Vasárnap közösen tüntetett a Sargentini-jelentést megszavazó összes ellenzéki párt; az MSZP, a DK és a Párbeszéd. Egyebek közt kiderült, hogy a hazaárulónak nevezett DK-s európai parlamenti képviselők feljelentik magukat – tudósított a nepszava.hu. A Fideszt már csak a magyar hazafiak és az EU állíthatja meg – jelentette ki Karácsony Gergely, a PM elnöke. Az EU a német nagyvállalatok érdekei miatt léphetett ilyen lassan Orbánnal szemben. Ezeket ugyanis kiszolgálják az Orbán-kormány által biztosított, a dolgozók helyett a nagyvállalati érdekeket képviselő munkaügyi szabályozások. De végül a nyers gazdasági érdekeknél fontosabbnak bizonyultak az európai értékek, és lépett az unió. "Vissza kell venni a szimbólumainkat" – idézi a portál Karácsonyt, aki szerint nem szabad hagyni, hogy a nemzetet és a magyarságot kisajátítsa a Fidesz. Nem elég kimondani, hogy az országot egy gazember vezeti, ezt ugyanis már mindenki tudja – fogalmazott Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. Beszélni már tudunk, a...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Jelentgethetik, mosakodhatnak az ELLENZÉKI PÁRTOK, de azzal, hogy átvették a mandátumukat, egytől egyig megélhetési politikusok, és azok VIGYÉK EL HELYETTÜK a BALHÉT, akiktől a felhatalmazást kapták arra, hogy RÁZZÁK MÁR LE ezt a gyalázatot az országról.
.
Nem történik semmi, BEÜLNEK a parlamentbe, aztán hallgathatják a VISSZAMUTOGATÁST 2010 ELÖTTRE, miközben ott van a példa előttük, miként kell bojkottálni, akár átmenetileg, amig a gránit puhaságú félcéduláját a CSUTI megbuheráltatja:
.
www.google.hu/search?q=bojkott%C3%A1lt%C3%A1k+a+Fideszesek+a+rendk%C3%ADv%C3%BCli+%C3%BCl%C3%A9st&oq=bojkott%C3%A1lt%C3%A1k+a+Fideszesek+a+rendk%C3%ADv%C3%BCli+%C3%BCl%C3%A9st&aqs=chrome..69i57.18526j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Abban az esetben, ha, ha, ha NEM VETTÉK"volna" át a mandátumukat, a NER ketyeghetne SAJÁT MAGÁVAL!
.
Valószínűsítem a DK-ban is "van" pártfegyelem, de a BOJKOTTAL kapcsolatban RÁHIBÁZTAK saját magukra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.