"Meggyőződésem, hogy néhány hónap múlva Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel együtt kormányozzuk Európát" – jelentette ki Matteo Salvini olasz belügyminiszter pénteken Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárral Bécsben tartott találkozója után.

"Orbánnal együtt fogjuk kormányozni Európát" – az olasz belügyminiszter megváltoztatná a kontinens történelmét
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Matteo Salvini hangsúlyozta: "a Magyarország, illetve a magyar nép ellen tervezett uniós szankciók politikailag motiváltak és őrültséget jelentenek".

Az osztrák szabadságpárti Heinz-Christian Strache kijelentette:

Orbán Viktor "tiszteletet és köszönetet érdemel" azért, mert 2015-ben megvédte és biztosította az EU külső határait, amikor minden más ország ezen a téren kudarcot vallott.A jelenlegi – osztrák – uniós elnökség olyan Európát akar, amely megvédi magát.Strache ezért Ausztria teljes támogatásáról biztosította Olaszországot és azokat az uniós tagállamokat is, amelyek az EU külső határa mentén helyezkednek el. "Ezeket az országokat nem szabad cserben hagyni"

– tette hozzá.

A két jobboldali politikus pártjaik, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) és az olasz Liga további együttműködését jelentette be a jövő májusban esedékes európai parlamenti (EP-) választások előtt.

"A jövő évi választáson teljesen megváltoztatjuk Európát, s elűzzük a szocialistákat az európai kormányokból. Sok más párttal, országgal és kormánnyal dolgozunk azon, hogy jövő májusban megváltoztassuk a kontinens történelmét"

– hangoztatta Salvini.

Az osztrák alkancellár ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: az FPÖ tovább kívánja mélyíteni és erősíteni az együttműködést a Ligával.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egy magamutogato majom ezt mar megprobalta a 30-as evek vegen - hat eleg randa vege lett az illetonek.

Kulonben salvininek, amikor ezt mondta, tutira bilibe logott a feje,...Vagy o se szedte be a pirulait...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"Meggyőződésem, hogy néhány hónap múlva Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel együtt kormányozzuk Európát" Akkor vége ám a spagetti zabálásnak haver! -azt eszed majd amit a Németh Sziszibácsi föz neked...és nem kérdezed,hogy mibü,talán még cica is lesz benne ha te olaszosan szereted. :)
Manhattan
Na, erre varrjatok gombot!
Orbán V. és Ráhel Szállodái, és Kempingjei átmenetileg Mészáros L, és Tiborc nevére iratva: Keszthelyen: Hullám H, Balaton H, Helikon H, Via H, és a Kikőtő, Balatonalmádi: Bál Resort H, Balatonföldvár: Három Hattyú H, Zánka: Borhotel, Balatonvilágos: Club Aliga Űdűlőkomplexum, és Kikőtő, Héviz: Helios H,, Panoráma H, Tokaj Hegyalja: Andrássy Rezidencia, Budapest: Platánus H, Millenium H, Zalakaros: Freya H, Zapolca: Pelion H, Hajduszoboszló: Béke H, Apollo H, Aqua Sol H, Szekszárd: Merogs H, Grand Bohémia H, Grand Rock H, Szeged: Forrás H, Napfényfűrdő Aquapolis H, Eger: Flóra H, Galyatető: Grand Galya H, Gyula: Erkel Dürer H, Egerszalók: Saliris H, Mátraháza: Lifestyle Mátra H, Alcsút: Sport H, Óbarakon H, Bükfürdő: Répce H, Répce Gold H. Ausztriában: Murauban: Relax Resort H, Relax Gastro H, Holiday Resort H, Ferien H. Hohe Tauern Parkban: Heiligenblut H, Post H, Alpenblick H. Montenegróban: Sun Resort H. Csikszeredán: Fenyő H. Visegrádon: Luxus H. 12 Kemping a Balatonnál: Keszthelyen Zala kemping, és űdűlőfalú, Vonyarcvashegy Park kemping, és űdűlőfalú, Badacsonyőrs Balaton kemping, Balatonakali Holiday kemping, Balatonfüred kemping, Révfülöp Napfény kemping, Siófok 2 Aranypart kemping és űdűlőfalú, Zamárdi Mirabella kemping, Balatonszemes Vadvirág kemping, és űdűlőfalú, Fonyód Napsugár kemping, Balatonberény Naturista kemping. 106 hektáron, 5200 kempinghellyel, 550 bungaló, 200 mobilház. Orbán Szállodái Horvátországban Rokonának Vitézy Tamásnak a nevén: Tribunjban és Primostenben kikőtőt épitettek, 653 hajóhellyel. Több apartman komplexumuk, és Kempingjük van. Szállodák: Primosten: Zora H, Radvice H, Marina Luncsica H, Marina Kremid H, Hvar sziget: Jelsán: Jelsa Hvar H, Labineca H, Jadron H, Fontana H, Fontanie Resort H, Marina Tribunj H, Gradacon: Languna H, Makarska Riviéra H, Triganj: Faraon H.
namihami
Érik az olasz fasiszták, a magyar hungaristák/nyilasok és az osztrák (mert ugyebár Hitlerpajtás végeredményben osztràk volt csak a sógorék roppant firkásan leepattintptták) újabbkori szövetsége.
Most elsökörben még csak a migráncsok jönnek. De nyugi, a rutin működik, nem áll meg az első kör után.
karma1
Egy magamutogato majom ezt mar megprobalta a 30-as evek vegen - hat eleg randa vege lett az illetonek.

