Az európai ügyekért felelős francia miniszter állításával ellentétben Magyarország az egyetlen állam Európában, ahol a kormány kikérte az emberek véleményét az illegális bevándorlásról – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel.

A tárcavezető Nathalie Loiseau Twitter-bejegyzésére reagálva hangsúlyozta: Magyarország a határvédelem jogát sem fogja átadni, hiába akarják azt a párizsi, brüsszeli és strasbourgi politikusok elvenni tőlünk, azért, hogy beengedhessék a migránsokat. A kormány a magyar és az európai emberek akaratának megfelelően nemet mond az illegális bevándorlásra, miközben a gyáva bevándorláspárti politikusok nem merték megkérdezni az embereket – tette hozzá.

Szijjártó szerint Magyarország az egyetlen állam, ahol a migrációról kikérték az emberek véleményét

Fotó: Külgazdasági és Külügyminisztérium

A francia kormány európai ügyekért felelős minisztere szombaton Twitter-üzenetben azt állította, hogy Franciaországgal ellentétben Magyarország és Olaszország nem szervezett vitákat Európáról. A populisták talán félnek szót adni a népnek – vetette fel Nathalie Loiseau.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Zselés kakadú!!! Anyád jól van??? remélem egyszer valaki szájba fog baszni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Pubi, ha sokat jártatod a mocskos pofádat, akkor az EU arrébb teszi a határait! =))
dr. prédikátor
Zselés kakadú!!! Anyád jól van??? remélem egyszer valaki szájba fog baszni!!!
Lepényleső
...miközben bevezettek számtalan adót,elvették a magánnyugdíjakat,az államit is. Elvették a
trafikokat,a játékgépeket. Magánosították a közpénzeket. Államosították az oktatást,a díjbeszedéseket,a tönk szélére tették az egészségügyet. Választási törvényt írtak maguknak,
mely nyerhetetlen mindenki másnak. Stb,stb,stb. Egyébként még sohasem hazudtak,csak a
tények valahogy mindig mást mutatnak.
kereső
Miért hazudik Magyarország külügy minisztere,tudja valaki? Senki nem akarja átvenni a határőrizetet,és moért is hivatkozik az érvénytelen és eredménytelen népszavazásra?
CsipkeRózsa
@kereső: Nem csak azért hazudik, mert a vérében van, hanem azért, mert a kormány tagjainak követnie kell a minielnököt.
qxy
Ja te állat. Ki mentetek a kis falvakba és rá beszéltétek az embereket hogy jönnek a migráncsok ha nem ti lesztek hatalmon. Ja ez is egy vélemény kérés. Rég agyon kellett volna téged is verni buta hajnali gyerek
SystemError
Jól van ügyes vagy és hol a pénzünk???
cikicakk55
Magasról tesztek ti az emberek véleményére. Naná,hogy ott, akkor ,olyan helyzetet provokáltatok,hogy az emberek nagyobb része abból nem kért. Azóta azonban úgy túltoltátok a biciklit,hogy már azt sem igaz amit kérdeztek. Példa az egész szemétségetekre a választási csalás, Mészáros Lölő hirtelen meggazdagodása, Polt Péter főügyész egyetlen Fideszest sem ítél el,pedig több vaj van a fejeteken,mint a Csillag börtön lakóinak összesen( Na jó, a gyilkosokat kivéve,bár a gyilkosságokat ti is elkövetitek,csak közvetve. )
tudode
Figyú!
.
A GAZDI és a Fideritasz gyöngyömbögyöne!
.
A hosszú barátság alapja, nem nem fityiszes tisztességel, a PONTOS ELSZÁMOLÁS!
.
A világháló arhívuma szerint:
.
Több milliárdot költött el konzultációra a Fidesz
.
Nagyjából 38 300 találat (0,43 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=T%C3%B6bb+milli%C3%A1rdot+k%C3%B6lt%C3%B6tt+el+konzult%C3%A1ci%C3%B3ra+a+Fidesz&oq=T%C3%B6bb+milli%C3%A1rdot+k%C3%B6lt%C3%B6tt+el+konzult%C3%A1ci%C3%B3ra+a+Fidesz&aqs=chrome..69i57.16334j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------
.
Tehát nem TÖBB MILLIÁRDOT, "tízmilliárdokat" költöttek az ÚJKORI találmányukra, amelyből az ócsai lakótelep 2,4 milliárdba kerülő 80 lakásához viszonyítva FALVAKNYI lakást építhettek "volna" az IVARÉRETTEK számára.
.
Mi mennyi, ki hányta le, hány STARTOLT A KUKÁBAN? Senki nem tud semmit, csak JÁRATJÁK az etetőjüket, aztán győzelmi zászlót lobogtatva viszi a GAZDI "Brüsszel" faluba, hogy LEGYŐZTÉK ismét a megvezethető alattvalókat.
.
Csak azért, hogy aránylik a 8 millióhoz a 2,3 millió megszámolatlan konzultációs ív?
.
------ Orbán hátizsákban viszi Brüsszelbe 2,3 millió magyar véleményét
.
24.hu/belfold/2017/12/14/orban-hatizsakban-viszi-brusszelbe-2-3-millio-magyar-velemenyet/
.
Ezeknek a konzultációs ivekkel való DICSEKVÉS hasonló ahhoz, amikor az EGYSZERI EMBER dicsekszik azzal, hogy NÁLA NAGYOBB RÉPÁJA NINCS SENKINEK!
vadsanca
"Magyarország az egyetlen állam Európában, ahol a kormány kikérte az emberek véleményét az illegális bevándorlásról"
Ebből tudtatok igazán kaszálni. Ti sem vagytok különbek a Teleshop reklámosoktól.
Nessy
Látta valaki ezeket a válaszokat? Értékelte valaki érdemben a válaszokat?
Péterke! Eddig azért "harcoltatok", hogy legyen megvédve az unió külső határa! Most amikor létrehoznák a közös védelmet, akkor az a bajotok. Most ragaszkodtok a kerítéshez!
Amikor azt mondta Orbán, helyben kell megállítani a menekülteket. és komolyan vették az óhaját, összehívták a Marákesi értekezletet, ő volt aki vétózott egyedül. Ezen a manuszon is csak úgy lehet elmenni, ha leteritík szőnyeg helyett. Már maga sem tudja mit akar, de azt nagyon!
nevemnick
Irattárba raktátok?
Mert megnéznénk.

Ja, hogy már megsemmisítettétek?
Gondoltam.
Clavigo
Jó kis biznyák a nyomdász havernak,,,te lófejű kretén..
solidedge
Várom, hogy levélben a kormány kikérje az emberek véleményét a korrupcióról is.
vadsanca
@Nessy: Ebben igazad van. Csak az nem tetszik ennek a jóképűnek, hogy így nem tud a pénz felett uralkodni amit az EU-tól kap erre a célra. Gondold végig, Min. 20€-os órabérrel van számolva a határőrizet és mit látnak ebből a szolgálatot teljesítők!? Minél többen vannak a határon, annál többet lehet kaszálni, de csak a magyarokkal. Az unió átveszi ezt a szerepet -ami nekünk nem baj-, de ennek súlyos ára van. Ezért húzza Viki a száját.
advocat
És? Még a népszavazás is eredménytelen volt! (Sok volt a nem érdekel azaz tartózkodom/letojom és nem számított sehova.) Dumálni meg bármiről lehet. Erről is. De minek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.