Munkát várna az önkormányzattól Alekosz, de akár a díszpolgári címet sem érezné soknak, ha felajánlanák számára Dunaújvárosban.

Alekosz Dunaújváros díszpolgára akar lenni

A Blikk cikke szerint az egykori valóságshow-szereplő úgy véli: Dunaújváros neki köszönheti, hogy felvirágzott, éppen ezért méltónak tartja magát arra, hogy ő legyen a város díszpolgára.

Azt mondta: „Dunaújváros harminc éve nem kapott annyi fényt, mint az elmúlt két napban miattam. Tegnap a helyszínen személyes tájékozódtam, majd terepszemlét tartottam. Ebből kifolyólag nem értem, hogy a városvezetés miért nem tett ajánlatot! Országosan lett Dunaújváros újra ismert, a fölvezetésemnek köszönhetően, elismert. A helyi vezetők a tévéből ismernek engem. Tudják ki vagyok, tudják mit tudok.”

„Nem sértődtem volna meg, ha fölajánlják a Dunaújvárosi televízió programigazgatói székét. A városvezetés gondolhatott volna rám, mint területi vezetőre. A helyi kultúrházban szívesen tartottam volna motivációs esteket, előadásokat. Beszélgetős sóműsorokat.”

„De akár díszpolgárnak is eltudom képzelni magamat.”

„Dunaújvárosnak van egy szülött fia, aki színt visz a terekre, utcákra, aki újra fölvirágoztatja a várost, aki ereje tejében lévő termékeny negyvenes, értelmiségi, sztár, és nemutolsó sorban anyagilag rendezett.”

-írta a Facebookon Alekosz.

(Blikk)

Fotó: Facebook/Nagy Alekosz

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem hiszem, hogy ez akarat vagy kérés révén szokott végbemenni, de Viktor után szabadon lehet követelni a tiszteletet is. Szóval ez nem színvonaltalanabb. Lehet meg is adják, alig várták a felkérést! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Közmunkásra biztos szükség van ott is,mert ez a totyakos majom semmihez sem ért.
Sámannus
Úgy áll a szivar a szájában, mintha épp farkalná valaki.
parasutyo
mifaszom tesó... testőr biznisz nem mén? :D
papa.49
Megint nyitva maradt a kapu a gyogyiban )))))))))))))))))))
nevemnick
Úgy látszik az elmúlt nyolc év alatt Magyarország tele lett határesetekkel... és egyre többel. Csak az a baj, hogy ezek a határesetek többnyire a hülye és az agyalágyult között mozog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.