Magyarországot nem lehet rákényszeríteni a migránsok beengedésére, akkor el kell venni tőle a határvédelem jogát" (Orbán Viktor)
Nem az a szomorú ,hogy orbán mit mond, ö csak így tud politizálni.
Elkeserítö az a dologban,hogy vannak pógárok,akik ezt be is veszik...
wagabund
@kereső: tényleg tudom, de próbáltam terelni...nem jött be..
justhpeter
Igen Viktor Jönnek a zsoldosok... és neked nem lesz miből lopni.
csak úgy....
@m73: Az nem meríti ki a belügyekbe való beleszólást!? :)
solidedge
Most látszik a különbség a hazai és a nyugati felfogás között. Ilyen hozzáállással, mint Orbán nálunk miniszterelnök, nyugaton pszichiátriai kezelt.
csak úgy....
Érdekes lenne ha a fidesz és a fideszes sajtó ellen,a bizonyítatlan vádaskodásaik miatt a nyugati politikusok és a magyarok..."soros bérencek" egy marha nagy pert akasztanának a fidesz és viktor nyakába...
kisrigó
@RonaGyuri: Ez a lényeg, nem lesz a határőrizeti támogatásból tovább lopni. Emlékezzünk a "bontott deszkából" emelt őrhelyre, a határt védő "összkomfortos" nylon zsákos megoldásra, a penészes szendvicsekre! Hova lettek az erre kapott milliók? Ja, sokba kerültek a kastélyok!
Nessy
Orbán évek óta a közös határvédelmet javasolja. Most, amikor meg lenne, akkor meg tiltakozik ellene! Abba a "zsoldos seregbe" a mi katonáink is benne lennének, meg a V4, meg a szeretett románok is.
Orbán már néha nem tudja mit akar, de azt nagyon!
Yoda69
Ez már súlyos. Orbán teljesen elvesztette józan eszét
papa.49
@Yoda69: Nem is volt neki így nem tudta elveszíteni ))))))))))))
papa.49
@Nessy: Már megfigyeltem akármit akar az Unió, az ő neki nem jó, valami mást javasol, ha odaérnek, hogy azt megvalósítsák, akkor már a csuti keresztbe tesz ha tud !!!
papa.49
@bakcsubakka: Mint a kiscsoportos óvodások, csak az bajunk ezek a jóllakott óvodások, éppen
az ország vezetői !!!
Desischado
@Nessy: Az utolsó mondatod a kulcs, a hívek szédítésére folyik ez a hazugság cunami. Mást se hallok a lakájmédiában, csak ezt. A jelentés többi részéről néma hallgatás. De sajnos, sokan elhiszik orbán hazugságait. Még nem vagyunk elegen, attól félek.

@tulipan: Zseniális írás, elmentettem, és meg is osztottam. Olvassátok el! Köszi a linket!
rosalinda57
A migránsozásról egy szó sem esett, viszont a jogállamiság teljes leépítéséről annál több. Mikor esik le a tantusz a cikk írójánál, hogy ne védje a hazugságot ? Mire jó ez ? A jelentés egész másról szól ! Orbán viszont a migránsozásba lassan beleőrül, no meg azok is, akik ezt minden valós tény helyett elhiszik. A magyar nép érdeke -nem Orbán érdeke ! Ő csak hülyíteni akarja azokat, akik ezt a maszlagot beveszik ! Ébresztő !!!
balos
ost olvasom,hogy valami olimpinai sportoló megerőszakolt egy 11 éves kislányt!Biztos muszlim beütés van a családban?Sok elmebeteg nemzetileg "génkezelt" álmagyar beveszi a maffia dumát amivel leplezik az ország kifosztását!Minden Forint amit külföldre küldenek ezt segíti!A stadionok nemsokára megtelnek az elégedetlenek ezreivel,ha hagyjuk!
tulipan
@Klubtag: Jó időben is többet kellet volna rugdosni! persze, lehet, hogy valami féreg van a fejében és az gondolkodik helyette!
tulipan
@balos: A"derék és böcsületes" magyar zemberek családjaiban is előfordulhatnak "muszlim" balesetek..., meglehetősen gyakori dolog...
anima
Orbán harca a migráns elemekkel: www.youtube.com/watch?v=XFh-X1bv4P0

Orbán inkább attól tart, ha idejönnek külsősök, és elmondják, hogy mi folyik itt - ill. mi nem -, az nagyon ciki lenne rá nézve.
