A kislányt kihallgatták, vallomása helytállónak tűnik.

Dagad a botrány! Magyar olimpiai bajnok vízilabdázó is megerőszakolhatta a 11 éves kislányt
Fotó: Pixabay

Mint korábban megírtuk, a Blikk úgy értesült, hogy két közismert sztársportolót jelentettek fel a napokban, mert hosszú hónapokon keresztül folytathattak szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal. A kiskorú áldozat jelenleg 13 esztendős.

A péntek esti Tények új információkkal szolgált: 

a most már 13 éves lány megrontói vízilabdázók voltak. Az egyik egy olimpiai bajnok, a másik pedig egy családapa

- írja a Bors.

A lap azt is megtudta, hogy a szexuális zaklatás egy Budapesthez közeli sportegyesületben történhetett.

A szörnyűségeket, azt, hogy a saját edzője és egy másik vízilabdázó zaklatta,

évekig tartotta magában a kislány.

A csapattársai próbálták meggyőzni, tartsa titokban a megaláztatását, ám nem bírta tovább: egy saját kézzel készített levélben írta le a szexuális aktusokat, azok helyszíneit, körülményeit, amit a családja egyik ismerősének adott át. Azóta a lány szülei feljelentést tettek a rendőrségen, amihez csatolták ezt a levelet.

A kislányt közben már meg is hallgatta egy kriminálpszichológus, és története életszerűnek mutatkozik. A rendőrség szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A karrierjüknek vége.Egy sportolónak nem csak jónak kell lennie abban amit csinál, de mivel példakép is erkölcsileg is helyt kell állnia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Stimmel az egész.fRÁSZT. bORS HÍR KAMU////
Dr plágium
@Commenter: Nem tudni, a Kiss ügy sem volt kamu csak nagyon el akarták hitetni.
Commenter
@Dr plágium: a valódi aldozatot a Momentum rendezvényén ahonnam UP örökre ki lett tiltva ott is kell kereseni. Ott is nemi erpszak történt de senkit felelősségre nem vontak a kőbunkó UP meg arra hivatkozik hogy atomrészeg volt és több sátorba is bement, Ezt sem örökös kizárással kellett volna elintézni. Olyan atomrészeg volt ez a fajankó hogy nemre való tekintet nélkül többeket molesztélt, Meg kell nézni a kislány ügyét meg a Momentumos ügyet is. Mert amíg elhallgatják mindig lesz ilyen.? Ott van az ismeretlen 22 éves stewardess a gyrososnál Hallgassé ki azt a nőt nyugodtabb állapotban. Hol az afgán? Hol a migráns éjjel 2 kor hát persze...
human
A karrierjüknek vége.Egy sportolónak nem csak jónak kell lennie abban amit csinál, de mivel példakép is erkölcsileg is helyt kell állnia.
Dr plágium
@Commenter: Ebben igazad van, de ez a kislány 11 éves volt, még gyerek. Ha vissza emlékszem az én lányomra ilyen idősen...hát én simán megöltem volna azt aki ilyet tesz vele.
Micike
Másutt megjelent már a nevük: Kósz Zoltán és Petővári Zsolt, akik egyébként "vízilabda akadémiát üzemeltetnek: a Kópé Úszó-Vízilabda Sportegyesület az ő tulajdonuk, Szentendrén és Leányfalun működnek.
Nem ez az első kópéságuk, de egy ideig valószínűleg az utolsó: 2009-ben Petőváry Zsolt hivatalos személy elleni erőszak, garázdaság és rongálás miatt 10 hónap, 3 évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, az olimpiai bajnok Kósz Zoltánt pedig 75 ezer forint pénzbüntetésre ítélték ittas vezetés miatt. (Forrás: MTI)"
magyarbakancs
Nem tudom indulatok nélkül megfogalmazni amit most érzek.
Tényleg a kezem közé kaphatnám az illetőket kapásból egy torakatomiat végeznék rajta.
Aztán Amputálnám a manuszát kezét.
És végén kasztrálnám mind érzéstelenítés nélkül.
Nem vagyok egy ember gyűlölő szadista ember, de élvezettel elvégezném rajtuk az biztos
Yeromos
Nekem azért egy kicsit hiányzik a kormánypárti média fröcsögése.
Ripost, Origó, Pesti srácok stb. hol vannak a vastag betűs főcímek, Magyar sportolók erőszakoltak
meg gyereklányt. Mintha az Afgánról többet írtatok volna (pedig még az sincs bebizonyítva, hogy megtörtént), hol vagytok akik kasztrálás követeltetek? Ez kisebb bűn, ez nem érdemel ugyanakkora publicitást?
nezelodo
Szörnyű, de gondoltam, hogy nem focisták voltak, azok az ismerőik szerint verni szokták a nőket.
magyarbakancs
@Yeromos: De ha migráncs lett volna ömlene a MTVA 1 híradójából.
Aki Én
@magyarbakancs: ...de így, hogy ismert fideszes...
magyarbakancs
@Aki Én: Van itthon szike pengém .
Többit a te képzelő erődre bízom ,hogy mit csinálnék vele.
Yeromos
Ha igaz, hogy az a FIDESZES tetű erőszakolta meg akkor, a kislányt akkor, úgy is el fogják tusolni.
papa.49
Nevük nincs a szemétládáknak, csak jogaik vannak, és a gyermeknek ja annak nincs semmi joga !!!
magyarbakancs
Kérdezném önöket!
Dagad a botrány! Magyar olimpiai bajnok vízilabdázó is megerőszakolhatta a 11 éves kislányt

