A jövő héten indulhatnak a nyomozati cselekmények azon feljelentés nyomán, amely szerint ismert sportolók folytathattak szexuális viszonyt egy 11 éves kislánnyal.

Szexuális erőszak: megszólaltak a gyanúba kevert sportolók

A hétvégén a Blikk beszélt az egyik feljelentett sportoló ügyvédjével, aki elmondta, hogy ügyfele mindenben a hatóság rendelkezésére áll.

A férfi mellett ismert személyiségek is kiálltak, mondván, nem tudják róla elképzelni a feljelentésben leírt állításokat.

Maguk az érintettek egy Facebook-posztban megköszönték a biztató szavakat, és azt, hogy többen kiálltak mellettük, s abban bíznak, hogy gyorsan kiderül az igazság.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Még emlékszem a Kiss ügyre. Ő is tagadta és sokan ki álltak mellette. A végén csak beismerte és bocsánatot kért. Akik meg mosták a szennyesét csöndben el sunnyogtak.
Legyünk türelmesek a végén úgyis kiderül az igazság.
Mellékesen mondom én nem tudom elképzelni hogy egy 13 éves ilyet kitalál. Vagy ha igen akkor a közvetlen környezetéből pecézi ki azt akire valamiért haragszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@dr. prédikátor: Nem tagadták csak annyit mondtak, hogy alig várják már, hogy kiderüljön az igazság. Valószínűleg a kislány erőszakolta meg őket.
simmering73
Azt viszont el tudom képzelni, hogy valaki(k) ki akarják csinálni őket és ehhez a kislány a katalizátor. Egy 11 éves gyerek megerőszakolása komoly fizikai sérülésekkel járhat, ami nem maradhatott volna eddig titokban.
Úgy érzem mostanában túltolták ezt a szexuális fegyvert. Elég megvádolnom a szomszédomat és onnantól kezdve egy ártatlan ember kényszerül védekezésre. De mire hónapok múlva kiderül az ártatlansága, már egzisztenciálisan padlóra kerül.
Dr plágium
@human: Csapó világ életében egy bunkó paraszt volt.
vacsi
Sajnos, olyan gyerek is volt, aki az anyja biztatására az apját vádolta meg - aki szintén padlóra került...
Katalina62
@simmering73: jelen esetben, pillanatnyilag, nem lehet kiállni a két férfi ártatlansága,vagy bűnössége mellett! De egyetértek!
human
@Dr plágium: Nem ismerem, szerencsére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.