Igen, Orbán Viktornak valódi ellenzéke támadt: méghozzá az Európai Néppárt képviselőinek kétharmada. Ha szeretne a jobbközép pártok családjába tartozni, akkor el kell halasztania a márciusban beígért elégtételt, és vissza kell vennie a szeptemberre beígért nagy változásokból. Vagy dönthet úgy, hogy megcsinálja azokat csak azért is, de annak az árát meg kell majd fizetnie.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Szerintem innentől keze reflektorfényben a keze bármit is csinál...:) Mostantól a pávát pávának hívják, a fasisztát meg fasisztát kedves Viktor.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Szerintem innentől keze reflektorfényben a keze bármit is csinál...:) Mostantól a pávát pávának hívják, a fasisztát meg fasisztát kedves Viktor.
SystemError
Ebből megint Svájc lesz agyonnyugtatózva!
Eriksson
Véleményhirdetéskor azt is figyelembe kellene venni, hogy ezek a dicsőített szavazógép hölgyek és urak egyetlen demokratikus elvárásnak akarnak megfelelni, ez pedig a saját érdekük. Így kell tenniük, ha egyáltalán képviselők akarnak maradni. Mert a testületet fenntartó erők ezt várják el tőlük, nem az egyéni tájékozódást, a saját véleményük kifejezését.
Ettől függetlenül mindannyiuknak van saját országa, népe, akik delegálták őket. Azok véleményét kérdezte valaki ebben a kérdésben? Nem, mert ez nem népszavazás. Akkor mi? Európa 500 000 000 összlakosságának 448 igen szavazata nem minősített 2/3.
Ettől szép a demokrácia. Hofi szavaival: Nekik demokrati, nekünk kuss.
papa.49
Rábasszott a sompolygásra a tetves koszos cigány !!!
Sámannus
@Eriksson: Amit írsz talán azért igaz, mert valóban érdekük, hogy jobb legyen az Unió! Aki már degeszre tarhálta magát pedig a sajátját védeni, nem a miénket. Ez az igazságod tehát közösségi szempontból hamis. A kétharmaddal lehet bajod, de nekünk is van vele bajunk, ugyanis demagógék úgy is tudták értelmezni a választási eredményeket, hogy a nem rájuk adott szavazatok is őket illessék. Ebből van a kétharmad, ami az ország bitorlását jelenti a gyakorlatban. De nem is az a legnagyobb baj, hogy ezt teszitek, hanem az, hogy amit megszereztek, azt ki is lopjátok az országból. Vagyis amikor a nagy adósság csökkentés utáni bukáskor kiderül, hogy mit kell értetek fizetni, a nép segge ki lesz a pendelyből, olyan rövid lesz.
kereső
@Eriksson: 09:18, Nem kicsit, hanem nagyon furán számolsz.
Mit szólsz ehhez? Az únió lakosainak száma:508 millió fő.
Ezek az emberek választottak a többi között 448 fő olyan képviselőt,akik orbán ellen szavaztak.
A 448 fő képviselő az únió összlakosainak 59,65% képpviselik, ami 303millió fő
Az eu szavazási szabályai szerint a 448 igen,az 69,457%- tehát orbán ellen szavazott 353 millió fő.
Eriksson
@Sámannus: Nekem semmivel sincs bajom, csak azzal amit írtam. Nem kellene előre inni a medve bőrére.
Eriksson
@kereső: Akárhogy számolsz, sehogy sem lesz igaz. Én például egyikre sem szavaztam, és rajtam kívül még nagyon sok millióan vannak így. De ha szavaztam is volna, ebben az ügyben senki nem kérte az én, vagy a választók véleményét. Ez kifejezetten a képviselők összehangolt umbuldája.
csak úgy....
@Eriksson: Nem köne Hofit idézned , marhára nam áll jól néked! Te az a stéber fajta vagy ,szerintem már zsenge gyermekkorod óta és azokat a Gézabácsi nagyon nem szerette!
