Az Origó.hu arról ír, a DK-s NIedermüller Péter és az MSZP-s újhelyi István hiába büszkélkedtek azzal, hogy szavazatukkal támogatták a Magyarországot a világ előtt hamis tények alapján leégető Sargentini-jelentést. Az Internet Népe azonban nem bánt kesztyűs kézzel a baloldal által delegált képviselőkkel. MInt egyikük írja, Isten megbocsát egy tévelygő szerencsétlen embernek, de a magyar nép nem! Jövőre már nem lesz ott, hogy szégyent hozzon a hazájára. Emlékezni fogunk erre a napra, amikor szavazni megyünk! Újhelyi Facebook-oldalán a kommentelők gyalázatnak minősítették cselekedetét. Mint egyikük fogalmaz, Ujhelyiék trianonra is éppen így bólogatnának, csak legyen ebből egy zsirós Brüsszeli állás. Hihetetlen, pedig tudjuk, hogy mindig is ilyenek voltak – láttuk 18-ban, 45-ban, 56-ban,90-ben, 2006-ban A bolsevik mentalitás nem változik, gyülölete határtalan..” Egy másik hozzászóló ennél is vaskosabb véleményt fogalmazott meg, amikor kifejtette legócskább hazaáruló vagy...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az attól függ mindig, hogy melyik lapot olvassák a kommentelők, az Origo.hu, a Pesti srácok. hu, vagy Bayer Zsolt cikkei alatt szólnak hozzá, hiszen a jobboldali közönség ott érzi otthon magát.

Egyéb írások alatt Orbán Viktor a hazaáruló, hiszen ő tette tönkre Magyarországot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
@CsipkeRózsa: Nem látom sehol a legyeket.
És szeretem, ha nem bonyolultak a dolgok.
A holokauszt áldozatainak fizessenek a németek.

A kommunizmus magyar áldozatainak meg illene csak annyit fizetni, hogy a többi nyugdíjas, akik 40-50 évet dolgoztak, ők is gondtalanul élhessenek.

Sőt, azoknak is járna a tisztességes megélhetés, akik betegség, baleset, vagy egyéb szerencsétlenség miatt csak 30 vagy kevesebb időt tudtak dolgozni.
De mint korábban sokszor írtam, a tőke irányít, és a legfőbb célja, hogy megossza az embereket. Például azzal, hogy egyeseket kitöm pénzzel, az elesetteket meg az útszélén felejti.
Az egyik legnagyobb hazugsága az uraknak, hogy kevés a pénz.
De fegyverre, stadionra, szobrokra, focira, és egyéb olyan dolgokra, amik nem az életet szolgálják, mindig van pénz.
És nem a zorbán a főbűnös, ő csak az urak csicskája.
Az urak között is vannak nézet és érdek ellentétek, így van választási lehetősége a politikusoknak.
Például a zorbán telavivet szolgálja, fletó meg brüsszelt szolgálná, csak most nincs rá lehetősége.
Ilyen egyszerű.
Sámannus
@durbincs: kis köcsög háljál te egy szamárcsődörrel csinyájatok zabihalat.(röhögök)
Edmond Dantes
@durbincs: Eddig azt hittem,hogy maga szimplán csak hülye.Elnézését kérem,tévedtem.Maga beteg.
Hellcat
Nem volt vesztenivalójuk, a pártjuk idehaza nulla...viszont emlékezni is kell...ők voltak egyedül akik kiálltak a cigánykirály pofájába mondták amit kell...nem úgy mint a csicska jobbik meg az LMP...EMLÉKEZNI KELL majd bizony mikor szavazni kell, hogy hova is húztak a pártok...
Pálinkás Pál
Prosti srácok..ez aztán igazán hiteles lap...hozzászólásokról csak annyit,a felét maguk a firkászok jegyzik,fennmaradó részt pedig a szellemi fogyatékosok!!
Gauntlet
Összemossák a hazát meg az Orbáni őrületet ! na ez tényleg bolsevik !
Menjünk csak végig:
18-ban, Károlyiék a szopciáldemokratáknak azok meg a bolsevikoknak adták a kormányrudat.
45-ban, ki is üzent hadat Szovjetúniónak. területi követelés nélkül? Mit kellett volna tenniük Sztálinéknak? kitüntetni Horthyt?

90-ben, na ez nem tudom hogy jött ide. Gorbacsovnak sokat köszönhetünk !
2006-ban mivel is? miben is? Öszödi beszéd? Orbánék azóta ezerszeresen hazudtak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.