Lopás bűntett és lopás vétség miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 24 éves polgárdi férfi ellen, akinek letartóztatását a bíróság elrendelte.

Kijött a rendőrségről, szinte rögtön lopni ment, annyira nem érdekelte

Augusztus 14-én érkezett a rendőrségre bejelentés arról, hogy előző nap valaki betört egy zirci sportegyesület épületébe, ahol a vasszekrényekről leverte a lakatot és azokból összesen közel százezer forint készpénzt, valamint különböző munkavédelmi eszközöket tulajdonított el.

A férfit a rendőrök augusztus 16-án gyanúsítottként hallgatták ki és szabadlábon hagyása mellett a Veszprémi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult ellene.

De ezt követően a gyanúsított augusztus 18. és szeptember 1. közötti időszakban több alkalommal betört egy lókúti épületbe is, ahonnan megközelítőleg ötvenezer forint értékben pékárut, késeket és kalapácsot lopott.

A rendőrök megállapították továbbá, hogy a 24 éves polgárdi lakos 2018. szeptember 8-ára virradó éjszaka egy zirci nyilvános illemhely beléptető készülékét szakította le a falról és a benne talált készpénzt magával vitte.

A férfit lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a veszprémi rendőrök őrizetbe vették, majd előzetesbe is került.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.