Kulonben salvininek, amikor ezt mondta, tutira bilibe logott a feje,...Vagy o se szedte be a pirulait...
szaboria1
Ismerve az olaszokat lehet, hogy az eu választásokig már másik kormánya lesz.
justhpeter
@Shikari: Szerintem nem a romlásba, hanem a diliházba.
Pálinkás Pál
@Manhattan: Megoldás egyszerű,bukás után amit lehet elkoboznio,érintetteket éáletfogytra bevarrni,ne élvezhessék a lopott vagyont!!
csipetke
Ennek az ürgének aztán van önbizalma.Nem kevés.Azt hiszi ez a két agyament,hogy az EU-ban kellenek az ilyen szélsőséges elmebetegek?Most tisztán látszott,hogy mennyire odavannak orbánért az EPP-ben.
csipetke
@Shikari: Ha véletlenül én lájkoltalak,téves!
Qqberci
Ez a két s*ggfej majd kéz a kézben megy Grazba a másik 20 Napóleon mellé...
karma1
Azert szerte Europaban nem ugy szavaznak am, ahogy Magyarorszagon, tehat lehet vagyalmokat kergetni - salvini is mer nagyot almodni, mint az o koraban orban is tette, de azert a dolgok nem egeszen ugy vannak , mint ahogy azt a populistak szeretnek vagy gondoljak,...
Gauntlet
elűzzük a szocialistákat az európai kormányokból
hűűűűűűűű
wáóóóóóóóó
amúgy is kisebbségben vannak, mivel Európa 90%-ában jobboldali konzervatív kormány van.
csak Románia meg Spanyolország játszik.
hülyék !
Peller Anikó
Rosszul emlékszem, hogy az olaszok hajózták be a migrácsok millióit az utóbbi néhány évben?
nezelodo
Megint deja vu érzésem van! Csak nem ezek miatt nem akarnak Püspökladányban a megtévedt fideszes szavazók elmegyógyintézetet?
nevemnick
No de, azért ez sem kutya:

sztarklikk.hu/kozelet/hetfig-kell-bevallani-es-megfizetni-a-bevandorlasi-kulonadot/342253

A kötvénykibocsájtó Nemzethy Trutymó Zrt. vajh befizeti a pénzünkből?