Tudod,hogy miért? ;) Mert csak...
Okos embör vót és jó emberismerö, Isten nyugosztalja!
csak úgy....
@Eriksson: "tudod,hogy mi a különbség Isten és orbán között?
Isten nem akar orbán lenni" (Hofi Géza)
kereső
@Eriksson: Lehet,hogy nem lesz igaz!,mert már az.Most akkor vonatkoztasd ezt ,amit irtál Magyarországra és a magyar parlamentre. Magyarázd meg a magyar parlament által hozott szavazások eredményeit .Kérlek!!!És bizonyitsd be nekem azt, hogy azok a szavazások nem a képviselők összehangolt munkájának eredményei, vagy ami még jobb-nem orbán agymenésének eredményei.A magyar parlamentben ülőket a magyar emberek választották.Az eu parlamentben ülőket az európai únió állampolgárai választották.Az,hogy te otthon maradtál-az a te dolgod, de ezek után csönd van,és egyik felet sem zárhatod ki abból,hogy szavazzon -és arra sincs jogod,hogy megmond-ki szavazott rosszúl,és ki nem. Legközelebb menj szavazni,és ha szerinted a választott képviselőd rosszul teszi a dolgoát-azaz nem megfelelően képvisel téged,és a te értékeidet,akkor majd kritizálhatod és szóvá teheted.
tudode
A számháborútól eltekintve, az Európai Unió természetesen rendelkezik egy, a HÁZMESTERHEZ hasonló szabályzattal, amelynek értelmében az Európai Unió alapértékeit sértő ritka ügyekben a TARTÓZKODÓ szavazatot nem veszik figyelembe, csak az IGEN-t, és a NEM-et!
.
------- Sargentini-jelentés: itt a jogi állásfoglalás a tartózkodó szavazatokról
adozona.hu/altalanos/Sargentinijelentes_itt_a_jogi_allasfoglalas_032D57
.
Úgy tűnik már az Eu-nak is tele van a fehérneműje EZZEL a HONBITORLÓVAL, ha tetszik a "csak" parlamenti 2/3-ot összeguberált gyülekezetnek, ha nem Magyarország SOROS ELNÖKSÉGE óta beleláttak a cinkelt kártyájába a néppárttal együtt, ahova Kohl kancellár jóvoltából SURRANHATOTT BE az aki "ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELLEL" kedveskedett pártcsaládjának.
.
Valami oltári nagy KOMMUNIKÁCIÓS hibát követ el az, akinek az "az"-a, a "hogy"-ának is van jelentősége, nem fújhat egy etetőből HIDEGET, MELEGET, csak a FÉLREVEZETETT ORSZÁGÁBAN!
.
----- ORBÁN VIKTOR PÁLFORDULÁSA
www.youtube.com/watch?v=Y8NWOnEebNg
.
Tehát az ország ELSŐ, v MÁSODIK közjogi, v milyen jogi méltóságának nem lehet össze, vissza, az aktuális hallgatóságának tetszően, kedvére ÖSSZE, VISSZA hadoválni!
Eriksson
@kereső: Valahol mindig igazad van, csak nem kellene túlbonyolítani. A magyarázattal és kioktatással rontod el az egészet.
Elég lenne, ha csak simán a véleményed mondanád, kommentár nélkül.
kereső
@Eriksson: ok.Igyekszem visszafogni magam,és majd nem magyarázok.Egyszerúen csak annyit mondok,hogy lófütty és esti fény.
Eriksson
@kereső: Látod ez jó. Tömör és magvas. :)))
Edmond Dantes
Orbán imád a szarban harcolni,abban érzi magát otthon.Ha nincs,akkor egy hatalmasat odaszarik.Mint most.
Rockxy
Nyugtával a napot.
Mi az a hávégé?
Hétvége?
tulipan
Hja, azon elgondolkozhat(na), hogy ott nem a honi seggnyalói vannak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.