A kormány legfontosabb feladata, hogy megállítsa Magyarország népességcsökkenését – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szombaton a Tolna megyei Varsádon.

Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban

Potápi Árpád János a település felújított óvodájának és művelődési házának átadásán mondott köszöntőjében hozzátette: ennek egyik eszköze, hogy több forrást fordítanak a gyermekekre, a gyermekvállalásra, a családok támogatására.

(MTI)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A népességcsökkenést egy jobban fejlődő gazdasággal, jogállamiság helyreállításával lehetne megakasztani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Talán azt a rengeteg pénzt amit a határontúliakra költ kontár kormány ITTHON KÉNE FELHASZNÁLNI !!!
Ilyen aljas az adófizető népet semmibevevő kormánya még nem volt ennek az országnak !!!
Sámannus
@Peller Anikó: A tévedés jogát fenntartom,de hőst semmiképpen sem csinálnék orbánból.
Talán még orbán nagy haverjának is része volt abban, hogy a háborús övezetben fokozták a tevékenységüket, és ezzel sokkal több ember kelt útra mint azt mi gondoljuk.
Ez is egy hazugság, amihez nem a nyanya meghívója önmagában társult. Leginkább a békés élet reménye, Európa, Német ország védelme.
Lehet a dologban az okokat keresni ebből mindenki azt vállalja fel, ami neki a kedvezőbb.
Zeta
@Peller Anikó:bár hogy nezzük, utána a horvatokon a szlivénokon vonultak át , majd a szlovenok lezártak mindent akkorra Merkel megállapoditt a törökökkel, a görögökkel , akkor leállt minden. Hogy balhé volt Röszkenél, igen, mert azok már uton voltak az alku alatt. 175 km a határ deli része. Azért nem annyira kicsi Magyarország!
Peller Anikó
@Sámannus: Szó nincs hősiességről, orbán azért állt bele ebbe mert felérte ésszel, hogy ez valóban egy súlyos probléma és ezzel ő ragyogóan tud kamupányolni, mert őt csak egy dolog érdekli, nehogy mégegyszer kiessen a csöcs a szájából. Mert azt nehezen viseli.

@Zeta: Ha a szlovének meg az osztrákok kicsit jobban igyekeztek volna akkor arra sem lehetett volna menni, de a politikusok csak a merkel seggét nézték és senki nem mert keményebben lépni. A júgók is azt mondták, ők azt teszik amit a merkelbanya mond, ezért aztán vonatoztatták őket először hozzánk, aztán meg a szlovénekhez. A kerítés nálunk akkora amekkorára szükség van, láthatod, hogy a lezárás után nem a kerítést kerülték meg hanem a szlovén utat választották. Azért mert a Dráván nehezebb átúszni, oda kevésbé kell a kerítés. Még a románok felé sem kellett kerítés mert ők sem valami finomkodó emberek, rajtuk nehezebb keresztüljönni. A kerítés pont úgy jó ahogy van, az orbánt nem ezzel kell támadni.
Lepényleső
Kevés az adófizető? Szedjenek adót mindenkitől kinek magyar igazolványa van,és olyan
arányban,amilyen arányban részesülnek a javakból. Lehet,hogy nem lenne több adóbevétel,
de biztos,hogy nem kellene több igazolványt kiállítani,sőt majd mindet be kellene vonni.
Sámannus
@Peller Anikó: Én tudom mivel járt akkoriban a migráció. Volt ismerősöm, aki rendőrként volt vezényelve a határra, és igen féltette a családja.Én is láttam milyen mozgolódás van mindenfelé az országban. A moszkvai irányítóközpontnak más tervei voltak mint a berlininek. Ezért volt képes annyit bénázni orbán. Ő még jót nem tett ami nekünk fontos lett volna.
Kétségtelen, hogy nyugat később ismerte meg a helyzetet mint orbán, de szerintem ő a "barátaitól" üzlettársaitól, akiket köröztek is jobban megismerhette a helyzetet, és ezért tudott előbb olyan álláspontra helyezkedni amibe még ma is kapaszkodik. Mindenki beveszi a mesét aminek az ellenkezője az igaz. Ő játszik a jóhiszemű emberek igazságérzetével álszent se nem keresztény, se nem pogány csak egy bűnöző, mert kizárják egymást amit állít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.