A kormány nem titkolt célja, hogy Magyarországot családbarát hellyé tegye, az ehhez szükséges további lépéseket egy nemzeti konzultáció keretében szeretnénk közösen eldönteni.

Szeretnénk az a hely lenni Európában, amely bebizonyítja, hogy az önfeladásnak nincs helye, és saját erőnkből is képesek vagyunk megerősíteni közösségeinket, az erős családok pedig Európa megújulásának pótolhatatlan főszereplői

– mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton Tatán, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) hagyományos őszi találkozóján.

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a családok támogatását a kormány az egyik legfontosabb feladatának tartja. A családtámogatási rendszer eddigi eredményeit sorolva elmondta:

eddig 83 ezren vették igénybe a csok-ot, adókedvezmények formájában 1900 millió forint maradt a családoknál, és másfélszeresére emelkedett a bölcsődei férőhelyek száma. Talán ezeknek az intézkedéseknek is köszönhető, hogy megnövekedett a gyermekvállalási kedv

– jegyezte meg.

(MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Most úgy őszintén: van értelme bárminő konzultációnak? Változtat a kialakult véleményen ez bármit is? .A beérkezett válaszok csodák-csodájára úgyis az lesz, amit ők vártak( úgy lesz kiértékelve).Kidobott pénz, azt az összeget fordítsák értelmes megoldásra. Namármost, szerintük mi lenne az értelmes probléma megoldás? Na ez az, amivel nincsenek tisztában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
És akkor mi van? Az IVARÉRETTEK beköltözhetnek a BETONTEKNŐKBE, v házról házra jár TERMÉKENYÍTENI!
volvós
Ujabb ellopható milliárdok az adófizetőktől...:-((((
egyember
@Veleda: Van! Valaki(k) qva sokat kaszál(nak) vele.
Desischado
Már megint zsbbe megy a kunzultációra kidobott pénz? És úgyis az lesz kihozva, hogy óriási támogatottságuk! Hogy szakadna rájuk a beton!
Grafix69
Elmondom nektek miről fog szólni.

Nos mivel az elmebeteg meg a szentfazék haverja kitalálták , hogy fogynak az alattvalók . Namár most , mivel a rabszolgák utánpótlása miatt nem nagyon szülnek a nők ezért aztán új abortusz törvényen jár az eszük ami , senkinek ne legyen kétsége , olyan lesz ,hogy aki terhes lesz meg kell szülnie a gyereket , ha akarja ha nem . Az inzultációba bele rejtik valami ilyen formába , hogy SZERETNE GYERMEKET MAGA KÖRÜL , FONTOS ÖNNEK A CSALÁD?

A másik ilyen az egyház törvény lesz , mert a hős határőrnek a fia ilyen FAHÁZ nevű szektát épít , ahol állítólag napi szinten beszélgetnek Istennel ,és ő vagyis a vezér fia is menybe fog menni . Gondolom ilyen inzultációs kérdés lesz -e miatt ,hogy : AKAR ÖN ÖRÖKKÉ ÉLNI?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.