Igen, Orbán Viktornak valódi ellenzéke támadt: méghozzá az Európai Néppárt képviselőinek kétharmada. Ha szeretne a jobbközép pártok családjába tartozni, akkor el kell halasztania a márciusban beígért elégtételt, és vissza kell vennie a szeptemberre beígért nagy változásokból. Vagy dönthet úgy, hogy megcsinálja azokat csak azért is, de annak az árát meg kell majd fizetnie.

(Forrás: hvg.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Szerintem innentől keze reflektorfényben a keze bármit is csinál...:) Mostantól a pávát pávának hívják, a fasisztát meg fasisztát kedves Viktor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
A számháborútól eltekintve, az Európai Unió természetesen rendelkezik egy, a HÁZMESTERHEZ hasonló szabályzattal, amelynek értelmében az Európai Unió alapértékeit sértő ritka ügyekben a TARTÓZKODÓ szavazatot nem veszik figyelembe, csak az IGEN-t, és a NEM-et!
.
------- Sargentini-jelentés: itt a jogi állásfoglalás a tartózkodó szavazatokról
https://adozona.hu/altalanos/Sargentinijelent...
.
Úgy tűnik már az Eu-nak is tele van a fehérneműje EZZEL a HONBITORLÓVAL, ha tetszik a "csak" parlamenti 2/3-ot összeguberált gyülekezetnek, ha nem Magyarország SOROS ELNÖKSÉGE óta beleláttak a cinkelt kártyájába a néppárttal együtt, ahova Kohl kancellár jóvoltából SURRANHATOTT BE az aki "ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELLEL" kedveskedett pártcsaládjának.
.
Valami oltári nagy KOMMUNIKÁCIÓS hibát követ el az, akinek az "az"-a, a "hogy"-ának is van jelentősége, nem fújhat egy etetőből HIDEGET, MELEGET, csak a FÉLREVEZETETT ORSZÁGÁBAN!
.
----- ORBÁN VIKTOR PÁLFORDULÁSA
https://www.youtube.com/watch?v=Y8NWOnEebNg...
.
Tehát az ország ELSŐ, v MÁSODIK közjogi, v milyen jogi méltóságának nem lehet össze, vissza, az aktuális hallgatóságának tetszően, kedvére ÖSSZE, VISSZA hadoválni!
Eriksson
@kereső: Valahol mindig igazad van, csak nem kellene túlbonyolítani. A magyarázattal és kioktatással rontod el az egészet.
Elég lenne, ha csak simán a véleményed mondanád, kommentár nélkül.
kereső
@Eriksson: ok.Igyekszem visszafogni magam,és majd nem magyarázok.Egyszerúen csak annyit mondok,hogy lófütty és esti fény.
Eriksson
@kereső: Látod ez jó. Tömör és magvas. :)))
Edmond Dantes
Orbán imád a szarban harcolni,abban érzi magát otthon.Ha nincs,akkor egy hatalmasat odaszarik.Mint most.
Rockxy
Nyugtával a napot.
Mi az a hávégé?
Hétvége?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél