A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek két román állampolgárságú férfit, akik 11 illegális migránst akartak az ország területére, onnan pedig Nyugat-Európába szállítani – írja a police.hu.

A két férfi szeptember 15-én 9 óra körül egy román gépkocsival akart az ország területére lépni Röszkénél. A magyar rendőrök a jármű ellenőrzése során, annak rakterében levő bútorok között 11 határsértőt találtak megbújva.

Néha be akarnak hozni pár migránst, most egy teherautó bukott le

Ők iráni, pakisztáni és indiai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A megalapozott gyanú szerint a sofőr és társának célja az lett volna, hogy a migránsokat eljutassák Magyarországra, onnan pedig Nyugat-Európába.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a két román állampolgárságú férfit embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásukra.

A rendőrök az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

(police.hu)

Fotó: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Megint a Roman bocskorosok.70 embert ma'r megfulasztottak.Ke'rem sze'pen de
Eu tagok Koszovo es Albaniaval egyutt.Hogy lehett egy orsza'g vezeto,ilyen szegyentelen,es ezek me'g nyomatjak az osszes poce go"do"r orszagokat,( Shit hole) Trump szerint.
SystemError
@Durbincs: Megjött a családod többi tagja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.