A modern Magyarország igazi arca nem a csillogó Budapest, hanem a szögesdrót a határon, az, hogy a fiatal menekülteket hagyja a földön aludni, illetve az, hogy a határőr újságírókat vegzál. Hosszú cikket írt Magyarországról az amerikai Vox újságírója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Commenter: nem tanultunk, igy hát a történelem kénytelen megismételni a tanulni valókat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
És ki terjeszti ezt, hogy nálunk meghalt a demokrácia? Még túlságos is.
kereső
@Commenter: nem tanultunk, igy hát a történelem kénytelen megismételni a tanulni valókat!
Commenter
@verőce21: aki ilyen baromságot ír azt be kell a diliházba vinni :))))) azonnal@kereső: MI VAN CSAK ÉN ÉS TE FIGYELTÜNK .A mocskos kölykeinket most hova tesszük? Az enyém félig romany, svéd, magyar, holland, arab, orosz, A tied is és még egy mocsok aberrált barom is bedrogozta és megerőszakolta. Gondolom szűz volt. Most mocskos, bukott angyal. Megrontőja remélem a pokolban rohad nagy árat fizettúnk, de elmúlik végre a szennyes ár.WElcome to Eternity in Heaven. Allah is akbar.
Commenter
@kereső: szétkúrt minket a világ, de szó szerint B!!!"""""""""""""""""""""""""""""",,,, ze idióta ha eljössz csak egyszer is az Eltén a pol tanszékre akkor lehet hog m,,.swats de mindegy Túl okos vagy vazze, jó hogy egy RASZPUTYIN KÚRT MEG JÉZUSOOOOM!
Commenter
@Commenter: SEGÁZ, MAJD A MESTER FOLVTATJA TÖRTÉNETET, B5555Miklóska, a saját fiadat a poklon vitted át. Tudod mi volt a legelső könv amit olvastam the Hunt for the Czar na abban volt egy rakás imposztor, Talán fakultatív maradhatott volna az orosz nyelv ezt elgányoltad.Áldassék Csanálosi Istvánné Marika néni neve, Az mostohám orosz tanár volt DUUUUUUUUUUUUUUUU, und ich bin Alix. Born in Hungary out of wedlock. Everyone hated my red hair and my fckig sister is still feuding send her off to (Condé Nast( nasty trick ondé nast you absolute pig but it worked, YOU Are my savior, and I'd give my life for you. THE END?
kereső
@Commenter: az én "mocskos" kölyköm! köszöni jól elvan,hét határon túl.Én helyette is tartom a frontot.Túl értékes ahhoz,hogy ebben a mocskos közegben éljen-és alkosson.Megszenvedjük .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.