Gyurcsány Ferenc az országot vezető velejéig romlott gazemberről beszélt és folyamatos tüntetésre hívott. Keddtől folyamatosan az utcán a hívek.

(Forrás: 168 óra)

Itthon - 2019. July 17., 06:38
Karácsony elrendezte a csődeljárást
Itthon - 2019. July 17., 06:45
Gyökeres változásokra készülhet Budapest
Nagyvilág - 2019. July 16., 19:46
Ursula von der Leyen az Európai Bizottság új elnöke

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ma este két győzelem is volt. Egyik, hogy Fe4renc testvérék ki mentek tüntizni, a másik, pedig az ATV-s szavazás majd kétharmados ellenzéki győzelme, a Sargentini jelentés óriási megszavazásával. órbányi mehet holnap megint begyógyszerezve óbégázni a parlamentbe, hogy kikapott a keresztyény/nomád/iszlám bagázs
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Hiú ábránd a MINDENRE HATÓ megverése ész érvekkel!
.
Ha a RENDVÉDELMISEK tüntetésétől nem tojd be, pedig náluk volt a bontóbalta, és egyéb felszerelés, akkor az ő SZÜKLÁTÁSA SZERINT ezek az összejövetelek csak KLUBDÉLUTÁNOK!
.
Abban igazsága van Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek, hogy neki a KISUJJÁBAN több van szinte minden, mint a SZÁJHŐSBEN, aki 28 éve olvasgat/get, és képeSS egy hét elmúltával többször meghazudtolni, még saját magát is, de a BE NEM ÁLLÓJA utánozhatatlan, a szócsöveivel MEGSPÉKELVE azt!.
papa.49
Voltak elég sokan tele volt a tér, a folytatást meg majd meglátjuk...
Nagyon biztosak a fütyiszek a dolgukba, így volt ez ' 56 ban is aztán csak fellobbant a forradalom lángja ...
solidedge
Orbán jelenleg valószínűleg az asztaliteniszben verhető. A sápadt,holdkóros ellenzéki pártok által alig ha. Ez egyáltalán nem jó, de ez van.
Rockxy
Idézet

"Egy ország idióták markában - immár 25 éve

Horn Gyula kemény alkoholista volt, de olyan szinten, hogy ha nem kapta meg a reggeli sörét, beszélni sem tudott. Késődélután pedig pont azért nem tudott beszélni, mert annyi alkohol volt már benne. De legalább kezeltette magát. Éppúgy, mint Orbán Viktor. Hatalomra kerüléséig dr. Veér András, az OPNI vezető pszichiátere kezelte nárcisztikus tünetei és mániája ellen. 1998 után a pszichiátriai kezeltetését már nem bízta magyar szakemberekre, hanem áttette Ausztrába. Elöször Kismartonba, majd Grazba. Ha megérkezik, egy egész emeletet tartanak fent a számára.

De amíg Orbánról sokáig nem volt tudható, addig Gyurcsányról már egy laikus is látta, hogy komplett elmebeteg. Nem kicsit, hanem nagyon. Osztrák orvosok 11 pszichiátriai zavart állapítottak meg nála, ebből 4 ami gyógyíthatatlan.
Sokan nem értik, hogy miért nem mondott le az öszödi beszéd után. Azok sem, akik a hangfelvételt készítették róla. Katalin, Ferenc és Péter nem számoltak azzal, hogy főnökük « másképp működik », mint ahogy az elvárható egy normális embertől. Nem tudták, hogy Fletó számára a legnagyobb kéj, ha tapossák.
De hogyan is alakult ki ez az aberráció?
Hogy megértsük, kanyarodjunk vissza 1961-es évre, Pápára, amikor ifj. Gyurcsány Ferenc megszületett. Az apuka úgy látja, hogy a gyerek nem őrá, hanem a pápai reptérről egy szovjet tisztre hasonlít (alapos oka volt rá). Elkezd inni. A gyereket az « apa » soha nem fogadja el, veri, az anya nem tudja megvédeni. Ferenc verések között nő fel, számára az válik a legtermészetesebbé a világon.
Felnőttként is szüksége van rá. Amikor 2006-ban a Parlament előtt köpködnek rá, Fletó élvezi. Táncol a parlamenti szobájában, és persze onanizál. Ez volt Magyarország miniszterelnöke 2004 és 2009 között.

Most pedig Orbán Viktor személyében egy pszichopata áll az ország élén. Folyamatosan fél és retteg valamitől. A legjobban attól, hogy elveszti a hatalmát.

Ezek után csodálkozik bárki is, hogy miért tartunk...
durbincs
@papa.49: 2000 voltak a vasárnapi külön lovettára?Hát egyelőre savanyú a fű ?a mi Ferinknek?
+MSZMP-nek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Technika - 2019. July 16., 20:33
Ezért érdemes lesz ma éjszakázni