Orbán valójában röhejes, és ahogy felismerik ezt az emberek, szétpukkan a lufi.
evacica
Orbán viselkedése szánalmas! Sajnos arra is képtelen, hogy ezt érzékelje, és a körülötte lévő sok talpnyalo meg csak bologat az ország meg megy a szakadék felé!
Gauntlet
Ha fontos lenne a hazájuk, a puska csöve a Fideszre meredne ! Barmok !
Csizmás Kond
...zsoldos vagy nem zsoldos, migráncs meg minden...
Már megbocsásson az Isten de ilyen dolgokon szarakodni nem euparlamenti ügy kéne legyen.Ha az a sok nagyokos tényleg egy egységes uniót akar, egyesíteni a tagországokat akkor ne a migráncsokon lovagoljon hanem előbb teremtse meg az összes államban az egyelő feltételeket minden szinten...és amikor minden megvan jöhet az ilyen kérdés is.
...ez az egész egy így egy gyalázatos átbaszás ahol néhány hibbant mániákust milliós fizetésért megbíznak, hogy hülyegyereket játtszon. Ne a migráncsbefogadáson lovagoljanak vagy a határkerítésen hanem az éhezőkön, akiknek csak évente kétszer osztanak ingyenkaját, a nincsteleneken akik az utcán, a csatornákban kénytelenek lakni, mert az uzsorás bankok elvették mindenét,...sírnak hogy hány gyerek éhezik de őket most is a hontalan érdekli...hát ez a baja európának nem Orbán.
vacsi
Attól tartok, Orbánnak igaza van! Ezt a mocskos bandát nem szeretném látni az országban. Gyakorlatilag mind fiatal, nyilván katonának kiképzett férfi, akiknek a mi kultúránk semmit nem mond, és azt hazudnak magukról, amit csak akarnak: a személyazonosságukról, a származási helyükről, az életkorukról - bármiről. Én biztonságban szeretném tudni a családomat, és ezt jelenleg csak a Fidesz garantálja.
tudode
Micsoda POFÁTLANSÁG el akarják venni attól a KAPUKULCSÁT, aki nem is KÁRMILEN félcédulával VETTE birtokba a NEKIK "éden" kulcsát!
.
Mi ebből VETERÁN a tanulság! Akinek rövid az esze, LEGYEN JEGYZETE, emellett JEGYEZZE FEL valamelyik tanyája KÉNYÉBE miről is sipákolt
.
------ Orbán eddig határőröket követelt Brüsszeltől, de péntek reggel csatát hirdetett a határőrség bővítése ellen
.
444.hu/2018/09/14/orban-eddig-hataroroket-kovetelt-brusszeltol-de-pentek-reggel-csatat-hirdetett-a-hatarorseg-bovitese-ellen
.
Még egy OVISNAK is BÜNTI jár, ha össze, vissza KÓLINT a székház BALHÉ ÓTA!
papa.49
Ez a csutigörény tényleg hülye mint a segg, ha valaki zsoldosnak áll akkor tökmindegy neki ki a szimpatikus az ellen harcol aki ellen küldik !!!
Ezen a ponton már bukik is a mutatvány !!!
Grafix69
@papa.49: Vagy ?...megerőszakolják a kecske baszók a pedofil papjainkat :))))))))))
magyarbakancs
@durbincs: Nem tudtál aludni @örény?
Írogattál, hogy a kezedet @osnámle te @udös @arházi tülök
csak úgy....
