A Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka pályázatot hirdetett az EUTM Mali kiképző misszióban történő külföldi szolgálatteljesítésre, a megüresedő és feltöltésre tervezett, vezényléssel betölthető beosztásainak ellátására. A felhívásra korlátozás nélkül jelentkezhetnek a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományának tiszti, altiszti valamint az érvényes szerződéssel rendelkező önkéntes tartalékos tiszti állományának tagjai. A pályázatot az állományilletékes parancsnokhoz kell benyújtani, és összesen 12 megpályázható pozíció van. Mint arról már írtam, az 1276/2018. (VI. 15.) Korm. határozat értelmében, az Európai Unió Mali Kiképző Misszióban (EUTM Mali), a Magyar Honvédség állományából legfeljebb 25 fő vehet majd részt (váltási idõszakban legfeljebb 50 fő) a művelet mandátumában meghatározott ideig, de legfeljebb 2020. május 18-ig. Ez jelentős bővülés, eddig ugyanis mindössze 15 fő vehetett rész a kiképző misszióban...

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mivan???Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság.Rohaggyakmeg,ha nem maga németh sziszi találta ki ezt az elnevezést.Még a gugli is kiakadt rajta...
Sámannus
@csipetke: Igazságtalan vagy! Van két, három felújított helikóter, és vagy négy aknaszedő alu csónakunk, hozzájuk jön a még össze nem tört Grippen századok amelyek távolsági bevetésekkel fogják támogatni a földi erőket, és a félelmetes árvízi bevetések között harcedzett szárazföldi erőket. Arra kell csak vigyázni, hogy a családjuk itthon maradjon túsznak, mert hamarosan mi fogunk Maliba menekülni... bizony!
Eladott Ország
Küldjék el Futsalos Petit is,Timbuktuba átadni a csirkefarmot és építsenek egy bábszínházat is, de ne felejtsék itthon azt a néhány tonna magozott kukoricakonzervet sem, amit Lévai Anikó rokonsága zúdított az ország nyakába. Áder János meg védje meg timbuktui háromfülű gyíkot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.