(propi kidobta a beküldést)
papa.49
@Manhattan: Hát ez nem semmi ahhoz képest amit a vagyonnyilatkozatában hazudott !!!
A másik meg ez a hülye olasz meg a csutigörén valóban SZÉP PÁR !!!
Eladott Ország
Az értelmesebb olaszok oda fogják küldeni Salvinit, ahová való. Ahogy arrafelé mondják: "Vaffanculo!" Salvini azt csinálja, mi a lényének lényege; már nemcsak Olaszország szétválását akarja, nemcsak a dél olaszokra gyűlölködik, hanem kiterjesztette hatósugarát a migránsokra is.
Ehhez pedig cimborát is talált.
nevemnick
Salvini, te mini ..duce", kb. annyi a követőid száma mint az itteni haverodé, és ez Olaszország lélekszámához képest elenyésző. A déliek is utálnak, és nehogy csalódás érjen: az északiak is éreznek.
Nessy
Addig csinálják a balhét, amíg az unió szétesik, és mi szokás szerint a rossz oldalon leszünk. Az orosz medve fog nekünk örülni!
kokopelli
@karma1: Anyánk azt mondaná "neki" (mint nekünk is ,ha álmodoztunk)
"...és akkor felébredtek,hogy kezetek a hideg bilibe lóg!" Ennek a spagetti-
zabálónak,meg "a schegge a hideg falhoz ér"!
@Eladott Ország: az az érdekes,hogy a "déltiroliak" sem osztják vele a vé-
leményt,mivel azok meg bajornak v. osztrák-nak tartják magukat családjaik
származását máig sem feledve! ;-))
tulipan
Majd polkolban megtörténhet ilyesmi, Vigyori Férgek!!!
tulipan
@Shikari: A dilihászban talán, ellőfordul, te sötét, végtelenűl buta, narancsos seggynaló vándorcigány!!! :) Ott majd még Napoleonnal is társaloghatnak !!! :) Hahahaha
SystemError
@Shikari: Egyenlőre két hülye önjelöltet látunk csak..Abból csak az egyik lopja meg az országát. Nem hiszem, hogy egy diktátornak és nemzetét meglopó ember kezébe adnak bármit is. Az amit Viktor a kezébe fog kap, az max Putyin 3cm-s farka lesz..
wagabund
...""Meggyőződésem, hogy néhány hónap múlva Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel együtt kormányozzuk Európát" – jelentette ki Matteo Salvini olasz belügyminiszter"...

azért erre aludjunk még egynéhányat...álomnak szép, de az ébredés?...az lehet, hogy fájni fog?
tudode
És akkor KI TARTJA KARBAN, fél-elemmel a NER-t, talán a stancinéne unokahugicája!
kokopelli
@tudode: ...erősítgetik egymást,mint a kiskölkök a sötétben! Már csak a hajtogatott
ujságból készült csákó,meg a Ráró nádparipa és a fakard!...na meg a lámpa,hogy a
sötétbe össze ne ß@rják magukat vagy egymást ? ;-)))
karma1
@nevemnick: Kedves, a Sztarklikkrol SEMMIT sem lehet bekuldeni! Ne is probald...Mert Magyarorszagon ugye a sajto szabad, es nincs cenzura - mint ahogy a Sargentini jelentes allitotta. Ok aggodnak a sajtoszabadsag es a cenzura eroteljes eloretorese miatt, - orban meg valtig tagadja, hogy igy lenne...
parasutyo
:D XD jah... kormányozzátok... esetleg egymás valagába a farkatokat... XD
Jozefina
Talán inkább az EU együtt fogja bedarálni öket!!!
advocat
No ezt még megvárom. Szerintem sosem halunk meg. Akkor! Ez sem Benitonak, sem Dolfinak, sem lóbányai Horthynak már akkor sem jött be. Európa azért nem annyira hülye! Vélem. És mit védett meg Viktor. Bementek máshol. Ennyi. Az eredmény vitatható. De bementek.
solidedge
Fel fog gyorsulni a migráció. Az európaiak tömegesen fognak menekülni Afrika és Közel-Kelet felé. A szírek és afgánok kénytelenek lesznek kerítést húzni a határaikon.
Clavigo
Ja ,,vazzzze..A graczi VIP-lakosztályból... :) :) :))))
kokopelli
@Clavigo: ...az elnöki kisvasutat per Net!? ;-)))
JAJMÁR
"Együtt"? haha - ez nem ismeri a magyar politikusokat, pláne seazorbánt ...
Ó,a Mór.. lenne egyik. De csak nem süllyed olyan mélyre Európa,hogy megtapasztalja!!!
karma1
Ja, a "magamutogato majom" kifejezes alatt mussolinit ertettem, - o piszkosul exhibicionista es populista is volt a jolfejlett nacizmusa mellett...
nevemnick
Anyádat is ajánld fel a kis ducenek, te idióta 150 centis digo.
Nem biztos, hogy lesz lehetőséged, mert az észak olaszok úgy utálnak mint a frissen hullott terhénlepényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.