Az nem ellenzéki munkavégzés, ha a Képviselői Irodaházból kijőve a lépcsőn tartanak sajtótájékoztatót arról, hogy a Fidesz politikája mennyire káros. Persze, közel a parkoló, pár lépésnyire vannak az autójuktól és hamar haza tudnak menni – állítja Ceglédi Zoltán. A politológus az ellenzéki csapdák, kommunikációs kényszerek és az uniós kampány kapcsán is arra jut: nem kellene megspórolni a melót.

(Forrás: 168 óra)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Jó fej ez a Ceglédi. Mindig úgy tudja elmagyarázni a dolgok lényegét, hogy nem lehet elfogultsággal vádolni. Egyik oldalról sem.
Horizont
@Eriksson: Szerintem is:) Végre egyszer egyetértünk valamiben. Hurrá :))
Eladott Ország
Keresem, de sajnos sehol nem találom Ceglédi Zoltán közsszereplő úr magvas és aggodalmaskodó megszólalását-elemzését a kérdésben, pedig van ez is annyira szóra érdemes, mint a hétvégi shoppingolása, hogy tejet tudjon vásárolni az Erzsébetvárosban.
Nem gondolom, hogy egyformák lennénk, hogy birkanyájat alkotnánk, és hogy egytől egyig azonosíthatóak lehetnénk Orbán Viktorral és az általa képviselt politikával. Szerintem, pedig olyan nincs, hogy egy diktatúra leválthatatlan! Legfeljebb az időtartama lehet hosszabb, vagy rövidebb! Minél később annál nagyobbat fog szólni.
Eriksson
@Eladott Ország: Meg is lehetett alakítani a diktatúrákat Európában, csak a nagyhatalmak egyetértése kellett hozzá.
Persze, meg is lehet szüntetni a diktatúrákat, mint ahogy 1989-1990-ben az összes európai kommunista diktatúrát - szinte egyszerre.
Aztán cseberből vederbe. Egyik unióból a másikba. Ami szintén diktatúra, mert ismét csak a nagyhatalmak döntötték el az országok hovatartozását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.