@durbincs: figyusz kretén! remélem föl bírtad íni az kalendáriumba,hogy mennek szürni a magyar dokik,arra felétek ! füröggyé elötte és ne csodálkozz ha háturu az okosabbik feledrü beléd nyúlnak,töletek nyugatra a proszt tatát vizsgálják ,tik meg azzal koccintotok...
csipetke
A migránsokat a külföldi határőrök se engedhetik be,viszont orbán nem tud lenyúlni az ellátásukra való nem kevés pénzből.A mi határőreinknek odalöktek valami kis hidegkaját,és a képeket mindenki látta,ahogy maguk eszkábálta nylon-"villákba" húzódtak a sz@r idő elől.Másrészt orbánnak baromira fáj,ha valaki megmondja neki,hogy merre van az arra,és nem ő dönt valami felett.Most azt fogja tolni,amit eddig,hogy jujjjj,és jajjj,ezt mind a Soros bérencek intézték,és üzenjük meg Brüsszelnek,stb,stb,stb.Már azt se hiszi el senki,amit kérdez..
csak úgy....
@durbincs: öröm teli lehet az a falu,hol te a naptyaidat tengeted ,nem mindenkinek van egy külön bejáratu ,kis fogyasztásu falu bolondja! :) Müvész úr! a tied a fele pizzám meg a királyságom.
csak úgy...
silber13
@bakcsubakka: Ne bántsd szegény elmebeteget, hiszen olvasni sem tud, de nem is akar!, Mert tök bunkó4:-)))
csak úgy....
@magyarbakancs: 09:51 A gyógyszereik miatt korán kelök a shikari tibivel együtt.
Állítólag erdélyben fogják öket legközelebb szürni a hogy is mondjam ellen...
csak úgy....
@durbincs: öröm teli lehet az a falu,hol te a naptyaidat tengeted ,nem mindenkinek van egy külön bejáratu ,kis fogyasztásu falu bolondja! :) Müvész úr! a tied a fele pizzám meg a királyságom.
csak úgy...
silber13
@durbincs: A Durbincs-Shikari-féle szellemi és morális torzóval nem tárgyalok! Főleg nem, ha a tetejében még homokos is!:-)))))))
tulipan
@durbincs: @durbincs: Jó hogy jöttél. Te Nyüves kiHerélt ?..de már mehetsz is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós.?... +a farpofa párjaid s albérlőtársai ? azt megy a lanygyi nálatok 3+1-másba , töketlenek ?...1 fél Keménylegény Pizza ? Gyerekkel, pedofil kukabúvár ? azt ne hogy má kiizzadjál ,te féreg ?.. Narancsos seggnyaló Sügér ?
tulipan
@durbincs: Jó hogy jöttél. Te Nyüves kiHerélt ?..de már mehetsz is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós.?... +a farpofa párjaid s albérlőtársai ? azt megy a lanygyi nálatok 3+1-másba , töketlenek ?...1 fél Keménylegény Pizza ? Gyerekkel, pedofil kukabúvár ? azt ne hogy má kiizzadjál ,te féreg ?.. Narancsos seggnyaló Sügér ?
tulipan
@durbincs:.: nemigen lehet,mert nincs eszed,de hagyjuk,a értelmi képességeid nagyon is tudhatók?Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -ki orrából-füléből pondrókat hullajtgatsz?..: húzzál jobban bele kappan,mert amit mostanában produkálsz ,az 1 nagy 0-la ? Te Herélt narancsos seggaésokló Sügér ?1/2 Pizza ?kéred hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?azt csak maga jön ...: nemigen lehet,mert nincs eszes,de hagyjuk,az értelmi képességeid tudhatók?
Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -kinek orrából-füléből pondrókat hullajt ?@csak úgy...: húzzon bele kappan,mert amit mostanában produkál ,az 1 nagy 0-la ? Herélt ?1/2 Pizza ?kéri
hogy a pondrói idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?azt csak maga jön
tulipan
@durbincs: .: nemigen lehet,mert nincs eszed,de hagyjuk,a értelmi képességeid nagyon is tudhatók?Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -ki orrából-füléből pondrókat hullajtgatsz?..: húzzál jobban bele kappan,mert amit mostanában produkálsz ,az 1 nagy 0-la ? Te Herélt narancsos seggaésokló Sügér ?1/2 Pizza ?kéred hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?azt csak maga jön ...: nemigen lehet,mert nincs eszes,de hagyjuk,az értelmi képességeid tudhatók?
Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -kinek orrából-füléből pondrókat hullajt ?@csak úgy...: húzzon bele kappan,mert amit mostanában produkál ,az 1 nagy 0-la ? Herélt ?1/2 Pizza ?kéri
hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?aztán most Te jöhetsz csak a gyerekek mellé pedofilkám?
tulipan
@durbincs: .: nemigen lehet,mert nincs eszed,de hagyjuk,a értelmi képességeid nagyon is tudhatók?Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -ki orrából-füléből pondrókat hullajtgatsz?..: húzzál jobban bele kappan,mert amit mostanában produkálsz ,az 1 nagy 0-la ? Te Herélt narancsos segganyaldolkó Sügér ?1/2 Pizza ?kéred hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?azt csak maga jön ...: nemigen lehet,mert nincs eszes,de hagyjuk,az értelmi képességeid tudhatók?
Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -kinek orrából-füléből pondrókat hullajt húzzon bele jobban hülye kappan,mert amit mostanában produkálsz? ,az 1 nagy 0-la ? KiHerélt ?1/2 Pizza ?kéri
hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?aztán most Te jöhetsz csak a gyerekek mellé pedofilkám?
csak úgy....
@durbincs: veled marhára kegyetlen a sors...,nyugi-nyugi! mink csípjük a diódat csak nem bírjuk kimutatni...
szerintem a hülyékböl te egy eddig fölfedezetlen kategória lehetsz, még jó,hogy ott a prof. Kasler,nem maradsz fölfedezetlen...,a faxnak pazarok rád idöt? te annyira hülye,hogy azt má nem lehet szó nélkül hagyni? pizza ?
tulipan
@durbincs: .: nemigen lehet,mert nincs eszed,de hagyjuk,a értelmi képességeid nagyon is tudhatók?Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -ki orrából-füléből pondrókat hullajtgatsz?..: húzzál jobban bele kappan,mert amit mostanában produkálsz ,az 1 nagy 0-la ? Te Herélt narancsos seggaésokló Sügér ?1/2 Pizza ?kéred hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?azt csak maga jön ...: nemigen lehet,mert nincs eszes,de hagyjuk,az értelmi képességeid tudhatók?
Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -kinek orrából-füléből pondrókat hullajt ?@csak úgy...: húzzon bele kappan,mert amit mostanában produkál ,az 1 nagy 0-la ? Herélt ?1/2 Pizza ?kéri
hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?aztán most Te jöhetsz csak a gyerekek mellé pedofilkám? Téged, a téma, amihez firkálsz, egyáltalán nem érdekel? Olvasni tudsz, Te nyűves herélt Sügér:???
tulipan
@durbincs: .: nemigen lehet,mert nincs eszed,de hagyjuk,a értelmi képességeid nagyon is tudhatók?Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -ki orrából-füléből pondrókat hullajtgatsz?..: húzzál jobban bele kappan,mert amit mostanában produkálsz ,az 1 nagy 0-la ? Te Herélt narancsos seggaésokló Sügér ?1/2 Pizza ?kéred hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?azt csak maga jön ...: nemigen lehet,mert nincs eszes,de hagyjuk,az értelmi képességeid tudhatók?
Ákkcentusos 50IQ-s Nyüves Herélt -kinek orrából-füléből pondrókat hullajt ?: húzzáln bele már vén kappan,mert amit mostanában produkálsz ,az 1 nagy 0-la ? naransegg nyaldokló Herélt ?1/2 Pizza ?kéred hogy a pondróid idő meg ne egyék?hisz a mackók már a spájzban vannak?aztán most Te jöhetsz csak a gyerekek mellé pedofilkám? Téged, a téma, amihez firkálsz, egyáltalán nem érdekel? Olvasni tudsz, Te nyűves herélt Sügér:???
tulipan
Nahhháááát, milyen érdekes!! Úgy tűnik,ezek a németek egyáltalán nem reszketnek úgy a menekültektől, mint a meghülyitett birka. narancsos magyarok! Hahahaha

index.hu/kulfold/2018/09/16/sok_ezren_tuntettek_kolnben_az_emberseges_menekultpolitikaert/
tulipan
Hitler hű utánzójajént, aki a maga idején ugyanigy verte szét a Népszövetséget!!!
