Borzalmas dolgokat tehettek a kislánnyal a vízilabdázók.

A Blikknek nyilatkozott annak a kislánynak az ügyvédje ügyvédje, akit a rendőrségi feljelentés szerint hónapokig zaklattak szexuálisan, feltehetően két vízilabdázó, egyikük a kislány edzője.

Az ügyvéd azt mondta, régóta van a jogi pályán, de ennyire durva üggyel még sohasem találkozott.

„Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt”

– mondta dr. Gerencsér András.

Megdöbbentő részletek derültek ki a sportolók áldozatának ügyében

A hivatalos dokumentumban az szerepel, hogy

két közismert magyar sztársportoló hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal. A kiskorú áldozat jelenleg 13 esztendős.

A rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben. Ennek részeként a kiskorú áldozatot pszichológiai és orvosi vizsgálatnak vetik alá. Előbbi során a szakemberek meggyőződnek arról, hogy a kislány valóban igazat mond-e, utóbbi eljárásnál pedig a szexuális együttlétekre utaló nyomokat vizsgálják.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(Blikk)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy portál szerint állítólag a két vízilabdázó: Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Kíváncsi leszek a magyar bíróság meddig fogja az ügyet húzni?
maci0427
Ennyire dúrva ügynél, jó lenne ha megismernénk a nevüket és még sok mást is ! És kérdezem azt is, hogy hogyan lehet az, hogy hónapokig zaklattak szexuálisan egy sportoló lányt, egy 13 éves az már nagy lány..., vagy legyen az bárki, miért nem lehetett már az első alkalomnál szólni jelenteni, függetlenül attól, hogy ez mivel járt volna ! És a zaklatásos és nemi "erőszakkal" vagy csak zsarolással kikényszerített szexszulásan dolgok, mindenkire vonatkoznak, legyen az egy munkahelyi idősebb nővel, vagy bocsika, férfivel, mert a mai világban már ez is előfordulhat ha egy homokos-buzi-meleg, nevezzük bárhogyan is, erre ragadtatná magát ! Nő és férfi !
görbetükör
És még mindig a sportolókat védik a gyerekkel szemben.
Hányinger, ma már nincs is sport, csak üzlet, dopping, drog és erőszak.
wagabund
11 éves volt akkor a kislány...a két vizilabdás meg igencsak lóbaszó méretű lehet..

..."„Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt”"...
..."két közismert magyar sztársportoló hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal."...
..."feljelentés szerint hónapokig zaklattak szexuálisan, feltehetően két vízilabdázó, egyikük a kislány edzője.

nos kérem lehet tippelni...sajnos a lóbaszók azt fogják állítani, hogy a kislány könyörgött a szexért..ezért ők ártatlanok...

és ne mondja senki, hogy majd a sitten elintézik őket, mert oda úgysem kerülnek...
sveikukac
Közismert dolog, hogy az összes sportoló közül magasan vezetnek a vizilabdázók, a női rajongás tekintetében. Jószerével bárkit megkaphatnak, akit csak akarnak. Ennek fényében még érthetetlenebb és gyalázatosabb a történet. Beteg, korcs lelkületű embereknek tapsolunk, amikor a sportban hozzák az eredményt, de sejtelmünk sincsen, némelyikük mennyire nem érdemli meg az ember, a férfi nevet.
A hányinger szó kevés ide...
wagabund
majd Csapó Dudi védi őket, ő szakmabeli..meg ügyvéd is, és azt is tudja, hogy nem lehet egy nőt csak úgy megerőszakolni...egy vizespohárral be is mutatta...mindenki megdöbbenésére.
Manhattan
Egy portál szerint állítólag a két vízilabdázó: Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt.
SystemError
Ez valami sportolói betegség nálunk. A "szegény fehér hajú nagypapa vagyok" Kiss Lászlóék is ugyanezt csinálták..Amúgy basszus egy 11 éves kislány az még nagyon kislány. beteg gecik!
wagabund
megkérdezték a Berlinben szurkoló Kemény dénest is, mit szól az esethez? ...hát ezt sikerült nekije mondanija..