Miért nem számol be ,melyik Fideszes szimpatizálás erőszakoskodott a kislánnyal.?

Ha migráns lenne ömlene a szar a képernyőn nem?

m.facebook.com/fidesz.szentendre/phot...

Most írtam a levelet MTVA -nak.
[email protected].
Yeromos
egy régebbi idézet.

Kósz Zoltán –, aki elismerte, hogy ittasan ült a volán mögé – az utolsó szó jogán azt mondta: azon az éjszakán, amelyen a vádbeli események történtek, sikerült lerombolniuk a magukról addig kialakított képet, ami önmagában is biztosíték arra, hogy többé ilyesmi ne forduljon elő.

természetesen csak pénz büntetést kapott.
Commenter
@Commenter: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELÉÉG rángassátok elő Vecsei Miklóst a föld alól is! tegyen Vallomást. Az édesapja történész. Élete szerepe: Alexej Nyikolájevics Romanov. Köszönet az átütő Félkegyelműért Mindent bele. Add elő és bocsád meg hogy qrt meg hátulról egy mocskos vécében ungár károly péter.
Commenter
@Peller Anikó: Anna, nem bántani Zsoltot. Csak a macskáinkat vette meg egy újjal sem ért hozzám.
X-ray
@Horizont: És mindegyik közel 2 méter magas csóka! Ja, és közel 50 éves mindegyik!
CsipkeRózsa
Kiss László úszóedzőnek le kellett mondania minden tisztségéről, kiátkozták mindenhonnan, pedig ő a csoportos erőszakot évtizedekkel ezelőtt követte el, fiatalként. El is ítélte őt a bíróság.

Most még a két idősebb erőszakolónak még a nevét sem merik közölni, igaz, közben az is kiderült. Ők ráadásul folytatólagos "tevékenységet" végeztek. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Eladott Ország
@Peller Anikó: ma, 10:13; Azt írta az önéletrajzában Kosz Zoltán a "Kedvence kajája a rántott csirke" A csapat kapitánya és doyenje.
Edmond Dantes
Ha az aljasság nem vette volna el Orbán eszét,akkor most ugyanolyan hangos,felháborodott,hisztérikus kampányt kezdenének,mint az afgán migráns takony esetében,hogy legalább hitelesítsék azt,hogy ők az erőszak ellen vannak,az elkövető személyétől függetlenül.Nem,ők ebből is politikai témát csináltak,a magyar sportolók gusztustalan aljassága az most rontja a boltjukat.Csupán ennyi nekik.Pocsék banda,pocsék vezérrel.
kokopelli
@Edmond Dantes: pedig a Zorbánnak van is egy lánya!Én felneveltem a nejem há-
zasságba hozott kislányát,de ha valaki elkövetett volna ellene valamit,akkor biztos,
hogy halálos baleset áldozata lett volna!Vannak olyan dolgok amik "szentek",és nem
lehet ill. szabad enyhítő körülménnyekkel taktikázni,mert lejjebb már tényleg nincs
semmi!
Peller Anikó
@Edmond Dantes: Pöcsék banda, pöcsék vezérrel, ez így van. Ennek ellenére (és annak ellenére, hogy a dolog teljesen életszerű) a vád csak vád. Nem egyszerű évek múltán megállapítani ki hazudik.

