Orbán brüsszeli zsoldosokról beszél, pedig a közös uniós határvédelem az állami hatóságok felügyelete, és a nemzeti jogszabályok szerint működne a bizottsági javaslatcsomag szerint. De vannak más gondok is a kormánykommunikáció valóságtartalmával.

(Forrás: 168 óra)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Arthur Bloch-tól 1977. óta tudjuk (Murphy’s Law, azaz Murphy törvénykönyve, magyarul 1986.), hogy „ha beöntesz egy kanál bort egy hordó szennyvízbe, szennyvizet kapsz. Ha beöntesz egy kanál szennyvizet egy hordó borba, akkor is szennyvizet kapsz.”
A kanál szennyvíz 7 percet kapott Strasbourgban. Pontosan 7 perccel többet, mint amennyit kaphatna egy működőképes rendszerben. Ezt akkor írom, amikor a szennyvíz még nem nyilvánult meg, de attól tartok, írhatnám utána is, lényegi változás nem történik, mert nem történhet. Tanácskoznak ugyanis. Pedig már régen túl kellene lenni az ítélethozatalon, sőt annak a végrehajtásán is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@kereső: a szennyvíz a vita elején 7 perc helyett csak 5 percet kapott (sok!), de a végén is kapott 2 percet, mégis 3 percig dőlt belőle a hazugság. Ezt a plusz 1 percet nádfedeles Kövér kötél a magyar Parlamentben egy ellenzéki hozzászólónak lenyomta volna a torkán.
menekült
@papa.49: Mitől tiszta az a pohár? A harmonikázó nadrágja zsebe is biztosan tele van szotyolahéjjal vagy parasztkolbásszal.
papa.49
@menekült: A ,,tiszta,, pohár nem a csutigörénynél van !!!
Klubtag
"A pásztorfiú a réten őrizte a nyájat. A juhok csak legeltek és legeltek, a fiú meg egyedül volt, és unatkozott. Gondolt egyet, torkaszakadtából kiabálni kezdett:
- Farkas, farkas! Itt a farkas a juhok közt! Segítsetek!
Meghallották a falubeliek a segélykiáltást, otthagytak csapot, papot, s lóhalálában futottak a fiú segítségére. Amikor odaértek, a juhok békésen legelésztek, a fiú pedig a hasát fogta a nevetéstől.
- Ha-ha-ha! Becsaptalak benneteket, ti meg milyen rémült képet vágtok!
Az emberek fejüket csóválva visszatértek munkájukhoz. Néhány nap elteltével a pásztorfiú megint sikoltozni kezdett:
- Farkas, farkas! Itt a farkas! Segítsetek!
Meghallották a falubeliek a segélykiáltást, és lóhalálában futottak a mezőre. Amikor odaértek a fiú megint nevetett. Így ment ez néhány alkalommal.
Egy napon valóban megjelent a farkas, s rögvest el is kapta első áldozatát.
- Farkas, farkas!Itt a farkas a juhok között! Jó emberek! Segítsetek!
A farkas tépte-szaggatta a juhokat, egyiket a másik után. A fiú pedig hiába kiabált torkaszakadtából, nem érkezett segítség.
- Nem hallottátok, hogy segítségért kiáltok? - kérdezte a fiú sírva, a vetésből éppen hazafelé tartó falusiakat.
- Sokszor becsaptál minket, honnan tudhattuk volna, hogy most valóban veszély fenyeget.
Akit egyszer hazugságon kapnak, annak nem hisznek többet... mégha igazat is mond!"
tulipan
Ma? na neeee! Nekem, immáron, 30 éve BEBIZONYOSODOTT, hogy a narancsos dagadék,vezérürű, mindig, mindenhol, mindenről HAZUDOZIK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.