Van olyan civil szervezet, amelynél még most sem tudják, hogy rájuk vonatkozik-e a bevándorlási különadó, vagy sem.

Több civil szervezet sem fogja befizetni a nyáron életbe léptetett "Stop Soros"-törvénycsomag egyik elemét jelentő bevándorlási különadót. 

Az RTL Klub Híradója szerint a civileknek az az álláspontja, hogy rájuk nem vonatkozik a szabályozás. 

Beintettek a civilek, nem fizetik meg a bevándorlási különadót a Fidesznek

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője (k) sajtótájékoztatót tart az Amnesty International budapesti irodájának helyet adó épület, a VI. kerületi Rózsa utca 44. számú ház előtt 2018. június 12-én. Hollik István "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát ragasztott az épület ajtajára.

Fotó, címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

A Magyar Helsinki Bizottság és az Amnesty International szakértői a tévécsatornának elmondták, vannak, akik jogi segítséget nyújtanak a menekülteknek, mások amellett kampányolnak, hogy bánjanak velük emberségesen – de semelyik szervezet sem dolgozik azon, hogy elősegítsék a bevándorlást.

A Migration Aid annyit közölt a csatornával, hogy még most sem találtak olyan ügyvédet, aki meg tudta volna mondani, hogy akkor most vonatkozik-e rájuk a különadó, vagy sem. 

A bevétel után 25 százalékot kitevő bevándorlási különadót hétfőig kell bevallani és befizetnie azoknak a szervezeteknek, melyeket a kormány bevándorlást segítő szervezeteknek tart.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Így helyes ! Fizessen a Qrmány a 20 ezer behozott és 1300 kopogó migránsok után!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
r2d2
Úgy látom, tényleg csak ürügy a migrációs kérdés!!!
szép új világ
Nem tudnak leszakadni a fidesznyikek erről a lerágott csontról. Mivel az egészségügyben, az oktatásban és a korrupció megállításában nincs javulás, ezért tolni kell tovább a migránsozást és a sorosozást.
balos
@1magyar: A "fajmagyar" már csak így eszi meg a nemzeti szart,csak legyen rajta Nemzeti szinű fos!
namihami
Tudjuk, hogy a fideszes mára a gerinctelenek kategóriájának a szinonímája. Ez a Hollik a demostrációja a kifejezésnek.
Mindent képes elmondani, amit papíron elétesznek
nevemnick
@1magyar: tod, ha a vezíred ,,ellenzékben" lenne, akkor ő volna a legnagyobb ,,liberális/demokratikus" migráncsvédő, megint feldúlnátok a fővárost, sőt esetleg már lángokban állna Budapest.
Szóval, hátrább az agarakkal.
kereső
@1magyar: most megdicsérlek.Ennél sötétebb már nem leszel.Majd alkalom adtán gondolkozz el rajta, hogy az aki téged "megvéd" a "muszlim"migráncshordáktól-az miért barátkozik azon országok diktátoraival,ahol a lakosság majd 100%-a muszlim vallású.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.