Mert azért nem kizárt az sem, a kamasz lányok azok kamasz lányok. Meg most is oda megyek.

De ennek az utóbbi változatnak magam sem adnék percentes éjt.
Veleda
Pár éve még undorodva olvastuk, hogy egy arab sejk megerőszakolt egy 4 éves kislányt, aki belehalt a sérülésébe. Undorodtunk azon, amikor megtudtuk, hogy arabok közösülnek 9 éves kislánnyal. Kevésbé undorító, amikor egy 2 méter magas, csupa izom férfi, ráadásul élsportoló csak azon a szinten áll, hogy egy 11éves, kb ötödikes kislánnyal fajtalankodik. Hogyan süllyedhetett idáig két ember?? Persze, most is a gyereknek kellett bizonyítania hogy megtörtént és hogyan történt! Az ítélet? Részemről egy konyhakés, de remélem megkapják a 15 évet.
Edmond Dantes
@Peller Anikó: Tételezzük fel,hogy egy tizenegy éves,rajongó kamasz lány felkínálja magát.Egy egészséges és főleg normális felnőtt férfinak erre hogyan kellene reagálnia,még akkor is,ha a kislány"gusztusos zsenge hús"? Tizenegy éves!!! Ez még a bangkoki éjszakában is bizarr.
Eladott Ország
@Edmond Dantes: A Btk. szerint "beleegyezési korhatár." 14 évről 12-re lett leszállítva. Azaz 11 éves lánynál nincs olyan, hogy beleegyezett. 12 éves kor fölött bele lehet egyezni a szexbe, feltéve, ha a partner nem idősebb 18-nál. Tizennyolc év fölöttiek viszont továbbra sem létesíthetnek szexuális kapcsolatot 12-14 év közöttiekkel. Alapszabályként pedig megmarad, hogy 14 éves kor fölött bárki bárkivel szexuális kapcsolatot létesíthet, természetesen kölcsönös beleegyezéssel.
Peller Anikó
"..a gyerek nem hazudik, mikor azt állítja, mindkét férfival volt szexuális aktusa. Többször is."