"– Nyilvánvaló, hogy a vízilabdázók kedvelik a szép nőket, de aláhúzom: csakis az érett hölgyekre igaz ez! Meglepne, ha az otthoni híresztelések igazak lennének. A bulvárlap rákérdezett: és ha mégis bebizonyosodik a zaklatás gyanúja? – Ez esetben megdöbbennék – hangzott Kemény Dénes válasza."...

Forrás: kuruc.info/r/2/190071/

mindenki csodálkozik, sőt elképzelhetetlennek tartja...úgy, mint Kovácsnál..pedig ez még csak a jéghegy csúcsa...
már csak az van hátra, hogy kéz-láb bilincsben vezetik a aranyérmes pedofilokat a kamerák előtt. de előbb megvárják a berlini vk. döntőt..
wagabund
..."A rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben. Ennek részeként a kiskorú áldozatot pszichológiai és orvosi vizsgálatnak vetik alá."...

ahogy olvastam a sajtóban, a két megnevezett pólós nem izgatja magát, szerintük ez nem igaz..

először a kislányt jól megvizsgálják, hadd tanulja meg, hogy nem illik árulkodni...addig gyötrik, amíg vissza nem vonja az állításait...
...hogy a pólósokkal mi lesz? mi lenne? szokás szerint semmi.
Levendula
Az egyik még ezt is megkapta: Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztje (2000)
Pálinkás Pál
Hát nemtudom...ha az én lányommal tették volna,nem várnék a lóhugy magyar bíróság ítéletére!!!
wagabund
@Levendula: ajaj...akkor érinthetelennek hiszi magát...
...bár a Kiss "ügybe" sokan belebuktak, akik sosem gondolták volna, hogy a sajtó ki mer kezdeni velük..
...most mindenki vár...vagy kivár?
Cicamama55
Nem értem, nekik miért nem nem írják ki a nevüket?!
wagabund
@Mirabilis: jó kérdés...ilyenkor az anyuka vadul gondolkodik, mit is találjon ki..
Cicamama55
@wagabund: Én elolvastam, de a cikkből hiányolom!!
wagabund
@Cicamama55: gondolom vigyáznak, nehogy bíróság legyen belőle, amíg nyomoznak.
Cicamama55
@wagabund: Nem azért, hogy védjem a migránsokat, de annak öklömnyi betűkkel ki volt írva a neve, sőt fénykép is mellette volt.Nagyon helyes, de a hazai bűnözőkről is ezt szeretném látni!.
wagabund
@Cicamama55: keserves ez az egész...vannak egyenlők, meg még egyenlőbbek, meg akinek még több igaza van..
wagabund
ebből is Kiss ügy lesz...mert már van más sértett is(a hiradó szerint) és a hiradó nem hazudik...mint tudjuk..
Cicamama55
@wagabund: Hát igen! :((Végül is a jelentésben erről is szó van...
wagabund
@Cicamama55: a legjobb, hogy az egyik felesége azt mondja az ő férje nem olyan...még nem tudja, hogy de..majd a yardon..
Cicamama55
@wagabund: "Lajcsi és a csirkéi" :))))) Annak is hol ez, hol az jut az eszébe, szerintem már maga sem tudja követni amiket összehadovál. Mellesleg közben meg egyre csak gyarapodik a vagyona a tárgyalások folyamán is...Hogy csinálják, hogy bűncselekményt követnek el, a szekerüket meg láthatatlan erők tolják mégis előre...
jancsipapa
@wagabund: Úgy gondolom a phichológiai vizsgálat mindenképpen indokolt . Annál is inkább ,mert a legújabb hírek szerint a lány egyszer ezzel már megvádolta a nevelőapját . Ott bebizonyosodott, hogy hamisan .Aztán oda járt edzésre ,de lopáson kapták és kitették a szűrét a most megvádoltak...
Desischado
Ha igaz a hír, levágni a farkukat és megetetni velük!
maci0427
@wagabund: @wagabund: -- Ó köszönöm !!!
Aki Én
@Shikari a beteg geci: ...egy lipsi hazudozó, nem?
Elmész te a buta qrva anyádba. Tényleg nem tudod hol a határ, te beteg féreg.
magyarbakancs
@wagabund: Azt meg ígérem ha nem lesz a büntetés példás és kimossák őket a szárból egyenként lesznek többit rád bízom mit írhattam volna.
wagabund
@magyarbakancs: akkor gyúrhatsz, mert kimossák..a kislány a hibás, mert hagyta, sőt...

