Magyarországtól el akarják venni a határőrizet jogát, Brüsszelből zsoldosokat akarnak ideküldeni, akik be fogják engedni a migránsokat - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az a BUKÉJA ennek az AGGÓDÁSNAK, hogy amikor ELKEZDTE túltólni a MIGRÁNCS bringát a 2004-ben alakult Frontex a HATÁRVÉDELEMBEN felajánlotta segítségét a VÉGVÁRI PARANCSNOKNAK, mert nagyot nyikorgott azzal, hogy ŐFENESÉGE dolga megvédeni Európát a migráncsoktól
.
europa.eu/european-union/about-eu/agencies/frontex_hu
.
Oszt' akkor, amikor valahogy a KELETIBEN
.
nevemnick
,,..a miniszterelnök azt mondta... megrendítő, hogy az ellenzék NEM KÉPES A SAJÁT BELPOLITIKAI ELLENFELEI (megjegyzem: és a többségben lévő polgárai) IRÁNT ÉRZETT GYŰLÖLETÉT A HAZÁJA SORSA MÖGÉ RENDELNI..."

...az a baj miniszterelnök úr, hogy nem az ellenzék rendelkezik ezzel a tulajdonsággal...
tudode
Folyt.
.
Oszt' akkor, amikor valahogy a KELETIBEN összegyűltek a migráncsok, nem azt üvöltözték, hogy HUNGARY, azt, hogy GERMANI, és elindultak gyalogosan, aztán MERKEL asszony intézkedésére jöttek gépkocsik a MIGRÁNCSOKÉRT, valójában megakadályozva egy globális, v milyen TRAGÉDIÁT!
cikicakk55
@lusta: ma:11:50
Azt kérdezed,hogy Orbánt látta-e már orvos? Szerintem naponta többször is,csak éppen tehetetlen egy menthetetlen elmebeteggel szemben.Sajnos mikor egy dilinyós kormányrúdhoz,vagy kerékhez kerül,lehetetlenség azt tőle elvenni,főleg ha félnek tőle az ápolói és az orvosai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.