Rövid időn belül ez már a második olyan eset, hogy egy helyettes államtitkárt meglopnak, a hatóságok mindkét esetben azonnal és minden lehetséges eszközt bevetve intézkedtek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És persze eljárás indult az államtitkár ellen is ugye ? Gondatlanul kezelte az állami tulajdont, a bizalmas információkat és plusz munkára kényszeríti a rendőrséget. Vajon nem dolgozott e össze a helyettes államtitkár aki ellopta? Gondoljunk bele, hiszen ismételten az adófizetői pénzből kapja! Az ellopott meg jó lesz a családi pereputtynak. „Az Úr adta, az Úr elvette, ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ja persze a szardobáló egyik barátnője telóját is a fél magyar rendőrség kereste!
egyébként ez is a bizonyíték TOLVAJ BANDA! =))
papa.49
@RonaGyuri: ,,Amit a szemük meglát, a kezük nem hagyja ott,, )))))))))))))))))))))))))))))
kereső
@Eladott Ország: álmodozz csak tovább!
Eladott Ország
@kereső: Ez csak költői kérdés volt. Miért nem az államtitkárt lopták el? Mondjuk sokat nem kapnának érte, mert túltermelés van belőlük. Pedig jól jártunk volna , mert legalább havi egy millát + egyéb juttatásokat megspórolnánk. Az államtitkárok/helyettesek száma ma már a végtelenben metszik egymást.
kereső
@Eladott Ország: nem tudtad, ez a "takarékos" kormányzás fidesz módra.Hol van már a 2006-2008 közötti igéret?
advocat
A bűnmegelőzést is szolgáló rendőri jelzések egyik mondata, hogy ne hagyj őrizetlenül semmit a kocsid utasterében! Ez egy (helyettes)államtitkárnak már sok. Ha valamit a kocsidban hagysz, azt még elindulásod előtt tedd a csomagtérbe! (Nem amikor kiszállsz!) Ezt egy (helyettes)államtitkár is megérhetné. Vagy ez a poszt szerényebb IQ-hoz kötött?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.