Korábban az egykori Jobbik-képviselő, ma független Dúró Dóra azt mondta, kötelezővé tenné a magzat szívhangjának meghallgatását abortusz előtt.

(Forrás: hvg.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A színtelen, szagtalan, íztelen, de legalább a szalonképesség irányába elmozdult, a fideszes állami hatóság által rommá bírságolt Jobbik haláltusájából, az ellenségem ellensége a kurvajó haverom elv alapján működő propagandagépezet vastapsától kísérve újra virágba borul a Vona által valamelyest kordában tartott, nemzeti radikalizmusnak nevezett sötét suttyóság és intolerancia. Dúró Dóra természetesen nem adja vissza a mandátumát, hanem függetlenként építgeti az új pártot a Parlament falain belül. A Jobbik kommunista párt lett hirtelen a volt jobbikosok szemében. Nekik eszméik vannak. Az ifjú nemzetmentők az öreg nácik tapsvihara közben elmondták, hogy fehér szigetet akarnak létrehozni Európa közepén. Akkor is, ha megmarad az Unió és akkor is, ha felbomlik. Itt rend lesz, fegyelem, hazaszeretet és fajvédelem. Szaporodnak és sokasodnak. Dübörög a hazaszeretet, a hon védelme, a nemzeti identitás mindent felülíró csodálatossága. A fehérbőrű, magyar, keresztény, sokgyermekes hazaszeretet gyökeret eresztett és hamarosan szárba szökken. Mára virradóra megfejtettem a titkot! Nem mondom, kellett hozzá egy erős kávé is, de már tisztán látok, mint Isaura a magyar családok adományából elvégzett szemműtétje előtt. Vagy után. Vagy Esmeralda. Franc tudja.
Már az abortusz is újra előkerült, az ősrégi (vagy nem is annyira régi?) szlogent juttatva az ember eszébe: „Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: A lengyelek sokkal tökösebbek ennél a pipotya népnél, fáj ezt kimondani de ez az igazság, birka nemzet lettünk !!!
Commenter
@papa.49: ezen is halálra fogod röhögni magad pont mint a filmeken? Akárki is Anna és Muhammad őket szétkúrta az egész vilég. Még Jó hogy dan rups és em , vagyis ádám, bence és luca tök jó barátok. hermy own ninny
Eladott Ország
@papa.49: Sőt a románok is többször kiverték a balhét az utóbbi években. Ami itt zajlik jelenleg az kész katasztrófa. Amit ez a csúti kancigány és sleppje produkál az szint hihetetlen, még jó hogy a szánkba nem szarik.
görbetükör
@Eladott Ország: - ha eszébe jut, azt is megteszi. Mindent megtehet. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.