Az Európai Számvevőszék (ECA) jelentése szerint Magyarország légszennyzettségi helyzete nem javul, sőt, rosszabb a levegő, mint Kínában vagy Indiában. Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség 2017-es jelentése szerint ez Magyarországra nézve évente több mint 14 ezer ember idő előtti halálát és további több mint 1 millió megbetegedését jelenti.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ma reggel - pedig 19,5 fokot mutatott a hőmérő az első emeleten - a környéken élők már fűtöttek. Nem gázzal, nem villannyal, hanem szénnel, fával, kinek mije van...
Talán fáztak...
Yoda69
Azert ez egy kicsit tulzas. Kinanak vannak olyan varosai, ahol a PM ertek 2500 korul van. Peking nem is a legrosszabb, itt telen 400-es 700 kozott mozog az ertek. Budapest 70-80.
A pekingi olimpia idejen a fovaros koruli (300 km radiusz) gyarakat bezartak 3 honappal az olimpia kezdete elott. A jarmuvekre hasznalat korlatozast vezettek be. Csak minden masnap lehetett hasznalni a rendszam alapjan (ez a torveny azota is ervenyben van). A regi buszokat mind lecsereletek. Azonban igy sem tisztult meg a levego. Sor orszag epp amiatt nem is vett reszt az olimpian.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.