Hmmm. És ki ez a lányka? Remélem nem beige..
wagabund
a tévéhíradó szerint újabb ügyfelek is vannak..ez a kislány csak egyike volt az örömszerzésnek..
wagabund
viszont azt is hallottam, hogy az egyik érintett felesége állítja, az ő férje nem olyan..
Commenter
@Commenter: léretik a vizilabdás sztorit levenni őrült ötlet volt, ldesapám őket szerette a legjobban, A hugom megfenyegetett hiigy ne bántsam az anyémat. A cicámat ma patkányméreggel megmérgezte vki sajnos. Elő a gyrosos migránccsal!
Commenter
@Peller Anikó: kettőt is! Fajtiszta perzsák voltak, én tenyészettem. Sokat segített akkor a pénz. Zsolt és Zoli is ártatlanok!!! abszolút.
Commenter
@Commenter: Zoli édesapám egyik kedvenc játékosa volt.KIváló ember Személyesen sosem láttam,
Petőfi (Petrovics) Zsolt szerintem tetszett a húgomnak de nem volt közöttük semmi.
Életemben sok plátói szerelem volt mivel anyám kijelentette hogy úgysem érdekelném a kutyát sem nem vagyok dekoratív.Azonban egy idő után már érdekelte volna miért kerülöm a szociális kapcsolatokat. Közben egy nőgyógyász egy rutin vizsgálat alkalmával közli hogy kicsi a méhem és soha nem fogok emiatt szülni. Addigra már mindegy is volt,mert örökre belém égett gyerekkori első és egyetlen szerelmem elvesztése.Ő Ron a Harry Potterből északra tartottunk én Hollandiába, ő Svédországba. Még 2x láttam de megkeresni sose mertem nem akartam belerondítani az életlbe. Az országot ahol önfeledt gyerekek voltunk, az iraki diktátor rohanta le.
Én ideközben itthon politikai tanulmányaimba temetkeztem a kutatási területem 56 és 89 volt.Én is ott álltam a téren de már más nem csak a tisztelet vitt oda, de "előben " akartam látni a miniszterelnököt, akibe rögtön beleszerettem olyan plátói módon egy a 4áek bandája interjú során minden ami most vagyok miatta lettem. Csak kósza pletykák terjengtek arról, hogy ő Grósz úr unokaöccse, én viszont biztosra tudtam anyai nagymamámtól aki rajongott érte,Ez sem érdekelt. Láttam benne az embert nem csak a politikust, de egyikben sem találtam kifogásolhatót. Követtem sorsát és senki és semmi nem érdekelt,Anyám pokollá tette az életemet, erre tanú a keresztanyám húgom anyám haláláért engem büntet.Az ember aki számomra az egész világ most nézi hogy életműve egy debil korcs ámokfutása nyomán hullik szét mert halálosan megfenyegették többször is. Még mindig néma, de már remélem nem sokáig,Tegnap a sógorom lemocskosommunistázta őt is egy vita során.Anna segíts, én is csúnya voltam anyám szerint. A mai napig bulimiás vagyok.Annyira csodállak hogy ilven nyílt vagy és csodálatos testvérek vagytok Mariannal.Nekem ez nem adatott meg, A férjed és az általam csodált politikus...
Commenter
@X-ray: fs durbim fárazt az ökörködés.
Yoda69
@human: Majd a fideSS kimossa oket. orbanek szetloptak az orszagot, moralisan lezullesztettek. Itt mindenki a lopast es csalast tartja kovetendonek. Akkor miert itelnek el gyerek megronto pedofilokat. orbanek megfertoztek az egesz tarsadalmat. Generaciok kellenek majd ennek a helyrehozasahoz, miutan megbuktak. De ki tudja meddig lesznek meg hatalmon, es melyitik a magyarsag romlottsagat.
Commenter
@Micike: hazugság! SEm Zoli sem zsolt nem tette a afgán volt csak nem velem tette hanem a gyros éttereemben
Commenter
@Peller Anikó: a macska vörös volt a mama teknőctarka díjnyertes jkennel tagjai úkunoka cica neve Brad Pitt :)
Commenter
@Commenter: Anna sose volt anyám. Utált Ungár Péter valódi áldozata a Momentum szóvivője nehogy már megőssza%%%%
Commenter
@Commenter: ungár péter erőszakolta meg az valamit tehetett az italába kiütotte és igen űgy mint a kecskét =ájulztra erőszakolta koccso g bizi és meb nem is latens!
SEGÍTS
Commenter
hasi már okés? tudod milyen hisztzsék,,,
Commenter
@Commenter: remélem olyan szétkúrt a photoshoppolt Rifostban mint az állat Na mennyiért adod a fiadat! Hat számjegyű árat kérek, vagy már hatig sem tudsz számolni?Agyin dvá, tri,,,verocs
Commenter
§§§§§§§§§§§§§§§
kibaszott ungár erre nagyon rábasztál te perverz állat. Egészségedre. Egy nagyvad fiára gerjedtél te állat, mocsok módon. Mondtam hogy drága dugás lesz:
nézd csak:
ttps://www.youtube.com/watch?v=rIaN-HRR92A

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.