majd csak figyeld meg...most szárnyalnak a vizilabdások, nem lehet a levesükbe köpni ilyen csip-csup, még nem bizonyított rágalommal...
magyarbakancs
@Shikari: Az emberség legaljasabb férge vagy.
Normális ember együttérzését fejezné ki a kislánnyal kapcsolatban te meg "Ha a kiscsaj hazug bevarrni lukát"
ilyeneket irkálsz.
Az elvakultságod olyan mérhetetlen ,hogy azt .
magyarbakancs
@wagabund: Csendesen feltűnés mentesen ki lehet csinálni bárkit.
advocat
Shikari! 11 éves volt! Tudod te, hogy miről beszélsz! 14 éves korig (egyes helyeken azért nem, de az egy másik csoport) tilos. És a pólósok nem hülyék.
Általában. De. Általában, bár, ha feláll...
dr. prédikátor
@Shikari: Hát bazmeg te egy aljas undorító féreg vagy!!!szerencsétlen hülye geci!!!
Eladott Ország
A NER lovagkeresztes morális vonatkoztatási pontja,- kurvaanyád Zsóti- és szolgáltatja az igazságot, kénytelen vagyok idepakolni: Két ember áll most a média rögtönítélő bírósága előtt. Két ártatlan ember. Magyarázza el nekem valaki, ki a franc az a Bayer Zsolt, aki annyira bennfentes, hogy már mindent tud, amit még a rendőrség sem, aki lehazugoz és ártatlannak nevez, aszerint, hogy neki ki a barátja? Azt szeretném tudni, hogy mi ez a szar?
F_Viktor
@advocat: @dr. prédikátor: Nagyon nem kell csodálkozni @Shikari: reakcióin, azonosult orbán erkölcsi normáival. Egy rohadék bűnöző, akinek ugyanúgy börtönben a helye, mint gazdájának!
wagabund
@jancsipapa: ajaj...akkor viszont van aki biztatja...mert egyedül nem hiszem, hogy ilyen bátor lenne.
jancsipapa
@wagabund: vagy nagyon ostoba ,kezelhetetlen . És hallja ,látja és azt szűri le ,hogy elég ilyet mondani és ugrik a világ .
csak úgy....
@Shikari: 08:33 tibim! ,végre egy jó ötlet! a hazugoknak be köll varrni a lukát !:) te meg orbán, kisolló nélkü szarni sem bírnátok...
anima
Te idióta, felnőtt nők nem mernek beszélni az őket ért nemi erőszakról éveken keresztül a szégyen miatt, akkor mit vársz egy 11 éves kislánytól?
SystemError
@Shikari: Ez nem az első, hogy a látens buzi frusztrációdat nőkre vetíted ki.Gyűlöld a nőket, de a kislány viszont új szint...Retkes egy fasszópó geci vagy te!
division
@Aki Én: @SystemError: Ha ez mind igaz és bizonyítékot nyer akkor máglyára velük, de várjuk meg valóban mi sül ki belőle. Azért voltak már rá példák amikor egy gyerek bosszúból tett tönkre valakit hasonló vádakkal. Valóság szagúnak érzem én is egyébként, de majd eldöntik akik ehhez igazán értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.