A Népszava információi szerint Orbán Viktor Kötcsén célul tűzte ki, hogy visszaveszik a magánszolgáltatóktól a drága technológiákat igénylő feladatokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a dolog logikus - bár a közgáz magánosítása más iránynak tűnik - drága eszközökhöz drága alkotmányos költségek járulnak! =))
RonaGyuri
a dolog logikus - bár a közgáz magánosítása más iránynak tűnik - drága eszközökhöz drága alkotmányos költségek járulnak! =))
papa.49
Nem csak a szolgáltatásokat veszi el az elkurmány, hanem az eszközöket is oszt. jónapot, persze csak azoktól akik NEM A FÜTYISZ TAGJAI !!!
Nessy
Ez ismerős 1948-ból! Este lehúzta a rolót az üzlet tulajdonosa, reggel már be sem mehetett még a köpenyéért sem.
Azt hiszem, hogy a jelenlegi tulajdonosokkal kicsit nehezebb dolga lesz Orbánnak!
És még nekik van képük szidni a kommunistákat! Igaza van Rétvárynak, naponta emlékeztetnek bennünket arra a korszakra, híven másolva azt!
kereső
@Nessy: Igaz, csak az akkori államositásokkal ellentétben,ennek a vagyonnak a hasznositása már csak egy szűk kört fog szolgálni.Vagy egy újabb privatizációt- a dohánykisker mintájára.
Folyik az eü.privatizáció előkészitése.
Nessy
@kereső: Félek, hogy igazad lesz. Az állami eü. csak reklám és propaganda lesz, nem valós intézmény rendszer és szolgáltató. Viszont remek kifizetőhely!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.