Lepényleső
Ugyan ki az a tájékozatlan aki itt is maradna közülük?
magyarbakancs
@durbincs: Jó hogy jött Nyüves Herélt ?.
de már mehet is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós.?..lopott bánya Wifivel .
+a farpofa párjai s albérlőtársai, azt megy a lanygyi ,maguknál 3+1-másba , töketlenek ?...
1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárok ? azt ne hogy má kiizzadjanak ,veremgödények mint @csak úgy...:
magyarbakancs
@durbincs: bakcsubakka Jó hogy jött Nyüves Herélt ?...
de már mehet is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós.?... lopott bánya Wifivel
+a farpofa párjai s albérlőtársai ? azt megy a lanygyi ,maguknál 3+1-másba , töketlenek ?...
1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárok ? azt ne hogy má kiizzadjanak ,veremgödények ?.
tulipan
@magyarbakancs: Úgy bizony!!! :) Neki kell címezni, némi kiegészítéssel! Bogozza ki..:, a baromságait :)
kisrigó
@magyarbakancs: Félti a letelepedési kötvénnyel ellopott rengeteg pénzt, mert akkor az EU rálát a "bizniszükre"! Még mindig nem elég a "megszerzett" vagyon?!
tulipan
@kisrigó: Nem, nem elég! Nézz ide!
Magyarország? Hiszen,azt sem tudja mitől szól AZ a költségvetés!! Meg lehet nézni az Unió honlapján, magyarul!!!Nem minden narancsos baromságot készpénznek venni!!!
Ti vagytok, azok, akik nem értetek egyet, rohadt, kapzsi, lyukas zsebű, narancsos horda,, hisz elapad a pénzfolyamotok !!
www.lokal.hu/2018-06-magyarorszag-nem-ert-egyet-az-europai-bizottsag-koltsegvetesi-terveivel/
nezelodo
Lehet, hogy csak attól fél Európa leendő dakota vezére, hogy azok a zsoldosok az ő államkötvényes arab terroristáit, a kínai haverjait, meg az orosz fülelő barátait sem engedik be.
kisrigó
@tulipan: Elképesztő, hogy simán beveszik az emberek, hogy a képünkbe hazudik, mikor nem arról szól a jelentés, amit világgá kürtölnek! Sajnos, pista néniék csak azt hallják meg, amit a "köz Tv" tol eléjük, hogy már megint "báncsááák az országot, meg ezt a drága jó embert!" Szomorú, hogy nem akarnak felébredni!
simmering73
Ez a gyogyós megint hisztirohamot kapott. Remélem nemsokára a kényszerzubbonyt is megkapja.
Eladott Ország
A csúti tolvajtól nem csak az ország kapu kulcsát, hanem az Uniós kassza kulcsát is el kell venni és tömlöcbe kell zárni! Egyrészt azért mert KÁGÉBÉS ügynök is volt, másrészt azért mert ellopja a strómanjain keresztül az Uniós állampolgárok pénzét. Végtelenül pofátlan, cinikus szar alak!
tulipan
@durbincs: Most mi van megint, Te narancsos agyatlan, seggnyaló Sügér?? Menj nappra kiszárardni !! Visszaadom, ami TIED...! ÉLVEZKEDJ VELE! HAHAHA

Jó hogy idejöttél Nyüves kiHerélt ?.de már mehetsz is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós. vagy?..lopott bánya Wifivel ... +a farpofa párjaid s albérlőtársaiddal ? azt kellően megy a lanygyi , nálatok a narancsputriban, 3+1-másba , töketlenek ?...
1 fél Keménylegény Pizza ? a narancsos kukabúvárokkal ? azt ne hogy má kiizzadjatok ,veremgödények ? Vashiányos zombiként kikeltél a sirodból ??
TASzSz
Hányszor mondjam? A migrációs téma csak ürügy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.